3 начина за изпращане на приложения чрез Bluetooth, 100% работи!

Как да изпратите приложение чрез Bluetooth е изненадващо лесно и можете да го направите и без приложение! Любопитен? Вижте как да изпращате приложения чрез Bluetooth тук!

Методът за изпращане на приложения чрез Bluetooth позволява на потребителите на Android да използват различни приложения, без да се налага да изтеглят приложението многократно.

Без да е необходимо да изтегляте отново, пак можете да използвате определени приложения на други телефони с Android. Но какво правите, как да изпратите заявление чрез Bluetooth?

Има няколко метода за изпращане на това приложение към други мобилни телефони чрез Bluetooth посредници, от използване на специално приложение до използване на вградената функция на приложението.

Е, ето няколко начина, по които можете да изпращате приложения чрез Bluetooth лесно, бързо и да спестите квота.

Как да изпращате приложения чрез Bluetooth бързо и лесно

Може да не осъзнавате, но всъщност има няколко начина, по които можете да изпратите приложения чрез Bluetooth, банда.

Трябва само да инсталирате приложение на трета страна, което, разбира се, ще спести много повече квота, отколкото трябва да инсталирате едно по едно приложението, което искате да изтеглите.

Освен това за някои видове мобилни телефони този метод за изпращане на приложения всъщност може да бъде направен без изобщо да се използват допълнителни приложения .

За повече подробности можете да следвате следните начини за изпращане на приложения чрез Bluetooth.

Как да изпращам приложения чрез Bluetooth с помощта на ES File Explorer

Първият начин, който можете да направите, е да използвате приложение на трета страна, наречено ES File Explorer .

ES File Explorer сам по себе си е приложение за Android, което е полезно за управление на използването на вътрешната памет на смартфоните.

Не само това, ES File Explorer също изглежда ви позволява да изпращате приложения чрез Bluetooth, знаете ли. Ето как!

Стъпка 1 - Изтеглете приложението ES File Explorer, за да стартирате Как да изпращате приложения чрез Bluetooth

На първо място, можете да изтеглите приложението ES File Explorer чрез следната връзка за изтегляне.

Apps Productivity ES APP Group ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Изберете менюто „APP“

След това на главната страница на приложението ES File Explorer изберете менюто „APP“, за да видите списък с приложения, инсталирани на телефон с Android.

Стъпка 3 - Изберете приложението, което искате да изпратите

Следващата стъпка е да изберете кое приложение искате да изпратите чрез Bluetooth на друго устройство с мобилен телефон с Android, банда.

Можете да докоснете и задържите приложението, докато в долния десен ъгъл се появи икона за проверка.

Стъпка 4 - Изпратете чрез Bluetooth

След това избирате менюто „Споделяне“ и избирате опцията „Bluetooth“ .

И накрая, изберете името на Bluetooth от мобилния телефон с Android, което ще го получи. Свършен!

Този начин за споделяне на приложения чрез Bluetooth с ES Explorer е доста лесен за прилагане и крайният резултат е много добър.

ES Explorer може да бъде приложение, на което разчитате по отношение на сърфиране, организиране, както и преместване на различни видове файлове на вашия смартфон.

Как да изпратите APK чрез Bluetooth с помощта на ShareCloud

Друга алтернатива, която можете да направите, за да изпратите приложение чрез Bluetooth функцията, е да използвате приложение, наречено ShareCloud , банда.

Самият ShareCloud е приложение, което ви позволява да споделяте приложения чрез Wi-Fi, имейл или дори Bluetooth .

За да изпратите приложение чрез Bluetooth с помощта на това приложение, можете да следвате стъпките по-долу.

Стъпка 1 - Изтеглете приложението Sharecloud, за да започнете как да изпращате приложения чрез Bluetooth

Първата стъпка, която трябва да направите, е, разбира се, първо да изтеглите приложението ShareCloud, банда. Можете също да изтеглите чрез следната връзка за изтегляне.

Помощни програми за 2ww ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Изберете менюто "Приложения"

Ако сте влезли в главната страница на приложението ShareCloud, ще изберете менюто "Приложения" . Тогава по-късно дисплеят ще бъде такъв.

Стъпка 3 - Изберете приложението, което ще бъде изпратено

Следващата стъпка за това как да изпращате приложения чрез Bluetooth, вие избирате кои приложения ще бъдат изпратени, като докоснете и задържите приложението, докато се появи икона за проверка.

Стъпка 4 - Изберете менюто с иконата „Споделяне“

След това изберете менюто с иконата „Споделяне“ в долния ляв ъгъл. След това избирате опцията „Bluetooth“ и я изпращате на предвиденото мобилно устройство с Android. Свършен!

Този метод за изпращане на приложения чрез Bluetooth чрез Sharecloud е най-често срещаният метод, използван за прехвърляне на приложения чрез Bluetooth.

Sharecloud се счита за много популярен поради много лесния начин за използването му, както и защото производителността на това приложение също е може би много добра.

Как да изпращам приложения чрез Bluetooth без допълнителни приложения

Sekaub използва две приложения, които ApkVenue препоръчва предварително, можете също да преместите приложението чрез Bluetooth, без да използвате специално приложение.

Как да изпращате приложения чрез Bluetooth без това приложение е доста практично за използване и не е нужно да увеличавате напълно паметта на мобилния си телефон с ново приложение.

Ако вътрешната памет на мобилния ви телефон е малка и не можете да използвате достатъчно, за да изтеглите приложението, за да следвате предишните два метода, по-спокойно, вашата банда може да използва този алтернативен метод .

Този алтернативен метод може да се направи за тези от вас, които търсят начини за изпращане на приложения чрез Bluetooth без допълнителни приложения. За пълния метод можете да следвате стъпките по-долу.

Стъпка 1 - Изберете заявлението, което ще бъде подадено

На първо място, от страницата на началния екран избирате кое приложение ще бъде изпратено чрез Bluetooth.

Стъпка 2 - Изберете менюто „Споделяне“, за да започнете да прилагате как да споделяте приложения чрез Bluetooth

След това избирате менюто „Споделяне“ и изпращате с помощта на опцията „Bluetooth“ .

И накрая, всичко, което трябва да направите, е да изберете името на Bluetooth от мобилния телефон, към който искате да отидете. Свършен!

О, да, за съжаление как да изпращате приложения чрез Bluetooth, без да използвате допълнителни приложения, можете да направите само вие, потребители на мобилни телефони Xiaomi .

Тъй като след като Jaka го опита на няколко други марки мобилни телефони с Android, менюто „Споделяне“ не се появи, така че това означава, че не можете да изпратите приложението.

И така, това са някои от начините за изпращане на приложения чрез Bluetooth, които можете да направите, когато квотата за интернет не е достатъчна, за да изтеглите едно по едно желаното от вас приложение.

Съществува и начин за изпращане на приложения чрез Bluetooth без допълнителни приложения, което за съжаление може да бъде направено само от мобилни телефони Xiaomi.

Дано информацията, която ApkVenue сподели този път, е полезна за всички вас и ще се видим в следващите статии.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .