гарантирано безопасно! Тези 5 антивируса са най-бързо преодолимите wannacry ransomware

Пример за проблем преди няколко дни беше свързан с рансъмуера WannaCry. Много от тях са засегнати от този вирус, разработчиците на антивирусни програми веднага работят срещу него. Кой е най-бързият антивирус за поправяне на рансъмуера на WannaCry?

Проблеми, които често се срещат при компютърни потребители, а именно излагане на вируси. Това може да се случи между две неща, ако не се използва антивирус или антивирусът не е актуализиран.

Пример за проблем преди няколко дни беше свързан с рансъмуера WannaCry. Много от тях са засегнати от този вирус, разработчиците на антивирусни програми веднага работят срещу него. Кой е най-бързият антивирус за поправяне на рансъмуера на WannaCry?

  • WannaCry Ransomware Terror наистина свърши?
  • Как да предотвратим атаките на WannaCry Ransomware за лаици и експерти
  • Панически свят! Тези 10 мема WannaCry Ransomware дори се смеят

5 антивирусни програми, които са най-бързите за преодоляване на WannaCry Ransomware

Източник на снимка: Изображение: PCMag

По време на забързаното дело за рансъмуер WannaCry вчера, бихте знаели, че ApkVenue беше много актуализиран за развитието си. Сега на базата на наблюдението на Jaka, ето 5-те най-бързи антивирусни програми за преодоляване на версията на Jaka за рансъмуера WannaCry. Както следва...

1. ESET Internet Security

Източник на снимка: Изображение: ESET

Още преди пика на случая с рансъмуера WannaCry беше съобщено, че ESET Internet Security го е открила първо. Така че, ако сте използвали най-новата версия вчера, ApkVenue е сигурен, че сте сред тези, които не са засегнати от вируса на рансъмуера WannaCry.

Купете: ESET Internet Security

ESET Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Kaspersky Internet Security

Източник на снимка: Изображение: Kaspersky

Изобретателят е на първата версия 2.0 на рансъмуерния вирус WannaCry, където този вариант е неуспешен вирус без ключ за убиване. Kaspersky винаги е бил активен в разглеждането на случаи на рансъмуер. Както при участието с Intel на сайта NoMoreRansom.

Купете: Kaspersky Internet Security

3. Smadav Antivirus 2017

Източник на снимката: Изображение: Smadav

Лек антивирус, който се използва от милион души в Индонезия, както и този антивирус също се произвежда в Индонезия. Кой би си помислил, оказва се, че този безплатен Smadav бързо добавя вируса на рансъмуер WannaCry към своята база данни. Направете милион души, използващи Smadav, безопасни.

Изтегляне: Smadav Antivirus 2017

Антивирусни приложения и приложения за сигурност ИЗТЕГЛЕТЕ Smadav.net

4. Norton Security

Източник на снимка: Изображение: Symantec

Следващият, който бързо се справи с WannaCry, а именно Нортън. Представлява антивирус от компанията Symantec. Действията на Нортън по случая с вируса на рансъмуера WannaCry всъщност не бяха чути. Но скоро след разпространението на вируса, Нортън незабавно актуализира своята база данни.

Купете: Norton Security Original

Изтеглете Symantec Antivirus & Security Apps

5. AVG Antivirus

Източник на снимка: Изображение: AVG

Точно както Нортън, действията на AVG също бяха нечувани в случая с вируса на рансъмуера WannaCry вчера. Но тайно AVG актуализира своята база данни. Интересното е, че можете да изтеглите този антивирус безплатно. Безплатно и безопасно, е добър антивирусен избор.

Изтегляне: AVG Antivirus Original

AVG Technologies ИЗТЕГЛЯНЕ Антивируси и приложения за сигурност

Въпреки че рансъмуерът WannaCry е опасен компютърен вирус, изглежда в момента има много антивируси, които могат да се справят с него. Включва дори безплатен Smadav! О, да, не забравяйте да прочетете и статии, свързани с AntiVirus или други интересни статии от Putra Andalas.

Банер: ShutterStock

ВИЖТЕ СТАТИИ