7 начина да промените писането на wa, за да бъде уникално и готино

Как да промените писането в WA, така че да е страхотно и уникално е наистина лесно! Ето как да промените шрифта WA със и без приложението.

Можете да направите как да промените писането в WA, за да бъдете уникални и да се охладите. Със сигурност сте отегчени от подобни формати на шрифтове, нали?

Като най -доброто и най-популярното приложение за чат в света днес, WhatsApp непрекъснато предлага иновации за удобство на потребителите, когато го използват.

Един от тях, можете да промените шрифта WA, за да бъде готин и разнообразен, със или без допълнителни приложения. Любопитен? Вижте пълния преглед по-долу!

Как да променяте публикации в WA (WhatsApp)

WhatsApp може лесно да улесни своите потребители, където можете да провеждате безплатни разговори, независимо дали текст, глас или видео, и без реклами в него.

Освен че можете да изразявате себе си чрез емотикони , различни най-яки стикери WA или GIF файлове, се оказва, че можете да промените и буквите в WA, така че външният вид да стане още по-хладен и по-привлекателен.

О, да, можете да направите някои от методите за промяна на писането в WA директно в приложението, а също така да изисквате и допълнителни приложения. За подробности вижте по-долу, deh!

1. Променете шрифта на WA за получер текст

Източник на снимки: Специално

Първо, можете да промените WA да бъде получер или смел, което е идентично с нещо, което е твърдо и важно, банда.

Ако наистина има част от разговора, която трябва да е важна, можете да го подчертаете, като използвате удебелен текст.

За да направите това, всичко, което трябва да направите, е да добавите звездичка или звездичка (*) пред и зад текста, който искате да направите удебелен, а!

2. Промяна на шрифта на WA в курсив текст (курсив)

Източник на снимки: Специален (WhatsApp предоставя вградена функция, за да може да промени WA шрифта в няколко стила, банда.)

За следващия начин за промяна на шрифта в WA можете да направите писането в WhatsApp курсив или курсив . Обикновено този стил на писане се използва за обозначаване на чужди езикови термини.

Точно както преди, да променя курсив на WhatsApp просто трябва да добавите една долна черта (_) в предната и задната част на текста.

3. Променете зачертаването на шрифт WA Text (зачертано)

Източник на снимки: Специално

Ако искате да се държите като лектор, който преразглежда студентска дипломна работа, можете също да добавите зачеркнат или зачеркнат текст към чата на WhatsApp, който изпращате.

За да бъде зачертан WA, всичко, което трябва да направите е да добавите на тилда (~) в предната и задната част на текста на чата WhatsApp, че вие ще изпратите.

Знаете ли, автоматично, преди да изпратите съобщение и да натиснете бутона Изпращане, ще се появи предварителен преглед, ако текстът е променен на зачеркнат.

Как да промените други WA шрифтове ...

4. Промяна на шрифта на WA с FixedSys

Източник на снимки: Специално

Скучно и искате да разговаряте в WhatsApp с различен тип шрифт ? Е, дори без допълнителни приложения можете да го направите, използвайки стила на писане FixedSys , банда.

FixedSys сам по себе си е стил на писане, който ще срещнете, когато използвате приложението Notepad. Можете да намерите този шрифт и в старата Windows OS, знаете ли.

За да промените шрифта WA на FixedSys, трябва само да добавите три курсивни кавички (`) в предната и задната част на текста, който ще изпратите.

Дори и да не намерите курсивни кавички на клавиатурата по подразбиране, можете също да използвате приложения за клавиатура на трети страни като SwiftKey и други.

5. Промяна на шрифта WA на обратния текст

Източник на снимки: Специално

Искате ли да работите с приятелите си в Вашингтон, като пишете трудно четим текст? Е, можете да промените шрифта WA с обратен текст, който ApkVenue ще прегледа на този етап.

За да замените това обърнато писане, се нуждаете от допълнително приложение, наречено Upside Down (Flip Text), чиито стъпки можете да направите, както следва.

  1. Изтеглете най-новото приложение Upside Down (Flip Text) на следната връзка за потребители на мобилни телефони с Android.

  2. Въведете написаното в колоната в горната част.

  3. За да обърнете текста, трябва само да докоснете Обръщане, докато резултатите се покажат в долната колона.

  4. Копирайте и поставете текста в колоната отдолу, като докоснете Копиране и изпратите в чата на WhatsApp.

6. Променете готините и уникални текстови шрифтове на WA

Източник на снимки: Специален (освен в чата, можете да използвате този метод и за това как да промените шрифта в WhatsApp Story, знаете.)

Освен шрифтовете по подразбиране и FixedSys за WhatsApp, които ApkVenue прегледа по-горе, можете да добавите и други уникални публикации в WA с допълнителни приложения, знаете ли.

Тук ApkVenue използва приложение, наречено Fancy Text (за чат), което съдържа колекция от уникални писания на WA, които можете да използвате до насита . как?

  1. Изтеглете най-новото приложение Fancy Text (For Chat), което можете да използвате за телефони с Android.

  2. Попълнете написаното в колоната Въвеждане на текст тук и автоматично ще се появят различни възможности за избор на уникални WA шрифтове, които могат да се използват.

  3. Изберете един и го копирайте в WhatsApp чат, за да го изпратите на приятел или група в WhatsApp.

7. Променете шрифта WA за целия дисплей

Източник на снимки: Специално

Искате ли да промените целия външен вид на WhatsApp с уникален шрифт , но не искате той да се вижда на WA на други хора?

Е, можете също така да замените целия шрифт WA с най -доброто приложение за шрифтове за Android, което можете да получите безплатно.

Дори и да промените шрифта на Android, можете директно да създадете псевдоним, без да се изисква корен достъп, както може да се направи на мобилен телефон Samsung.

Но на някои видове смартфони се нуждаете и от root достъп , знаете ли. За тези от вас, които са любопитни, ApkVenue също прегледа как да смените шрифтовете на телефони с Android тук, тук!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това е колекция от начини за промяна на шрифта WA или WhatsApp, които можете да направите директно или въоръжени с допълнителни приложения, банда.

По този начин, разбира се, можете да направите WhatsApp чатовете по-интересни и привлекателни. Успех и надявам се полезен!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от JalanTikus .