8 най-добри и най-надеждни стокови приложения за начинаещи

Приложението за акции е алтернатива на инвестирането, включително за начинаещи. Ето препоръките за най-добрите приложения за акции през 2021 г., които са регистрирани в OJK!

Приложението за акции може да бъде алтернатива за тези от вас, които искат да инвестират в търговия с акции, която в момента е все по-популярна в общността.

Търговията с акции е инвестиция, която може да осигури голяма възвръщаемост в сравнение с други инвестиции. Нивото на риск обаче е още по-голямо.

В момента технологичното развитие улеснява инвеститорите при извършването на различни сделки с акции на капиталовия пазар. Инвеститорите могат да се възползват и от заявлението за акции.

За начинаещи инвеститори, които са нови за индонезийския фондов пазар, приложението за акции със сигурност е важно да се изтегли от джаджи, защото има различни предимства.

Тогава кои са най-добрите приложения за акции в Индонезия, които са изброени в OJK и са силно препоръчителни за инвеститорите? По-долу е пълният преглед.

1. Stockbit (анализ и дискусия)

Stockbit е онлайн приложение за акции на Android под егидата на PT Sinarmas Sekuritas. Всъщност Stockbit сега е стартъп в фондовия сектор.

Това приложение за търговия с акции е включено в категорията за онлайн заявления за акции на общността . Така че, можете да обсъдите инвестициите с търговци в доста голяма общност.

Друго предимство, което има Stockbit, е, че можете да купувате и продавате акции директно чрез това приложение. Сигурността е гарантирана и с функцията Touch ID .

Това приложение за инвестиции на акции дори предлага функции за виртуална търговия и симулации за търговия с акции според движението на данни в реално време на индонезийската фондова борса.

Приложение за акции Стокбит
Разработчик PT Sinarmas Sekuritas
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 13MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Stockbit чрез връзката по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

2. RTI бизнес (движение на цените на акциите)

Доверено приложение за търговия с акции, което също е известно сред инвеститорите, е RTI Business . Това приложение предоставя разнообразна информация за индонезийския капиталов пазар.

Като се започне от ценови котировки , диаграми , финансови данни, анализи, информация за най-новите фирмени решения, акции и новини на фондовия пазар и много други.

Можете също така да видите преглед на представянето на компанията за период от пет години чрез отчета за приходите и разходите , паричния поток , рентабилността , баланса , растежа на печалбите .

Най-доброто приложение за акции през 2021 г. от PT RTI Infokom може също да ви научи как да инвестирате в акции онлайн, защото има IDX Virtual Online Trading, известна още като функция за симулация на търговия с акции.

Приложение за акции RTI бизнес
Разработчик RTI Infocom
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 3.7MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението RTI Business тук.

3. НАЙ-МОСТ (Пълен инвестиционен продукт)

Освен това има приложението Mandiri Online Stock Trading или това, което обикновено се нарича MOST . Това приложение има потребителски интерфейс, който е лесен за използване, особено за начинаещи.

MOST е разработен от Mandiri Sekuritas, която е една от най-големите компании за ценни книжа или борсови брокери в Индонезия, която е дъщерно дружество на Bank Mandiri.

За да използвате приложението MOST, разбира се, трябва да станете клиент на Mandiri Sekuritas. Предлаганата цена обаче също е доста висока.

Минималният първоначален депозит за откриване на акционерна сметка за студенти е 2 милиона IDR, 5 милиона IDR за публични и 100 милиона IDR за пълно обслужване.

Междувременно таксата за продажба на акции е 0,28% от транзакцията, а таксата за покупка е 0,18% за транзакция (минимум 5000 IDR).

Данни на фондовата борса на Индонезия

 • Име на члена: MANDIRI SEKURITAS
 • Статус на компанията: местна
 • Оперативен статус: Активен
 • Бизнес лиценз: инвестиционен мениджър, застраховател
 • Последна стойност на NAWC: 395 785 489 130
 • Централен офис: Menara Mandiri I, 24-25 етажа, Jl. Дженд. Судирман, Кав. 54-55, Джакарта
Приложение за акции НАЙ-ДОБРО
Разработчик Mandiri Sekuritas
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 16MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 3.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете НАЙ-много от тук.

4. BCAS Best Mobile (онлайн и офлайн)

PT BCA Sekuritas също има доверено приложение за търговия с акции, наречено BCAS Best Mobile . Това приложение ви позволява да извършвате транзакции директно на Индонезийската фондова борса.

Това приложение за акции BCA също има пълен набор от функции, така че клиентите или инвеститорите могат лесно да извършват покупка и продажба на акции онлайн.

BEST Mobile също е удобно за ползване приложение, което е оборудвано с функцията за бърза поръчка, за да можете бързо да извършвате сделки за търговия с акции.

Първоначалният депозит за онлайн сметка е 3 милиона IDR, докато първоначалният депозит за офлайн акаунт е 25 000 000 IDR.

След това за такса за покупка от 0,18% и такса за продажба от 0,28% за онлайн акаунт. Също така има такса за покупка от 0,25% и такса за продажба от 0,35% за офлайн акаунти.

Данни на фондовата борса на Индонезия

 • Име на члена: BCA SEKURITAS
 • Статус на компанията: местна
 • Оперативен статус: Активен
 • Лиценз за бизнес: застраховател, брокер-дилър
 • Последна стойност на NAWC: Rp543,108,225,813.15
 • Централен офис: Menara BCA, Гранд Индонезия, 41-ви етаж Suite 4101, Jl MH Thamrin, No. 1, Джакарта
Приложение за акции НАЙ-ДОБРИ мобилни
Разработчик PT BCA Sekuritas
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 6.2MB
Изтегли 10 000 и повече
Рейтинг 3.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете BEST Mobile тук.

5. MNC Trade New (Нисък първоначален депозит)

MNC Trade New е приложение за акции, проектирано от MNC Sekuritas, което е дъщерно дружество на MNC Group. Тази компания е основана през 1989г.

Това приложение представя много функции, предлагани от приложението MNC Sekuritas, вариращи от следващи поръчки, поръчки за пробив, GTC поръчки и други.

Друго интересно нещо за MNC Trade New е депозитът с нисък първоначален капитал, който е само 100 000 IDR. Междувременно таксата за продажба е 0,28%, а таксата за покупка е 0,18%.

Въпреки че първоначалният капиталов депозит е сравнително евтин, уверете се, че вече знаете как да играете акции за начинаещи, за да можете да получите множество печалби!

Данни на фондовата борса на Индонезия

 • Име на члена: MNC SEKURITAS
 • Статус на компанията: местна
 • Оперативен статус: Активен
 • Лиценз за бизнес: застраховател
 • Последна стойност на NAWC: IDR 289,148,626,166.06
 • Централен офис: сграда на MNC Financial Center, 16, Jl. Кебон Сирих, 21-27, Централна Джакарта
Приложение за акции MNC Trade New
Разработчик MNC Sekuritas
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 3.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението MNC Trade New тук.

6. Идентификатор на стихотворения (Редовен и шариатски RDN)

Следващото най-добро приложение на OJK за акции е Poems ID . Чрез това приложение можете да търгувате с акции и да купувате и продавате взаимни фондове.

Индонезийското приложение за акции, разработено от PT Phillip Sekuritas Indonesia, може да ви помогне да наблюдавате движението на цените на акциите в реално време , банда.

Компаниите, които са членове на фондовата борса, действат и като посредници в сделките за покупка на акции. Така че безопасността определено е гарантирана.

За да можете да използвате това приложение, първо трябва да станете клиент на Phillip Sekuritas. Също така трябва да внесете минимален депозит от 500 хиляди IDR.

Предлага се и сметка за клиентски фонд (RDN), а именно Bank BCA, Mandiri, Permata и Sinarmas за редовни сметки и BCA Syariah за ислямски сметки.

Данни на фондовата борса на Индонезия

 • Име на члена: PHILLIP SEKURITAS INDONESIA
 • Статус на компанията: Съвместно предприятие
 • Оперативен статус: Активен
 • Лиценз за бизнес: застраховател, брокер-дилър
 • Последна стойност на NAWC: Rp122,413,778,104.9
 • Централен офис: Atria @Sudirman, 23B, Jl. Дженд. Судирман Кав. 33А, Джакарта
Приложение за акции Стихове ID
Разработчик PT Phillip Sekuritas Индонезия
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Poems ID тук.

7. IPOT Indopremier (без минимален депозит)

Това приложение за запаси от OJK е проектирано от Indo Premier Sekuritas. Предимството е, че можете да играете на акции с малък капитал, дори без депозит при откриване на сметка.

По-късно при извършване на транзакция ще бъде депозиран нов депозит. Междувременно таксата за продажба на акции е 0,29%, а таксата за покупка на акции е 0,19%.

IPOT IndoPremier е интегрирано финансово приложение, което улеснява едновременното инвестиране в акции, взаимни фондове и ETF.

Когато имате нужда от средства за плащане от закупуване на акции, системата ще ви помогне да извършвате плащания чрез продажбата на вашите взаимни фондове на паричния пазар.

Данни на фондовата борса на Индонезия

 • Име на члена: INDO PREMIER SEKURITAS
 • Статус на компанията: местна
 • Оперативен статус: Активен
 • Бизнес лиценз: инвестиционен мениджър, застраховател
 • Последна стойност на NAWC: IDR 323 406 391 105,13
 • Централен офис: Pacific Century Place, 16, SCBD Lot 10, Jl. Дженд. Судирман, Кав 52-53, Джакарта
Приложение за акции IPOT
Разработчик PT Indo Premier Sekuritas
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 1.1MB
Изтегли 50 000 и повече
Рейтинг 3.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението IPOT Indopremier тук.

8. Ajaib (Инвестиция с минимален IDR на капитала 0)

Ajaib е собственост на Ajaib Group, в която се помещават две компании, а именно Ajaib Sekuritas (PT. Ajaib Sekuritas Asia) и Ajaib Reksadana (PT. Takjub Teknologi Indonesia).

Няма да се объркате, когато за първи път инвестирате в Ajaib. Има ръководства и препоръки за продукти, които са подходящи и най-изгодни за вашето финансово състояние.

Ajaib ще предоставя и известия за най-доброто време за покупка и продажба на акции, за да можете да увеличите максимално печалбата си или да намалите загубите.

В допълнение, едно от най-добрите приложения за онлайн инвестиции на акции също е получило оперативен лиценз от Индонезийската фондова борса (IDX) и OJK.

Данни на фондовата борса на Индонезия

 • Име на члена: AJAIB SEKURITAS ASIA
 • Статус на компанията: местна
 • Оперативен статус: Активен
 • Бизнес лиценз: Брокер-дилър
 • Последна стойност на NAWC: IDR 157 508 938 615,24
 • Централен офис: Neo Soho @ Podomoro City, Lantai 30-03, Jl. Letjen S. Parman, Kav.28, Западна Джакарта
Приложение за акции Чудесен
Разработчик Магически технологии
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 19MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Magic тук.

Това бяха препоръките за най-доброто приложение на акции до 2021 г. в Индонезия, които са популярни и препоръчани от инвеститорите. Заявлението за запаси, разбира се, също се контролира от OJK .

С толкова много от най-добрите приложения за акции, които могат да улеснят всеки да разбере капиталовия пазар, търговията с акции вече не трябва да бъде сложна.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Tia Reisha .