7 приложения, за да направите най-добрите брошури за android

Трябва да създадете брошура за бърза реклама? Няма нужда да ходите на печат! Просто опитайте препоръките за кандидатстване, за да направите най-добрите брошури тук.

Нуждаете се от приложение, за да направите брошура, която е практична и има голям избор от шаблони? ApkVenue събра препоръки за кандидатстване, за да направи най-добрите онлайн брошури на HP, които можете да използвате безплатно в тази статия.

Сега смартфонът с Android не функционира само като средство за комуникация и забавление, далеч от това ролята на Android става все по-голяма в човешкия живот.

Заедно с поддръжката на различни приложения, които ви позволяват лесно да извършвате различни задачи или други функции. Така че е естествено, че сега ролята на смартфоните почти съвпада с ролята на компютрите.

В самия Play Store има хиляди или дори милиони приложения, които могат да се използват, за да направят дейностите по-продуктивни. Започвайки от приложения за онлайн пазаруване, онлайн обучение, онлайн курсове, изработване на брошури, плакати, банери и така нататък.

Следователно, само с Android смартфон и креативност, можете да правите различни неща, може би дори да започнете кариера само с Android смартфон.

Специално за приложенията за изработване на брошури, има няколко приложения за редактиране на снимки или снимки като Photoshop на компютър. В него можете лесно да правите брошури от прости до сложни, в зависимост от вашата креативност и способности в областта на дизайна. Е, тук има 7 приложения, за да направите най-добрите брошури, които можете да използвате.

1. Платно

Източник на снимки: Източник: GooglePlay

Първото най-препоръчвано приложение за създаване на брошури е Canva, тук можете да изразите цялото си творчество в създаването на брошури, плакати, визитки, покани и много други.

Няма нужда да се притеснявате за тези от вас, които нямат умения в областта на дизайна, защото има различни функции, които ви улесняват много при създаването на интересни произведения на изкуството.

Поддържано от десетки хиляди шаблони, изображения, шрифтове и атрактивни теми, това приложение е силно препоръчително за правене на брошури и т.н.

Подробности Canva: Графичен дизайн, Video Collage, Logo Maker
Разработчик Canva
Минимална ОС Android 5.0+
Размер 28MB
Снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

2. Създател на плакати

Източник на снимки: Източник: GooglePlay

За тези от вас, които не се притесняват да проектират брошури от всякакъв вид, можете да използвате това приложение, за да направите страхотни брошури. Тъй като в заявлението за изработване на тази брошура има различни дизайни на брошури, плакати, брошури и много други, които вече са направени.

Трябва да промените само няколко неща като думи, шрифтове и така нататък според вашите желания и нужди. Има и различни теми, шрифтове, стикери и шаблони, които можете да използвате, за да разкрасите вашата брошура.

Това едно приложение е изтеглено стотици хиляди пъти и често получава най-новите актуализации, така че винаги има нови уникални шаблони за различни цели.

Подробности Създател на плакати, дизайнер на флаери, дизайнер на рекламни страници
Разработчик Photo Cool Apps
Минимална ОС Android 4.2+
Размер 36MB
Снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

3. Производител на лого

** Източник на снимки: Източник: GooglePlay

Известно като приложение за създаване на лого, се оказва, че можете също да използвате това приложение, за да правите брошури, знаете ли.

Само чрез персонализиране на теми, стикери, шрифтове и шаблони можете да създавате брошури с атрактивни резултати. Методът е доста лесен, защото включва много примери за дизайни от професионални дизайнери, които можете да вземете.

Така че само с малко креативност можете да направите атрактивна брошура. Хайде, инсталирайте приложението, за да направите тази брошура!

Подробности Logo Maker - Безплатен графичен дизайн и шаблони за лого
Разработчик Аркадни приложения за съдържание
Минимална ОС Android 5.0+
Размер 45MB
Photo Apps & Imaging Content Arcade Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Създател на плакати

Източник на снимки: Източник: GooglePlay

Това едно приложение е идеално за тези от вас, които искат да правят банери, брошури, плакати, реклами и много други, без да се налага да се занимават с всякакви дизайни.

Защото в него има различни възможности за избор на инструменти, които можете да използвате, за да направите брошурите по-привлекателни. Можете също така директно да рекламирате брошури, плакати и така нататък от приложението, като ги качвате в социалните медии.

Можете също така да персонализирате фона със собствени снимки, за да изглежда брошурата по-оригинална.

Подробности Създател на плакати, Flyer Maker, Banner, Ads, Post Maker
Разработчик Лаборатория Photo Studio & Picture Editor
Минимална ОС Android 4.1+
Размер 13MB
Снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

5. Творчески плочи

Източник на снимки: Източник: GooglePlay

Това приложение, наречено Creator Pelakat, е едно от най-добрите приложения за създаване на брошури, които можете да използвате.

Специално за тези от вас, които искат да правят брошури, плакати, плакати, визитки и други с интересни теми, вътре има различни стикери, шрифтове и много разнообразно потребителско изживяване .

Това приложение е и едно от най-популярните приложения за дизайн, тъй като досега е изтеглено повече от един милион пъти.

Подробности Плакати за създатели, съобщения, дизайнерски рекламни страници
Разработчик Photo Cool Apps
Минимална ОС Android 4.2+
Размер 36MB

Изтеглете Creator Planner тук!

6. SuperBanner

Източник на снимки: Източник: GooglePlay

Не само за изработване на банери, можете също да използвате това приложение за създаване на плакати, брошури и други подобни.

Подобно на другите споменати приложения, SuperBanner също има различни функции, които улесняват проектирането на брошури, като фонове, шаблони, теми и поддръжка за избор на шрифтове, които можете да изследвате.

Едно от предимствата на това приложение в сравнение с други е, че то може да прави промоционални видеоклипове или видеоклипове за поздравления за рождения ден с подкрепата на страхотни анимации.

Подробности SuperBanner
Разработчик Moonlighting Apps Испания
Минимална ОС Android 4.2+
Размер 36MB

Изтеглете SuperBanner тук!

7. Adobe Photoshop Express

Източник на снимки: Източник: GooglePlay

Adobe Photoshop се предлага с мобилна версия, която не се различава много от настолната версия, просто има някои изключителни функции, които не са представени в мобилната версия.

Освен че можете да използвате за редактиране на снимки, можете да използвате и мобилната версия на Adobe Photoshop Express за създаване на брошури, плакати и други подобни. Функциите в него също са много разнообразни, което ви улеснява лесно да създавате брошури и други интересни произведения на изкуството.

В заключение можете да използвате мобилната версия на Adobe Photoshop за различни неща и са не по-малко интересни от настолната версия. Веднага изпробвайте приложението, за да направите тази брошура!

Подробности Adobe Photoshop Express
Разработчик Adobe
Минимална ОС Android 5.0+
Размер Варира според устройството
Adobe Systems Inc. Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ

Това са 7 приложения за създаване на брошури, които можете да използвате на Android. Само със смартфон с Android и креативност можете лесно да създавате брошури, плакати, визитки, лога и т.н.

Прочетете статии за приложения или други интересни статии от Мишел Корнелия .