Това е последователността на филмите "Здрач сага" от началото до края

Любопитно откъде да започнете с историята за любовния триъгълник The Twilight Saga? Вижте дискусията за филмовата поредица "Здрач" от самото начало, банда!

Тези от вас, които влязоха в пубертета в края на 2000-те, все още ще си спомнят филмовата поредица „Здрач сага“, която беше обичана от млади жени.

С темата за тийнейджърския любовен триъгълник със свръхестествени съставки, почти всички приятелки на Яка са доволни от появата на актьора Робърт Патинсън в този филм, банда!

Е, за онези от вас, които са късно запознати със сериала, адаптиран от този роман за бестселър , тук ApkVenue иска да обсъди последователността на филма „Здрач“, за да ви помогне.

Поредици от филми за здрач от нулата

Въпреки че са изминали 10 години, тази поредица все още се оказва популярна и дори вдъхновява спорната поредица Петдесет нюанса, която е еднакво популярна, бандата.

Благодарение на успеха на тази поредица, основната двойка Кристен Стюарт и Робърт Патинсън също са продължили успешно кариера в Холивуд досега.

Самият Джака всъщност не харесва този сериал, но продължава да гледа, защото саундтракът е пълен с качествени музиканти като Bon Iver .

Е, за тези от вас, които току-що са се запознали с филмовата поредица Twilight Saga , ето правилната филмова последователност на Twilight !

1. Здрач (2008) (Първият филм от филмовата последователност на Здрач Сага)

След като производственият процес на този филм не продължи напред в ръцете на студиото Paramount Pictures в продължение на 3 години, правата на този роман най-накрая се преместиха в Summit Entertainment .

Включвайки писателката Стефани Майер във филмовата продукция, Summit най-накрая успя да пусне филма „ Здрач“ през 2008 г., банда!

Тук се запознаваме с героя Бела Суон (Кристен Стюарт) , момиче от гимназията, което наскоро се премести в малкото градче Форкс, Вашингтон .

В града тя се среща и се влюбва в Едуард Кълън (Робърт Патинсън) , мистериозен младеж, който се оказва безсмъртен вампир.

За съжаление любовната им история се усложнява от пристигането на 3 зли вампири, които обичат да ловуват хора, а Едуард и семейството му трябва да защитят Бела.

Уникално, Стюарт и Патинсън най-накрая имат връзка в реалния свят, след като изиграха двойка, която е влюбена в този филм, бандата!

2. Новолуние (2009)

Последователността на второто заглавие на филма " Здрач сага " е филмът " Новолуние ", който излезе само една година след излизането на филма " Здрач " , банда!

В този филм ставаме свидетели на връзката на Бела и Едуард, която завършва трагично, защото Едуард смята, че животът на Бела е застрашен от съществуването на Едуард.

Едуард и останалата част от семейство Кълън най-накрая решават да напуснат град Форкс , оставяйки Бела с близкия й приятел Джейкъб Блек (Тейлър Лотнър) .

Неас, Виктория (Рейчъл Лефевр) , един от злите вампири от предишния филм, се завръща, за да се върне към своя дендан и да преследва бандата Бела!

За щастие Джейкъб и семейството му, които се оказаха група върколаци, успяха да защитят Бела от заплахата от Викотрия.

В този филм любовният триъгълник между Бела, Едуард и Джейкъб се превръща във фокус, което е затруднено, тъй като племената на вампирите и върколаците са заклети врагове.

3. Затъмнение (2010)

Последователността на гледане на филма " Здрач сага " продължава във филма " Затъмнение ", където връзката между Бела и Едуард започва да навлиза в сериозен етап, бандата.

След края на филма Новолуние , тук Бела трябва да реши да се съгласи с молбата на Едуард да се ожени, преди Едуард да превърне Бела във вампир.

Бела също трябва да се изправи срещу чувствата си към Джейкъб, които са станали повече от просто приятели и трябва да избират между Едуард и Джейкъб .

Проблемът на Бела не се спира само на нейните сътресения, защото Виктория все още не е заплашила Бела с новите си вампирски слуги, банда!

Уникално, актрисата Рейчъл Левфър, която играе Виктория в предишните 2 филма, беше заменена от Брайс Далас Хауърд, който се превърна в противоречие, банда.

4. Зазоряване: Част 1 (2011)

Следвайки стъпките на екранизацията на романа " Хари Потър и Даровете на смъртта", който е разделен на две действия, поредицата " Здрач мъдрец " също следва същия метод, банда.

В резултат на това пълната филмова последователност на Twlight продължава в Breaking Dawn: Част 1, която адаптира само първата половина на романа Breaking Dawn .

В този филм ни представят ранния живот на Бела и Едуард като съпруг и съпруга и бременността на Бела след медения месец на двойката.

За съжаление бременността на това вампирско бебе също носи усложнения в живота на Бела и нейната безопасност зависи от Едуард и останалите Кълъни.

Имайки предвид многото сцени тук, които показват интимните отношения между Бела и Едуард и по-голямата част от феновете, които все още са тийнейджъри, този филм беше силно цензуриран, когато излезе за първи път, банда!

5. Зазоряване: Част 2 (Последният филм от филмовата последователност на Twilight Series)

Поради романа Breaking Dawn, който трябваше да бъде разделен на два филма, основният конфликт на новия роман се появи във филма за кулминацията Breaking Dawn: Part 2 .

Тук Бела и Едуард трябва да защитят дъщеря си Ренесми (Макензи Фой) от заплахата от Волтури , група от „благородни“ вампири, които имат висока власт сред вампирите.

Подпомогнати от цялото семейство Кълън и техните колеги като Джейкъб и неговата вълча група, Бела и Едуард отчаяно се противопоставят на диктатурата на Волтури .

Въпреки че този филм обикновено се харесва на феновете, много фенове бяха изненадани от сюжета, свързан с героя Джейкъб в края на филма, банда!

Във визия за бъдещето беше показано, че Джейкъб е във връзка с Ренесми и много фенове бяха отвратени да видят Джейкъб да излиза с дъщерята на жена, която го отхвърли .

Това е решетката за филмовата последователност " Здрач " от Джака, банда! Не е късно за да заспите с този емблематичен тийнейджърски любовен триъгълник!

В подготовката да видим появата на актьора Робърт Патинсън като Батман , е доста интересно да видим началото на кариерата на този красив актьор, банда!

Може ли обсъждането на филмовата последователност на Jaka Twlight да ви помогне? Включвате ли отбор Едуард или отбор Джейкъб ? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Фикри Хариш