4 начина да видите статуса на wa, без да бъдете забелязани

Как да видите статуса на WA, без да знаете собственика, е наистина лесно, знаете ли! Любопитен? Вижте четирите начина да видите историята на WA, без да бъдете забелязани по-долу!

Kepo иска да види историята на WhatsApp за вашата смачка, но вие не искате да ви хванат? Или въобще възнамерявате да изтеглите статуса на WA и да го запазите в галерията на мобилния телефон?

Всъщност понякога има моменти, в които искаме да видим нечий статус, без собственикът да знае. Независимо дали става дума за желанието да спечелите вашата влюбеност, приятели или може би ожесточения си шеф.

Самият статус на WhatsApp е функция за споделяне на истории под формата на видеоклипове, снимки или текст на приятели или обществото като Instagram Story.

Е, този път ApkVenue има начин да види състоянието на WA, без да знае собственика, което можете лесно да опитате. Така че, не е нужно да се колебаете повече, за да видите статуса на WA на вашата смачкана.

Колекция от начини да видите най-новата неизвестна история на WA 2020

За разлика от това как да преглеждате Insta Stories на хората, без да ви хванат, как да видите нечий статус на WA, без да бъдете забелязани, може да се направи по няколко начина.

Любопитни ли сте, как го правите? Не го използвайте дълго, просто погледнете обяснението как да видите статуса на WA, без да бъдете забелязани по-долу.

Как да видите статуса на WA, без да ви хванат (без приложение)

Мързел да инсталирате допълнителни приложения, за да направите как да видите състоянието на WhatsApp, без да бъдете забелязани? Тихо! Можете също да го направите, без да е необходимо да инсталирате допълнителни приложения, банда.

Стъпките за това са много лесни, дори по-лесни от това как да скриете онлайн състоянието на WhatsApp.

Интересувате ли се да опитате? Можете да видите стъпките по-долу.

1. Как да видите състоянието на WA, без да бъдете известни чрез настройките за поверителност

Първият начин е да зададете настройките на вашия WhatsApp, банда. Съществуват законови разпоредби да се скриете, когато въвеждате нечий WhatsApp статус.

Това означава, че не се нуждаете от допълнителна помощ за кандидатстване, за да го направите. Следвай тези стъпки.

Стъпка 1 - Въведете настройките на WhatsApp
 • За да влезете в страницата за настройки на WhatsApp, изберете иконата с три точки в горния десен ъгъл. След това изберете опцията Настройки .
Стъпка 2 - Изберете „Акаунт“
 • В менюто Настройки изберете менюто Акаунт, за да преминете към следващата стъпка от това как да видите състоянието на WA, без да бъдете забелязани.
Стъпка 3 - Влезте в менюто „Поверителност“
 • След това изберете опцията Поверителност .
Стъпка 4 - Деактивирайте функцията „Прочетете разписка“
 • Премахнете отметката в квадратчето отчети Прочетете или Прочетете разписка . Тада! Вие също успяхте да видите статуса на WA, без да сте забелязани.

За съжаление този метод има недостатъци, а именно вие също не можете да разберете кой е виждал вашия статус на WhastApp.

Освен това не можете да разберете дали изпратеният чат на WA е прочетен от получателя или не, банда.

За да станете отново видими, просто се върнете към настройките на WhatsApp и поставете отново отметка в квадратчето Отчитане или Четене на разписка .

2. Как да видите състоянието на WhatsApp, без да ви хванат чрез File Manager

Този втори метод не само може да види състоянието на WhatsApp на други хора, без собственикът да знае, но и да запази статуса на WA.

Тази стъпка изисква File Manager на мобилния ви телефон, ако нямате такъв, ApkVenue е подготвил приложението File Manager по-долу. Просто изтеглете и инсталирайте.

AVG Technologies Изтегляне на приложения за компресиране и архивиране

Сега, ако имате достъп до File Manager, просто следвайте стъпките по-долу.

Стъпка 1 - Отворете приложението за управление на файлове
 • Отворете File Manager . Намерете и щракнете върху папката с име WhatsApp .
Стъпка 2 - Отидете в папката „Media“
 • Веднъж в папката WhatsApp, избирате папката Media .
Стъпка 3 - Изберете папката „Stauses“
 • В папката Media кликнете върху настройките или двоеточието в горния десен ъгъл на екрана . Изберете Показване на скрит файл , след което въведете папката Статуси .
Стъпка 4 - Вижте състоянието на WA, без да ви хванат
 • В тази папка ще намерите файлове със снимки и видео, които можете да прегледате или запазите.

С тази стъпка можете не само да видите статуса на WA на други хора, без да бъдете уловени, но можете и да го запазите едновременно, без да е необходимо допълнително приложение за изтегляне на статуса на WA. Лесно е, нали?

О, да, но този метод всъщност ще бъде запазен успешно в папката „Статуси“ само когато видите статуса на WA на този човек , банда.

Сега, за да го надхитрите, можете първо да активирате функцията „Прочетете разписка“, която ApkVenue обясни по-рано и файлът със статуса на WA автоматично ще бъде записан в папката на медиите WhatsApp.

3. Как да видите състоянието на WA, без да знаете офлайн

В миналото как да видите статуса на приятел на WA, без да бъдете забелязан, може да е временно с времето, което сте си задали.

Номерът е да изключите интернет данните на мобилния си телефон или да включите самолетен режим. След като интернет връзката е изключена, можете да видите състоянието на WhatsApp.

За съжаление, този метод вече не е приложим, банда. След изключване на интернет връзката можете да видите само състоянието на WhatsApp, което е само текст, а не снимки или видеоклипове.

Освен това, след като мобилният телефон бъде свързан отново към интернет, собственикът на статуса на WA, който видяхте по-рано, веднага ще получи известие, че сте го виждали.

Но не е нужно да сте тъжни! Тъй като ApkVenue има алтернативен начин да види състоянието на WA, без да бъде забелязан с допълнителни приложения, които можете да видите изцяло по-долу.

Как да видите състоянието на WA, без да сте известни с приложението

Ако трите начина да видите състоянието на WA, без да бъдете забелязани по-горе, могат да бъдат направени, без да е необходимо да инсталирате допълнителни приложения, то този път ApkVenue ще предостави друга алтернатива, като използва приложението.

Приложението, използвано тук, всъщност не е приложение, което да вижда състоянието на WA, без да е забелязано специално предвидено за тази цел, а приложението WA MOD GBWhatsApp.

Любопитно ли е да знаете как? Хайде, вижте пълното обяснение по-долу!

1. Как да видите неизвестен статус на WA в GBWhatsApp

Не е тайна, че приложението WhatsApp MOD като GBWhatsApp е оборудвано с различни функции, които не можете да намерите в официалното приложение WA.

Включването на един от тях е функция за преглед на състоянието на WhatsApp, без да бъдете хванати, банда.

За повече подробности как да видите състоянието на WA, без създателят на състоянието да знае за GBWhatsApp, можете да видите стъпките по-долу.

GBWhatsapp Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ
Стъпка 1 - Въведете „GB Setting“
 • На първо място, докоснете иконата на точка в горния десен ъгъл, след което изберете „GB Settings“ .
Стъпка 2 - Изберете „Поверителност и сигурност“
 • Веднъж на страницата с настройки на GB, вие избирате менюто „Поверителност и сигурност“ .
Стъпка 3 - Активирайте „Скриване на състоянието на изгледа“
 • И накрая, всичко, което трябва да направите, е да активирате превключвателя „Hide View Status“, за да завършите как да видите статуса на WA на приятел, без собственикът да знае.

БОНУС: Как да видите приятели онлайн на WhatsApp

Най-основната функция на WhatsApp е функцията за онлайн състояние , която функционира, за да покаже дали човекът, към когото се опитвате да се обърнете, е онлайн или не.

Често трябва да проверявате дали вашата любов е гадже или не, нали? Всъщност не е нужно да се притеснявате да проверявате WhatsApp на други хора, за да разберете кога те са онлайн.

Защото можете да получите известие всеки път, когато лицето, което имате предвид, е активно в WhatsApp, банда. За да разберете как, вижте следната статия!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Ето как да видите статуса на WA, без да бъдете забелязани . Методът е лесен за следване, нали? Дано този метод помогне да се отървете от любопитството си, а!

О, да, всички трикове по-горе могат да бъдат следвани и за тези от вас, които търсят начини да видят статуса на WA, без да бъдат забелязани на OPPO, Xiaomi, Samsung или друг мобилен телефон.

Междувременно за тези от вас, които искат да знаят как да видят статуса на WA, без да правят приятели или как да виждат скрит статус на WA, ApkVenue не е намерил безопасен трик, който може да се направи.

Напишете мнението си за тази статия в колоната за коментари, банда! Ще се видим в следващата статия и успех!