5 идеални, евтини и лесни уеб сайта за симулация на PC raft!

Всъщност можете да направите симулация на PC Raft чрез уебсайта, знаете ли! Ето сайт за симулация на PC игрален сал или обикновен компютър, който е надежден, лесен и евтин.

Ако често сърфирате в сайтове с мемове като 9gag , понякога се натъквате на мемове с думи като РАБОТНА РАСА “, произнесени от потребители на сайта.

„PC Master Race“ е фраза, която хората в интернет казват за това как компютрите са по-добри от конзолите .

Естествено, персоналните компютри могат да бъдат надграждани според вашите нужди и разбира се вашия бюджет. Ако имате неограничен бюджет, можете също да създадете свой собствен компютър мечта.

Препоръки за уебсайтове на PC Build Simulation + Как да го използвате

Наличието на мощен компютър е предимство, независимо дали е просто игра на игри или работа. Това е една от причините, поради които се твърди, че персоналните компютри превъзхождат лаптопите, камо ли конзолите.

Хората обаче често са мързеливи да сглобят компютър, тъй като е сложно и трудно да се намерят необходимите компоненти. Цената също варира в зависимост от търсенето на пазара.

Но не се притеснявай, банда! Има много уебсайтове, които имат функции за симулация на PC raft, вариращи от обикновени PC греди до PC геймърски греди, които ви улесняват при проектирането и сглобяването на вашия мечтан компютър.

В тази статия ApkVenue ще ви разкаже някои уебсайтове за симулация на PC салове и как да ги използвате изцяло. Веднага да тръгваме!

1. Въведете Komputer.com

EnterKomputer.com е онлайн уебсайт за компютърни занаяти, който е интегриран с компютърния магазин "EnterKomputer", който се намира в Mangga Dua Mall.

В главното меню на уебсайта EnterKomputer можете да видите различните предлагани компоненти като процесор , VGA , твърд диск , захранване и други, заедно с цената на тези компоненти.

Как да симулирате Сглобяване на компютър на EnterKomputer

След това ApkVenue иска да ви разкаже за стъпките за създаване на симулация на PC сглобяване чрез компютър. Вижте го !

 • Стъпка 1: За да симулирате PC сал на EnterKomputer, трябва да влезете в уебсайта enterkomputer.com, след което да изберете бутона Симулация в горния десен ъгъл на екрана.
 • Стъпка 2: След като влезете в менюто за симулация на Entercomputer, можете да започнете да проектирате идеалния си компютър, като изберете компонентите, които искате.
 • Стъпка 3: Също така коригирайте бюджета си, банда. Предложението на ApkVenue, изберете компонентите, които отговарят на вашите нужди и цената е стабилна.

 • Стъпка 4: След като изберете компонентите, които искате, можете да отпечатате симулационния модул за справка или поръчка директно на EnterKomputer.

2. Rakit.com

Rakit.com е уебсайт, собственост на PT Rakit Niaga Nusantara, който се намира в Mangga Dua Mall. Подобно на EnterKomputer, тук можете да симулирате идеалния си компютър.

В главното меню на уебсайта Rakit.com можете да намерите различни компилации на компютри според вашите нужди. Има PC Soho компилации , PC Design , PC Gaming , PC Server , банди. Подходящ за тези от вас, които не искат да бъдат сложни.

Как да симулирате компютър Rakit на Rakit.com

Не по-малко лесно от Enterkomputer, симулацията на PC салове в Rakit.com също изисква само няколко стъпки.

 • Стъпка 1: За да започнете да проектирате идеалния си компютър, трябва само да кликнете върху раздела Симулация, който е в главното меню на уебсайта Rakit.com.
 • Стъпка 2: Ще се появи страницата за симулация, след което изберете компонентите, които искате за вашия идеален компютър, и техните цени за сравнение.
 • Стъпка 3: След като изберете компонентите, от които се нуждаете, проверете общата цена, която трябва да похарчите. Можете да отпечатате вашата компилация за справка или да поръчате директно на Rakit.com, банда.

3. RakitOnline.com

RakitOnline.com е алтернативен уебсайт за тези от вас, които искат да създадат мечтания си компютър, освен 2-те уебсайта, които ApkVenue спомена по-горе.

Този уебсайт също има списък с цените на компютърните компоненти, така че можете да правите сравнения с други уебсайтове за симулация на PC салове.

За съжаление за този уебсайт ви е доста трудно да симулирате подбор на компоненти един по един, за да сглобите идеалния си компютър. Трябва да добавите компоненти един по един към пазарската количка.

Как да симулирате Raft PC на RakitOnline.com

За тези от вас, които се интересуват от използването на сайта RakitOnline.com, ApkVenue предостави и урок как да направите симулация на PC сал.

 • Стъпка 1: В главното меню има опция "Компютърен пакет" в горния ляв ъгъл на екрана.
 • Стъпка 2: Можете да изберете компилацията на компютъра, която искате, според бюджета, който имате. Можете също така лесно да замените компонентите в опаковката с компоненти по ваш избор.

 • Стъпка 3: Лесно е, просто изберете бутона Buy Package за компютърния пакет, който искате. Пакетът автоматично ще се появи в количката.

 • Стъпка 4: Щракнете върху бутона на количката, докато се появи списък за пазаруване. Можете да изтриете компоненти, които са в списъка, и да добавите други компоненти, като изберете бутона Преглед на още продукти .

RakitOnline.com също има магазини в Mangga Dua Mall като EnterKomputer и Rakit.com. Изглежда, че Mangga Dua Mall наистина е рай за любителите на компютърните игри, които искат да създадат мечтания от вас компютър.

4. ToniXComputer.co.id

За следващия уебсайт за симулация на PC салове можете да посетите ToniXComputer.co.id . Не само симулации и цената за сглобяване на компютър, този уебсайт предлага и блог за най-новите актуализации в света на технологиите.

Този уебсайт продава компютърни компоненти, които можете да закупите отделно или се продават в пакети, известни още като пакети, банди.

Разбира се, цената на компютърните компоненти в пакет ще бъде по-евтина, отколкото ако купувате един по един.

Как да симулирате сглобяване на компютър в ToniXComputer.co.id

Можете също така да симулирате PC сал на ToniXComputer.co.id, знаете ли. Как да? Хайде, гледайте заедно, банда!

 • Стъпка 1: отидете в главното меню на уебсайта, след което изберете менюто Assemble PC Simulation в горния екран.
 • Стъпка 2: Ще се появи страница, където можете да изберете компоненти на компютъра според категориите за ваше удобство. След като изберете компонентите, които искате.
 • Стъпка 3: Можете незабавно да отпечатате вашата лична компилация за предпочитания при сглобяването на компютър или можете също да поръчате директно от ToniXComputer.co.id, докато доставките изтекат.

5. ElevenKomputer.com

Ако все още търсите най-добрата цена или сравнение на компоненти за вашия мечтан компютър, можете да опитате да посетите уебсайта ElevenKomputer.com , банда.

Въпреки че компютърните компоненти, продавани на този уебсайт, не са толкова пълни, колкото другите уебсайтове, които ApkVenue пише в тази статия, струва си да опитате и вие, банда. Кой знае по-евтино.

Предлаганата цена е доста конкурентна в сравнение с други уебсайтове в този списък. Подходящ за тези от вас, които искат да създадат компютър, но имат посредствен бюджет.

Как да симулирате изграждане на компютър на ElevenKomputer.com

 • Стъпка 1: За да симулирате PC сал, всичко, което трябва да направите, е да влезете в главното меню на уебсайта ElevenKomputer.com, след което да потърсите опцията Assembled PC в горното меню.
 • Стъпка 2: Изберете компонентите, които искате за вашия компютър, след това щракнете върху бутона Преглед на подробности, за да проверите или просто да отпечатате дизайна на компютъра, който сте създали.

Освен сглобяване на персонални компютри, този уебсайт предлага и различни други елементи като видеонаблюдение , аксесоари за игри , камери и много други.

Това беше статията на Jaka за 5 уебсайта за симулация на PC салове. Надяваме се, че тази статия помага на тези от вас, които искат да играят GTA 5 с графични настройки, останали правилно, банда!

Прочетете също статии за Gadgets или други интересни статии от Prameswara Padmanaba