как да компресирате видеоклипове лесно, без да намалявате качеството

Как да компресирате видеоклипове, без да намалявате качеството, всъщност е лесно. Любопитен? Хайде, вижте трика как да намалите размера на този най-добър видеоклип ✅.

Не знаете как да компресирате най-доброто видео, без да намалите качеството му? Наистина е подходящо да се отбиете в статията на Jaka, защото ще обсъдим как да намалите размера на видеото бързо и лесно!

Размерът на видеофайла като цяло е много голям и твърдият диск ще се напълни бързо, ако искате да събирате видео филми и телевизионни сериали .

С трика, който ApkVenue сподели този път, можете по-свободно да запазвате много видеоклипове, защото размерът ще бъде много по-малък.

Как да компресирате това видео може да се направи и на мобилен телефон или лаптоп , и двете могат да се направят много лесно дори без приложение, нали знаете!

Намаляването на размера на видеото не винаги означава намаляване на качеството на видеото . Можете също така да извършвате този вид работа, без да намалявате качеството на видеото с малко.

Това е възможно благодарение на усъвършенстването на текущия софтуер, така че не е нужно да се притеснявате, че след компресиране качеството на изображението ще намалее драстично.

С начина, по който ApkVenue сподели този път, можете по-свободно да съхранявате различни видове любими видео колекции, без да се притеснявате, че твърдият диск е пълен.

Как да компресираме видеоклипове с приложения на Android

Първият начин, който ApkVenue препоръчва да намали размера на видеоклипа този път, е да се използва мобилен телефон с Android като среда .

Благодарение на усъвършенстването на съвременните технологии, телефоните с Android могат да извършват различни видове усъвършенствана работа и един от тях е намаляването на размера на видеото .

Любопитни ли сте как да компресирате видеоклипове на телефони с Android? Ето пълните стъпки.

 1. Изтеглете и инсталирайте приложението Panda Video Compressor в Google Play Store или чрез следната връзка :
Изтеглете приложения за компресиране и архивиране
 1. Отворете приложението и изберете видеоклипа , който искате да намалите.
 1. Задайте желания размер на видеоклипа , след което изберете менюто Компресиране .

 2. Изберете менюто Запазване в долния десен ъгъл, за да запазите компресираното видео.

Най-страхотното в приложението Panda Video Compressor е, че ще бъдете уведомени преди и след видеото, което сте компресирали. Готино, нали?

Как да намалим размера на видеото на iPhone

Не само телефоните с Android, които можете да използвате, за да намалите размера на видеото, iPhone мобилни телефони също поддържат тази функция .

Как да намалите размера на видеото на iPhone, не се нуждае от джейлбрейк и така нататък, така че е наистина безопасно за тези от вас, които искат да го изпробват.

Ето няколко стъпки за това как да компресирате видеоклипове на iPhone, които можете да следвате.

 1. Изтеглете и инсталирайте приложението VidCompress в App Store.

 2. Отворете приложението, след което изберете менюто Компресиране .

 1. Изберете видеоклип за компресиране, след което натиснете менюто OK .

 2. Избирате менюто с иконата за изтегляне в горния десен ъгъл и изчаквате процеса на компресиране да приключи.

 1. Видеото е компресирано и автоматично запазено в галерията.

В приложението VidCompress не ви е даден избор за размер на пикселите или качество на видеото за компресиране. Това приложение автоматично ще компресира вашето видео около 80% от оригиналното видео.

Как да компресирате видео с онлайн уебсайт на компютър (без приложение)

За потребителите на компютър всъщност има различни начини за намаляване на размера на видеото. Един от най-лесните е трикът, който ApkVenue ще обсъди тук.

Всъщност можете да направите това редактиране на видео на мобилен телефон с Android или iPhone. За да бъде по-лесно и по-бързо обаче, ApkVenue препоръчва да го правите само на лаптоп / компютър .

Ето няколко стъпки, които можете да следвате в серия от начини за компресиране на видеоклипове на компютър, без да използвате приложение.

 1. Посетете уебсайта VideoSmaller ( //www.videosmaller.com/ ) на компютър / лаптоп браузър.
 1. Качете видеоклипа, който искате да компресирате, и регулирайте компресираното качество.

 2. Натиснете бутона Качване на видео .

Note:


Jika tidak ingin menggunakan opsi low compression, silakan sesuaikan ukuran dan kualitas video yang kamu inginkan. Kamu juga bisa menghapus audio dari video yang akan dikompres.

 1. Щракнете върху връзката за изтегляне на файл, за да запазите компресираното видео в папката за съхранение.

Вече завършено! Наистина е лесно, нали, как да компресираме видеоклипове с добро качество онлайн по-горе?

Как да намалим размера на видеото на лаптоп

Освен да използвате сайтове за видео компресиране в интернет, можете да използвате и специален софтуер за намаляване на размера на видеото.

Можете да използвате този софтуер, когато имате лоша интернет връзка и имате проблеми с достъпа до сайта, който ApkVenue препоръча по-рано.

Въпреки че е малко усилие , тази програма за редактиране е много по-гъвкава за използване и процесът на обработка е още по-бърз. Ето стъпките:

 1. Изтеглете и инсталирайте приложението HandBrake на вашия компютър / лаптоп.
Приложения Видео и аудио Ръчна спирачка ИЗТЕГЛЕТЕ
 1. Отворете приложението, то ще изглежда като изображението по-долу.
 1. Щракнете върху опцията Файл в Избора на източник, след което ще се появи диалогов прозорец за избор на видеоклип.

 2. Намерете и изберете видеоклип за компресиране, след което щракнете върху Отвори .

 1. В раздела Видео , моля, задайте го според изображението.
 1. В колоната Destination задайте изходното хранилище по желание.

 2. Щракнете върху бутона Стартиране на кодиране в горната част, след което изчакайте приключването на процеса на кодиране (в зависимост от размера на видеоклипа).

 1. Ще се каже Queue Finished , знак, че процесът на кодиране е завършен.

От резултатите от експериментите, които ApkVenue направи, можем да видим, че приложението HandBrake е оптимално за опит за намаляване на размера на видеото на лаптоп.

Ето как да компресирате видеоклипове или да намалите размера на видеоклипа, без да намалявате качеството на различни устройства.

Лесно, не са ли стъпките за компресиране на видеото? Не ви обърква, нали?

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com.

Прочетете също статии за видеоклипове или други интересни статии от Naufal .