как да промените външния вид на android като iphone ios 9 и ios 8

По следните начини можете лесно да промените външния вид на вашия Android, за да бъде като iPhone iOS 9 или iOS 8.

Промяната на дизайна на дисплея на Android да бъде като Apple iPhone iOS 8 или iOS 9 вече не е трудно нещо. С различните налични стартери това ви позволява лесно да промените външния вид на вашия Android, за да наподобява Apple iPhone iOS 8 и iOS 9.

Не само домашният дисплей ще бъде променен на iOS 8/9. В тази статия, JalanTikus ще осигури начин за промяна на клавиатурата , тапет и заключване на екрана , така че вашите Android прилича на iPhone. Ето как лесно да се наслаждавате на Apple iOS 8 и iOS 9 на Android .

  • ВИДЕО: iPhone 6S, прегазен от FERRARI, може ли все пак да оцелее?
  • 6 Предимства на Android в сравнение с iPhone

Променете външния вид на Android, така че като iPhone

1. Начален екран iOS 8

  • Има много стартери, които могат да се използват за промяна на външния вид на Android на iPhone. Тук JalanTikus използва CleanUI, защото е по-лек и не заема твърде много RAM.
  • Изтеглете CleanUI и инсталирайте както обикновено на Android. Apps Desktop Enhancement CleanUI DevTeamHK ИЗТЕГЛЯНЕ

2. клавиатура iOS 8

  • За клавиатурата можете да използвате приложението Apple Keyboard.
  • Изтеглете клавиатурата на Apple и инсталирайте както обикновено на вашия Android. Arvin Jayanake Apps Productivity Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Заключване на екрана iOS

  • За да го направите по-подобен, можете да използвате заключения екран на iOS на вашия Android.
  • Изтеглете заключен екран iOS 9 и инсталирайте както обикновено на вашия Android. Apps Desktop Enhancement AppPro IOS Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

4. iPhone SMS

Появата на SMS на iPhone е типична. Всяко съобщение се показва под формата на балон с думи, който изглежда блестящ и доста привлекателен. Сега, за да получите iPhone SMS дисплея на Android, можете да използвате приложение, наречено Messaging + 6.

Crazystudio`s Social & Messaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Помощно докосване

Ако често виждате джаджи, направени от Apple, със сигурност вече сте запознати с бутона AssistiveTouch, виртуалния бутон или екранния бутон, който има. Ето как да го използвате: Как да използвате виртуални бутони (AssistiveTouch) Като iPhone на телефон с Android .

Изтеглете EasyTouch

Приложения Драйвери и смартфони ИЗТЕГЛЕТЕ МАГАЗИН

6. тапети на iOS 8 и iOS 9

Можете да използвате един от следните тапети за iOS 8 и iOS 9:

Изтеглете iOS 9 Wallpapers

ИЗТЕГЛЯНЕ НА APP Photo & Imaging APP

Ето как да смените вашия Android смартфон на iOS 8 или iOS 9. Ако имате други начини, не забравяйте да споделите в графата за коментари.