как да получите безплатни мозъчни дуели безплатно

На цена от 23 000 IDR, - Premium Brain Duel е оборудван с интересни функции, които не се предлагат в безплатната версия на Brain Duel. Е, този път ApkVenue ще ви даде трик, за да получите Premium Brain Duel безплатно. Искате ли?

Популярността на играта Duel Brain в Индонезия продължава да достига своя връх, дори и сега на върха на приложението Google Playstore Top Chart. За съжаление тази, която се намира на върха на класацията, е версията Duel Brain Free , а не версията Premium. Е, този път ApkVenue ще ви даде трик, за да получите Premium Brain Duel безплатно . Искате ли?

  • Как да разберете отговорите на Brain Duel за победа
  • Най-добра стратегия за винаги победа в играта DUEL BRAIN
  • Най-добрата стратегия за винаги победа в игрите DUEL BRAIN (Част 2)

С внимание Duel Otak предлага услуга Premium Brain Duel , която е на цена 23 000 IDR . Какво предлага Premium Brain Duel ? Как мога да получа Premium Brain Duel безплатно?

Как да получите безплатен мозъчен дуел безплатно

Предоставяйки 2 версии на услугата Brain Duel, FEO Media като разработчик внимателно предоставя вълнуващи функции в услугата Premium Brain Duel. Разбира се, тези функции не са налични в Duel Otak Free , като например възможността да променяте цвета на фона , да проектирате свой собствен аватар и също да преглеждате статистиката на мача.

С помощта на Premium Brain Duel можете да стартирате най- добрата стратегия за винаги ПОБЕДА в играта DUEL BRAIN . За съжаление платено. Какво ще стане, ако ApkVenue ви даде трик, за да можете да изпробвате Premium Brain Duel безплатно ? Методът е лесен.

Изтеглете Brain Duel

Изтеглете Brain Duel от връзката, която ApkVenue предоставя. Спокойно, apk файлът на Brain Duel, предоставен от Jalan Tikus, е гарантиран в безопасност. Не е нужно да се притеснявате за заплахи със зловреден софтуер .

Игри Trivia FEO Media AB ИЗТЕГЛЯНЕ

Свържете своя акаунт в Brain Duel с Facebook

За да можете да получите услугата Premium Brain Duel безплатно, първо трябва да свържете акаунта си Brain Duel с вашия акаунт във Facebook.

Както знаете, предимството на Brain Duel е, че можете да играете тази игра интерактивно с приятелите си. Един от тях е, че можете да предизвикате приятелите си във Facebook, които също играят Brain Duel. Или можете да оспорите чрез потребителското име на Brain Duel на вашия приятел.

Ето как можете да получите безплатен мозъчен дуел безплатно!

След като свържете Brain Duel с вашия акаунт във Facebook, вече можете да получите услугата Brain Duel Premium безплатно! как:

  • Не връзката //www.duelotak.id/campaign

  • След това, моля, попълнете вашето потребителско име за акаунт в Duel Brain в предоставеното поле.

  • След това щракнете върху Споделяне във Facebook. Свършен.

Не забравяйте, че акаунтът във Facebook, използван за споделяне по-рано, трябва да е акаунт във Facebook, който е свързан с вашия акаунт в Дуел мозък. Това е много важно, за да можете да получите Premium Brain Duel безплатно.

След споделяне чрез Facebook, можете да опитате дизайна на аватара на вашия акаунт в Duel Brain. Ако успеете да получите Brain Duel Premium безплатно, тогава вече можете да създадете свой собствен дизайн на аватар. Всъщност можете също да видите статистиката на дуелите си, за да разберете правилната стратегия, така че винаги да печелите Brain Duel, да променяте цвета на фона и да нямате реклами.

Уникална кампания от мозъчен дуел

Тази стъпка всъщност е Duel Brain кампания, за да подкрепи позицията си в горната част на Топ класацията. С все повече потребители, които споделят информация за Brain Duel, толкова по-голям е шансът за Brain Duel да продължи да увеличава броя си потребители. Внимателен!

ApkVenue обаче не знае колко дълго ще се провежда тази кампания. Така че, за тези от вас, които искат да имат безплатна услуга Premium Brain Duel, опитайте!