как да направите безплатен уебсайт чрез мобилен телефон, лесно и бързо!

Искате да създадете уебсайт, но нямате лаптоп? Не се притеснявайте, как така има начини да направите безплатен уебсайт чрез мобилен телефон. Гарантирано да не се използва сложно!

С нарастващия брой потребители на интернет, броят на уебсайтовете продължава да расте. Това е естествено, като се има предвид, че създаването на уеб сайт сега е много лесно.

Не е нужно да владеем сложен език за програмиране, защото има много хора, които предоставят услуги, за да можем лесно да създаваме уебсайтове.

И така, интересувате ли се от уебсайт? Ако е така, ApkVenue ще ви даде начин да създадете безплатен уебсайт чрез смартфон с Android, без да използвате сложно!

Как да направите уебсайт на мобилен телефон с Android с Wordpress

Уебсайтът представлява колекция от съдържание под формата на текст, изображения, звук и видео, които се събират под специален адрес.

Както ApkVenue спомена в началото на статията, много от тях предоставиха услуги за тези от вас, които искат да имат уебсайт, но не разбират кодирането.

Един от тях е Wordpress . Появявайки се за първи път през 2003 г., тази услуга е добре известна със своите функции, които ни улесняват при управлението на уебсайтове.

В тази статия ApkVenue ще ви научи как да направите безплатен уебсайт с помощта на приложението Wordpress чрез вашия мобилен телефон с Android. Слушайте да!

Защо Wordpress?

Wordpress има толкова много предимства, че няма да имаме причина да забавяме наличието на уебсайт.

На първо място, Wordpress е достъпен безплатно. Можете също така да получите безплатно приложението, което се предлага в Play Store.

След това използваната кодова база е с отворен код . Това означава, че можете да модифицирате кодирането на Wordpress според вашите нужди.

Има и много безплатни шаблони и дизайни, които можете да използвате, банда! Можете да го получите от Wordpress или чрез страхотните HD тапети, които ApkVenue е събрал чрез тази статия .

Въпреки това, една от причините, поради които WordPress се използва широко от хората, е, че е много лесна за работа.

Не е нужно първо да изучавате информатика, за да разберете функциите на таблото за управление на WordPress.

Стъпки за създаване на уебсайт с Wordpress

Сега ApkVenue ще ви даде как да направите уебсайт чрез мобилен телефон с помощта на приложението Wordpress. Ако нямате приложението, изтеглете го първо на връзката по-долу:

Apps Productivity Automattic, Inc ИЗТЕГЛЯНЕ

След като завършите инсталацията, отворете приложението Wordpress.

Стъпка 1 - Регистрирайте се за акаунт в Wordpres

Първо, първо трябва да имате акаунт в Wordpress. Изберете бутона РЕГИСТРИРАНЕ В WORDPRESS.COM . Просто използваш акаунта си в Google, банда! Ако нямате, можете да го направите първо.

Ако преди това сте имали акаунт в WordPress, следващият начин да създадете безплатен уебсайт чрез мобилния си телефон е, че можете да изберете бутона LOG IN и да въведете потребителското си име и парола.

Стъпка 2 - Избор на име и създаване на сайт

За да създадете безплатен уебсайт на следващия Android, трябва да въведете показваното име и потребителското име, които искате. По подразбиране WordPress ще вземе името от вашия имейл адрес.

Когато процесът на регистрация приключи, можете да започнете да създавате нов сайт, като натиснете бутона ДОБАВИ НОВ САЙТ .

След това ще получите два избора, а именно Създайте сайт на Wordpress.com и Добавете самостоятелно хостван сайт .

Ако никога не сте имали домейн, изберете първата опция, банда!

Wordpress ще попита какъв уебсайт искате, за да можете да сравните шаблона, който се използва по-късно.

За общо ползване ApkVenue препоръчва да изберете Блог .

Стъпка 3 - Настройки на уебсайта

Следващата стъпка е да организирате основната необходима информация. Първо ще бъдете попитани за съдържанието на вашия блог. Можете да го попълните или да го пропуснете.

Ще бъдете помолени да предоставите заглавие на сайта и лозунг, които по-късно ще се появят на вашия уебсайт. Тук можете да бъдете креативни, стига изречението да не е твърде дълго.

След това можете да въведете име на домейн. По-късно Wordpress ще покаже предложения за имена, които все още са налични.

Ако сте сигурни в името на вашия уебсайт, изберете бутона СЪЗДАЙТЕ САЙТ . Свършен!

Стъпка 4 - Създаване на публикация

Вашият уебсайт е готов, сега е време да го попълните с първата позиция. Методът е наистина лесен, банда!

Отидете на главната начална страница, изберете бутона Добавяне на публикация, който е в долния център.

Можете да пишете каквото и да е, защото това е вашият личен уебсайт. Освен писане, можете да добавите и различни носители като изображения.

Когато приключите, натиснете бутона PUBLISH . Поздравления, първата ви публикация излезе официално в ефир! Ето как да направите уебсайт чрез мобилен телефон с Android.

Причини, поради които трябва да имате собствен уебсайт!

Всъщност, защо трябва да имаме собствен уебсайт? Причината е, че има много положителни ползи, които можете да получите.

Първо , можете да усъвършенствате уменията си за писане. Тази способност ще бъде много полезна в живота ви, както за тези от вас, които все още учат, или които вече работят.

Второ , вашият уебсайт може да бъде вашето портфолио, когато кандидатствате за работа. Освен че правите автобиография на избрани сайтове, можете да го използвате и за регистрация за стипендии.

И накрая , като усърдно пишете на уебсайта, ще бъдете по-продуктивен човек, банда! Като бонус ще се развие въображението и креативността ви.

И така, защо да забавите да имате собствен уебсайт безплатно?

Така се прави уебсайт чрез мобилен телефон , наистина е лесно, нали? По този начин можете да създадете свой собствен уебсайт, без да се налага да кодирате. Късмет!