как да комбинирам pdf файлове на android и лаптоп

Как да комбинирате PDF файлове на мобилни телефони и лаптопи може да се направи по няколко метода. Вижте пълния урок за това как да обедините PDF файлове тук!

Как да комбинирам PDF файлове на мобилен телефон или лаптоп със сигурност е много полезно, а. Това се прави, за да могат файловете да бъдат по-кратки, по-безопасни и да могат да бъдат достъпни на няколко платформи .

Особено за тези от вас, които са заети да съставят дипломна работа и да работят върху нея в отделен файл, наистина трябва да съберете PDF файлове, за да опростите процеса на печат, банда.

Но как да комбинирате PDF файлове в един? Толкова ли е трудно да се направи?

Успокой се! Този път ApkVenue ще прегледа как да комбинирате PDF файловете на мобилни телефони и лаптопи в пълен размер, които можете да слушате в статията по-долу.

Колекция от начини за комбиниране на PDF файлове наведнъж може да бъде на телефони с Android и лаптопи

Има много начини за комбиниране на PDF файлове на мобилни телефони и лаптопи, от използване на приложение до просто онлайн на определени сайтове.

Спокойно, този път ApkVenue ще го обясни ясно едно по едно, за да можете да изберете кой метод е подходящ за вас.

Дори ако по-късно искате да намалите размера на комбинирания PDF файл, можете веднага да прочетете статията, която ApkVenue е прегледал преди, банда.

1. Комбиниране на PDF файлове с Adobe Reader

Първо, има начин да се комбинират PDF файлове със софтуера Adobe Reader , който идва от разработчика на Adobe , като самият разработчик на PDF формата.

Методът е доста лесен, всичко, което трябва да направите, е първо да изтеглите софтуера Adobe Reader отдолу, банда.

Офис приложения и бизнес инструменти Adobe Systems Inc ИЗТЕГЛЕТЕ

Стъпка 1 - Отворете Инструменти Tab в Adobe Reader

 • В Adobe Reader на лаптоп всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху раздела Инструменти, разположен в горния ляв ъгъл на екрана на софтуера .

 • След това ще получите много опции за инструментите на Adobe Reader. Тук просто избирате опцията Комбиниране на файлове .

Източник на снимки: Път на мишката (изберете опцията Комбиниране на файлове за това как да комбинирате PDF файлове с Adobe Reader офлайн).

Стъпка 2 - Добавяне на PDF файлове

 • След това можете веднага да добавите PDF файловете, които искате да комбинирате, като щракнете върху Добавяне на файлове, което е син бутон.

Стъпка 3 - Започнете обединяване на PDF файлове

 • Тук можете да регулирате позицията на файловете, като щракнете и плъзнете, за да ги сортирате първо. За да започнете да комбинирате PDF файлове на вашия лаптоп, просто щракнете върху Комбиниране .
 • Изчакайте няколко минути, докато PDF файловете завършат обединяването. Ще ви бъдат показани и резултатите, банда. След това остана магазин, като кликнете върху File> Save As ... . Лесно е, нали?

 • Е, за съжаление Adobe Reader е приложение, за което можете да се абонирате само с помощта на акаунт в Adobe ID. Този метод все още може да се направи с помощта на пробна система за 30 дни!

2. Комбиниране на PDF файлове с Foxit Reader 9

Ако искате безплатната версия, тук можете също да комбинирате офлайн PDF файлове на вашия лаптоп с приложението Foxit Reader или Foxit Phantom PDF .

Това безплатно PDF приложение е доста популярно и широко използвано по целия свят с 11-12 функции с Adobe Reader.

Можете също така да изтеглите най- новия Foxit Reader първо чрез връзката, която ApkVenue е поставил по-долу, банда. След това вижте стъпките по-долу!

Офис приложения и бизнес инструменти Foxit Software ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 1 - Започнете да създавате PDF съставен файл

 • Отворете софтуера Foxit Reader на вашия лаптоп, след което изберете менюто File> Create> From Multiple Files .

Стъпка 2 - Изберете Комбинирайте като един вариант

 • Изчакайте да се появи нов прозорец във Foxit Reader. След това в долната част на новия прозорец активирате отметката Обединяване на множество файлове в един PDF файл .

Източник на снимки: JalanTikus (Горе е една от стъпките за комбиниране на PDF файлове с Foxit Reader 9).

Стъпка 3 - Добавяне на PDF файлове

 • За да добавите PDF файлове, които искате да комбинирате, трябва само да щракнете върху Добавяне на файлове ... докато всички файлове, които искате да комбинирате, бъдат добавени към Foxit Reader.

Стъпка 4 - Сортирайте реда на PDF файла

 • Преди да започнете да комбинирате, уверете се, че редът на вашите PDF файлове е правилен, банда.

 • Тук можете да използвате Move Up бутон за увеличение, Премести надолу , за да се намали, а Премахни бутон , за да изтриете.

Стъпка 5 - Започнете обединяване на PDF файлове

 • Когато приключите с настройката, трябва само да щракнете върху Конвертиране . По-късно ще се появи нов прозорец, за да се определи къде ще запишете комбинирания PDF файл.

3. Обединете PDF файлове на Android

Нямате лаптоп, но трябва да комбинирате множество PDF файлове в един? Спокойно, можете също да комбинирате PDF файлове на Android, наистина!

Дори ако искате да комбинирате файлове на Word на Android с помощта на приложението, което ApkVenue ще използва по-долу, можете първо да конвертирате Word в PDF, банда.

Е, приложението за Android, което можете да използвате, се нарича PDF Utils, което можете да изтеглите първо по-долу.

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Стъпка 1 - Изберете Обединяване на PDF меню

 • Отворете инсталираното приложение PDF Utils, след което изберете опцията Обединяване на PDF / изображение . След това просто трябва да изберете PDF файла, който искате да комбинирате във вътрешната памет.

 • Ако е избрано, трябва само да натиснете OK, за да продължите към следващия процес.

Стъпка 2 - Организиране на PDF страници

 • Тъй като този PDF файл е отделен, трябва да се уверите, че редът, който искате да комбинирате, е правилен или не.

 • Тук можете да плъзнете с помощта на иконата на линия вдясно. Ако е подходящо, просто трябва да докоснете иконата на контролния списък .

Източник на снимки: JalanTikus (След като направите как да комбинирате PDF файлове на Android с помощта на приложението PDF Utils, не забравяйте да организирате страниците).

Стъпка 3 - Име на новия PDF файл

 • След това ще бъдете помолени да наименувате първо комбинирания PDF файл, ако просто докоснете OK .

Стъпка 4 - PDF файлът е комбиниран успешно!

 • PDF Utils автоматично ще обедини вашите PDF файлове. PDF Utils също автоматично ще отвори PDF файла в офис приложението, инсталирано на вашия телефон с Android, банда.

4. Обединете PDF файлове в WPS Office на Android

Освен да използвате приложението PDF Utils, можете да използвате и приложение за Android Office, наречено WPS Office, за да комбинирате няколко PDF файла в един.

Въпреки че наистина, за да се насладите на тази функция, първо трябва да се абонирате за премиум акаунт, банда. Но, наистина можете да се възползвате от най безплатен 3-дневен пробен период , предоставен от WPS Office.

И така, за стъпките за комбиниране на PDF файлове в WPS Office на Android можете да видите следната дискусия.

Стъпка 1 - Изтеглете приложението WPS Office

 • Първо, първо изтегляте приложението WPS Office на телефона си с Android. Можете да изтеглите приложението чрез връзката по-долу:
Офис приложения и бизнес инструменти Kingsoft Office Software Corporation Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Отворете менюто „Инструменти“

 • Ако приложението WPS Office е отворено, следващата стъпка е да изберете менюто „Инструменти“ .

Стъпка 3 - Изберете менюто „Обединяване на документи“

 • След това в секцията „Процесор на документи“ избирате „Още“, за да видите други опции. Ако е така, изберете „Обединяване на документи“ .

Източник на снимки: JalanTikus (Изберете менюто Обединяване на документи за това как да обедините PDF файлове в WPS Office на Android).

Стъпка 4 - Изберете PDF документа

 • След това, за да въведете вашия PDF документ, натиснете бутона „Избор на документи“ .

Стъпка 5 - Обединяване на PDF файлове

 • Следващата стъпка е да изберете няколко PDF документа , които искате да комбинирате. Ако е така, натиснете бутона „Стартиране на сливането“ .
 • Тогава процесът на обединяване на PDF файлове ще се стартира автоматично. Когато приключи, ще се появи прозорец за известие, който ви информира къде се съхранява файлът.

 • Тук можете да натиснете бутона „Отваряне“, за да отворите незабавно файла с WPS Office.

Свърши, банда! Колко лесно е да комбинирате PDF файлове на Android с помощта на приложението WPS Office?

Не само обединяване на PDF файлове, за тези от вас, които може да търсят начини за обединяване на Word файлове на Android, можете също да следвате горните стъпки!

5. Как да обедините PDF файлове на Android с PDF Merge

За потребителите на мобилни телефони с Android има много безплатни приложения за комбиниране на PDF файлове, които можете да използвате, знаете ли! Един от тях е PDF Merge, направен от разработчика Benzveen .

Освен че е лек за използване на 4GB RAM мобилен телефон, това приложение е и много лесно за използване, банда.

Стъпка 1 - Отворете приложението PDF Merge

 • Първо, първо отваряте приложението. Ако нямате такъв. Можете да изтеглите чрез връзката по-долу.

Стъпка 2 - Качете PDF файла

 • След това натиснете иконата плюс (+) и изберете менюто „Файлове на това устройство“, за да качите PDF файл в приложението.

Стъпка 3 - Изберете файлове

 • На този етап намирате и избирате няколко PDF файла, които искате да комбинирате. Ако е така, изберете менюто „Избор“ .

 • След това тук можете също да подредите реда на файловете според вашите нужди. Трябва само да докоснете и задържите иконата на тройната линия, докато я плъзгате до желания ред.

Стъпка 4 - Обединяване и запазване на файлове

 • И накрая, всичко, което трябва да направите, е да изберете иконата със стрелка в долния десен ъгъл, за да обедините PDF файлове.

 • След това дайте името на файла както желаете и не забравяйте да натиснете бутона „Запазване“ . Свършен.

6. Комбиниране на PDF файлове на мобилни устройства с помощта на Xodo PDF Reader

Освен Adobe Reader или WPS, Xodo PDF Reader е и най-доброто приложение за четене, което има и други функции за обединяване на PDF файлове, банда.

Как да обедините PDF файлове на мобилен телефон с помощта на това приложение също е много лесно, ето стъпките.

Стъпка 1 - Отворете приложението Xodo

 • Първата стъпка, разбира се, първо трябва да отворите приложението Xodo PDF Reader на мобилния си телефон. Ако го нямате, можете да го изтеглите чрез линка по-долу.

Стъпка 2 - Качете PDF файла

 • След това качвате PDF файла, който искате да комбинирате, като изберете иконата за добавяне (+), след което изберете менюто „PDF от документи“ .

Стъпка 3 - Изберете файлове

 • Вие избирате кои PDF файлове да комбинирате и не забравяйте да натиснете бутона „Обединяване“, когато сте готови с избора.

Стъпка 4 - Обединяване на PDF файлове

 • След като всички файлове, които трябва да се комбинират, се появят на страницата Merge Files, следващото изберете бутона за икона за сливане в долния десен ъгъл, за да се слеят.

 • При необходимост дайте името на файла.

Стъпка 5 - Запазете файла

 • И накрая, посочвате папка, в която да се записва, и изберете бутона „Избор“, за да завършите процеса на това как да обедините PDF файлове на мобилния си телефон този път.

Това е готово, как да комбинирате офлайн PDF файлове на Android с помощта на приложението Xodo, банда. Наистина лесно, нали?

О, да, можете също да направите как да комбинирате файлове с думи на мобилния си телефон, като използвате това приложение!

7. Как да комбинирате PDF файлове онлайн (без приложение)

Четирите метода за комбиниране на PDF файлове по-горе могат да бъдат направени офлайн или без интернет. Но за съжаление трябва първо да изтеглите и инсталирате приложението на мобилния си телефон или лаптопа.

Ако имате квалифицирана интернет връзка, можете да се възползвате от различни специфични сайтове и да комбинирате PDF файлове онлайн , знаете ли, банда.

Подходящ е за тези от вас, които търсят начини за комбиниране на PDF файлове на Android без допълнителни приложения.

За стъпките можете да следвате ръководството на ApkVenue, както е показано по-долу.

Стъпка 1 - Отворете сайта PDF Combine

 • За това как да комбинирате PDF онлайн , ApkVenue препоръчва да използвате сайта Combine PDF (//combinepdf.com/id/), който вече поддържа индонезийски.

 • След това отворете сайта чрез браузър за лаптоп, като Google Chrome , и всичко, което трябва да направите, е да качите всички PDF файлове, които искате да комбинирате. Кой комбиниран PDF може да зарежда 20 PDF файла наведнъж.

Източник на снимки: JalanTikus (За това как да комбинирате PDF файлове на Android без онлайн псевдоним приложение, можете да посетите сайта Combine PDF).

Стъпка 2 - Започнете да комбинирате и изтегляте

 • След като процесът на качване на PDF файл приключи, всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона Обединяване . Изчакайте да завърши и Комбинирайте PDF автоматично ще изтегли комбинирания PDF файл.

Вече завършено! О, да, за тези от вас, които търсят как да комбинират PDF файлове на Android онлайн, можете също да опитате стъпките по-горе, знаете ли!

Е, това са разнообразни начини за комбиниране на PDF файлове на Android и лаптопи, които можете да практикувате лесно и практично.

Ако обикновено работите повече на лаптоп или мобилен телефон, банда? Нека споделим вашето мнение в колоната за коментари по-долу и ще се видим в следващата статия на ApkVenue.

Надяваме се, че това е полезно и успешно при изпълнение на горните стъпки!

Прочетете също статии за PDF файлове или други интересни статии от Fanandi Prima Ratriansyah .