12 приложения за гледане на най-добрия безплатен индонезийски суб Drakor

Приложението за гледане на дракор е задължително за любителите на корейската драма! Вижте списъка с най-добрите безплатни приложения за гледане на Sub Indo drakor 2020 тук.

Приложението за гледане на Drakor може да е интересна опция, която да ви придружава по време на текущата пандемия, банда.

Особено сега, когато има и много нови корейски драматични заглавия, които предлагат интересни истории, които можете да гледате.

Е, освен да гледате на лаптоп, можете да гледате и корейски драми чрез смартфон, въоръжен с безплатно приложение за гледане на Drakor.

Всъщност можете също да се насладите на функцията за изтегляне на корейска драма, за да гледате офлайн в комплект с индонезийски субтитри. Любопитен?

Хайде, просто погледнете обяснението за пълното най-добро безплатно приложение за гледане на корейски драми по-долу!

Колекция от най-добрите безплатни приложения за гледане на Sub Indo Drakor 2020

Най-доброто приложение за гледане на дракори за 2020 г. по- долу предлага разнообразно съдържание за гледане на различни корейски развлекателни предавания, по всяко време и навсякъде.

В допълнение към драмите, това корейско приложение за гледане на филми предлага и други опции като сладки корейски вариетета до най-новите корейски музикални шоута, които в момента са хитове.

Мислите ли, че ще гледате корейски драми от приложението, което ApkVenue препоръчва? Вместо да бъдете любопитни, по-добре веднага да видите пълния преглед по-долу!

1. Viu - Последна корейска и азиатска драма с индо суб

Първо има Viu - най-новата корейска и азиатска драма с Indo Sub, което е едно от приложенията на drakor, което е доста популярно сред потребителите в Индонезия.

Освен английските субтитри , ще бъдете разглезени и от предоставените индонезийски субтитри . Има и офлайн функция за гледане без интернет мрежа.

Предоставеното качество на изображението е не по-малко интересно, където можете да избирате според нуждите в това корейско филмово приложение.

Можете да се насладите на това корейско филмово приложение безплатно с реклами в него. За дисплей без реклами обаче можете да се абонирате за функцията Viu Premium , банда.

Ако търсите най-добре филмови приложения на iPhone и Android drakor, Viu, така че едно от тях си заслужава да опитате.

Подробности Viu - най-новата корейска и азиатска драма с индо суб
Разработчик Vuclip Mobile Video
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 14MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 3.9 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Viu тук:

Приложения Развлечения Vuclip Mobile Video ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Вики: корейски драми, китайски филми и драми

Viki: Корейска драма, китайски филм и драма е корейско приложение за стрийминг на драми, което предоставя различни азиатски драми и филми.

Не само корейски драми, можете да намерите и драми, сериали и анимации от различни други страни. Подобно на Япония, Китай, до Тайланд.

Вики предлага няколко популярни корейски романтични драми, като „ Моята любов от звездата“ , „ Моят таен романс“ , 1% от нещо и други.

Подробности Вики: корейски драми, китайски филми и драми
Разработчик Viki, Inc.
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Вики тук:

Apps Entertainment Viki, Inc ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Netflix

Преди няколко години Netflix присъства официално в Индонезия с няколко ексклузивни съдържания като филми и сериали, достъпни само на тази платформа за стрийминг .

Не само оригинално съдържание на филми и сериали на Netflix, тази платформа за стрийминг представя и редица популярни корейски драматични заглавия. Например, добре е да не бъде добре и много други.

Ако искате приложението да гледа Drakor Vagabond, Netflix предлага и предавания, пълни с индонезийски субтитри, банда.

За тези от вас, които са любопитни, по-добре побързайте да изтеглите приложението за корейски индонезийски субтитри на това. Но преди това се уверете, че сте се абонирали за акаунт в Netflix за достъп до него!

Подробности Нетфликс
Разработчик Netflix, Inc.
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 500 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Netflix тук:

Apps Entertainment Netflix, Inc. ИЗТЕГЛИ

Други безплатни приложения за гледане на Drakor ...

4. Iflix - Филми, телевизионни сериали и новини

Освен това има и iflix - Филми, телевизионни сериали и новини, което е корейско приложение за под индо филми, което е доста популярно и получи много положителни отговори от потребителите на Google Play.

Чрез специален раздел, наречен K-flix, можете да намерите няколко препоръки за корейски драми и филми, които могат да се гледат безплатно, без да е необходим регистър и абонамент.

Можете да гледате корейски драми като „Светът на женените“ или „Дневник на прокурора“ безплатно, както за потребители на Android, така и на iPhone.

О, да, можете също да гледате Drakor на лаптоп чрез това приложение, ако искате по-просторен дисплей. Просто трябва да посетите официалния уебсайт на iflix и да го гледате стрийминг.

Подробности iflix - Филми, телевизионни сериали и новини
Разработчик iflix Sdn Bhd
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 25MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете iflix тук:

Приложения Развлечения iflix Sdn Bhd ИЗТЕГЛЯНЕ

5. MAXstream

Доставчик на телекомуникационни услуги в Индонезия, Telkomsel предлага и услуга за видео стрийминг , наречена MAXstream, която също предоставя корейско съдържание в своето приложение.

В раздела, наречен Saranghaeyo , можете да намерите най-новите и популярни корейски драматични заглавия, повечето от които можете да гледате безплатно.

Други като корейски драми, които продължават или са изтекли наскоро, могат да гледат само когато трябва да платите абонамент или да закупите специален пакет, банда.

Но не се притеснявайте, тук все още можете да гледате безплатни драми като Добре дошли в Уайкики , Какво не е наред със секретарката Ким , в SKY Castle .

Подробности MAXstream
Разработчик Телкомсел
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 38MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 3.9 / 5 ( Google Play )

Изтеглете MAXstream тук:

Telkomsel Apps Entertainment ИЗТЕГЛЯНЕ

6. iQIYI - Филми, драми и предавания

Освен това има приложение iQIYI - Филми, драми и предавания, което е приложение с произход от Китай.

Така че не се изненадвайте, ако повечето препоръки са драми, филми, към сериали от Бамбуковата завеса.

Но по-лесно, за тези от вас, които искат да гледат корейски драми безплатно, приложението за гледане на drakor iQIYI предлага и раздел, наречен K-Drama Selection .

Има драмата „ Всички сте заобиколени “ с участието на Лий Сунг-ги, както и други популярни корейски драми като „ Отговор 1988“ , „ Лечител“ , „ Наследници “ и много други.

Подробности iQIYI - Филми Драма и предавания
Разработчик IQIYI
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете iQIYI тук:

Изтеглете IQIYI Entertainment Apps

7. Dailymotion - Домът за видеоклипове

Може би някои от вас знаят, че Dailymotion се използва по-ефективно като приложение за гледане на корейски драми на лаптоп.

Но сега можете да се насладите на мобилната версия чрез приложение, наречено Dailymotion - The Home for Videos, което е безплатно изтегляне за потребители на Android и iPhone.

Подобно на YouTube, Dailymotion позволява на всеки да качва корейски драматични видеоклипове, които са били субтитрирани в тях.

И така, тук сте длъжни да разчитате на функцията за търсене, за да търсите корейски драми или филми най- актуализации в приложението Корейска драма този.

Подробности Dailymotion - Домът за видеоклипове
Разработчик Dailymotion
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Dailymotion тук:

Apps Entertainment Dailymotion ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Drakor.id +

Drakor.id + приложение за препоръка под индонезийски гледа корейски драми, до които можете да намерите стотици заглавия драматични сериали, вариетета и повечето корейски филми актуализации през 2020 г.

С опростен дисплей и точна функция за търсене можете лесно да търсите драми или вариетета въз основа на желания от вас епизод.

За съжаление, когато използвате Drakor.id +, първо трябва да се регистрирате или да влезете с вашия акаунт във Facebook.

О, да, Drakor.id + също има функция за абонамент на достъпна цена, ако искате да гледате текущ драматичен псевдоним, който все още работи, банда.

Вместо да разчитате на сайтове за гледане на корейски драми, които не са непременно законни, по-добре опитайте да изтеглите този, който гледа приложението Drakor.

Подробности Drakor.id +
Разработчик Drakor.id
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 7.8MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Drakor.id + от тук:

Apps Entertainment Drakor.id ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Корейска драматична суб Индонезия

И накрая, има корейска драма под Индонезия, която можете да използвате, ако търсите романтични корейски драми, корейски екшън драми и други неща, които са пълни тук.

Появата обикновено е обикновена, но не подценявайте въпроса за корейската база данни за драма, която е завършена и все още е в ход . Проблемът наистина е пълен!

Мила, хиляди мили! Това приложение за гледане на корейски офлайн корейски драми с Indo sub е изпълнено с изскачащи реклами, които доста нарушават комфорта ви при сърфиране в него, банда.

Подробности Корейски драматичен суб Индонезия
Разработчик Обичайте разработчиците на Vthree
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 6.0MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете корейски драматичен суб Индонезия тук:

Apps Entertainment ИЗТЕГЛЯНЕ

10. SBS - On Air, безплатен VOD

Следващото корейско филмово приложение, на което можете да се насладите, е SBS - On Air . Това едно приложение е идеално за феновете на Drakor, които искат да усетят усещането от гледането на Drakor като оригинала.

Чрез това приложение Drakor TV можете да получите достъп до различни корейски филми и корейски драми безплатно, директно от платформата за излъчване.

Това приложение също е изтеглено от повече от 5 милиона потребители и все още може да поддържа рейтинга си над 4.

Подробности SBS - On Air, безплатен VOD
Разработчик SBS I&M Co., Ltd.
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 48MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете SBS - On Air, безплатен VOD тук:

Приложения Видео и аудио SBS I&M Co., Ltd. ИЗТЕГЛИ

11. KBS World

Не само SBS, други корейски драматични и филмови канали също са проникнали в дигиталния свят, за да улеснят достъпа на феновете до забавленията, които предлагат.

KBS World е друго оригинално корейско приложение за гледане на филми, на което можете да се наслаждавате директно от смартфона, който използвате.

Въпреки че предлага много варианти на качествено забавление, това приложение е едно от най-леките, където размерът е само около 2MB.

Подробности KBS World
Разработчик KBS
Минимална ОС Android 2.2 и по-нови версии
Размер 1.3MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 3.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете KBS World тук:

KBS ИЗТЕГЛЯНЕ на видео и аудио приложения

12. Kdrama Sub Indo

За любителите на корейската драма това приложение може да бъде глътка свеж въздух, както и приятел, който винаги ще ви забавлява с разнообразни подбрани драми.

Това безплатно приложение за гледане на Drakor е специално създадено за гледане, както и за изтегляне на любимите ви корейски драми и филми .

Най-интересното в това приложение е, че не е нужно да плащате или да правите каквато и да е регистрация, за да можете да се наслаждавате на услугите, които предоставя.

Подробности Kdrama Sub Indo
Разработчик СОРАЯ ДЕВ
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 3.4MB
Изтегли 10 000 и повече
Рейтинг 3.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Kdrama Sub Indo тук:

Приложения Видео и аудио ИЗТЕГЛЕТЕ SORAYA DEV

Е, това е препоръката за приложението да гледа индонезийски субтитри безплатно и най-доброто, което можете да опитате през 2020 г.

Можете да се насладите на повечето препоръчани от Jaka корейски филмови приложения безплатно, без да се налага да плащате и стотинка.

Сега Джака е любопитен , коя последна корейска драма гледате сега? Хайде, запишете вашите препоръки в колоната за коментари по-долу!

Прочетете също статии за корейската драма или други интересни статии от Naufaludin Ismail .