как да добавите Android вътрешна памет без корен

За да имате голяма вътрешна памет, не е необходимо да подменяте смартфона си. Можете да използвате този метод за добавяне на вътрешна памет от ApkVenue.

В момента смартфоните с Android започнаха да имат вътрешно хранилище, което е доста облекчено. А именно, с размери, вариращи от 32GB, 64GB и дори до 256GB.

Но ако искате да имате толкова много вътрешна памет , разбира се, трябва да замените нов смартфон. Ако средствата ви са на изчерпване и имате нужда от повече вътрешно хранилище , се оказва, че има БЕЗПЛАТЕН начин!

  • 5 начина да се изкорени Android телефон с компютър и без компютър най-новите 2020 | 100% работи
  • Как да използвам фалшив GPS на HP | В комплект с препоръки за кандидатстване!
  • Как безопасно да изкорени Android, без да губите гаранция

Как да добавя вътрешна памет на Android с помощта на GOM Saver

Източник на снимката: Изображение: GOM Lab

О, да, можете да използвате този трик за всички потребители на Android, не само за тези с тясна вътрешна памет. Използвайки приложение, наречено GOM Saver , ще можете да съхранявате много повече съдържание на вашия смартфон. Не половинчато, не може да добавите вътрешна памет до гигабайта.

Със сигурност някои от вас си мислят „Ngeribetin ya“ или „Трудно е да се използва“ . Не се притеснявайте, налице е на индонезийски ! ApkVenue ще използва и следното:

Стъпки за добавяне на вътрешна памет към Android

Етап 1

На първо място, разбира се, първо трябва да изтеглите "GOM Saver" , да го изтеглите чрез тази връзка:

Изтегляне: Най-новата версия на GOM Saver

Приложения Помощни програми GOM Media Player Android ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2

Използвайте смартфона си както обикновено, докато вътрешната му памет почти не се запълни. Ако сте продължили, като отворите приложението "GOM Saver" , следвайте стъпките съгласно изображението по-долу.

Източник на снимка: Изображение: Стъпка 2

Стъпка 3

Повторете стъпка 2 отново, просто е малко по-различно. Подробностите за разликата можете да видите на изображението по-долу. Готово, с това можете да съхранявате повече съдържание на вашия смартфон.

Източник на снимка: Изображение: Стъпка 3

Бонус: Разширете вътрешната памет с Google Drive

Ако имате акаунт в Google Drive, просто го свържете с това приложение. Тогава ще имате допълнително безплатно облачно съхранение до 15GB. Просто отидете в „Настройки“ , след това „Google Drive“ и накрая „Connect“ .

Office Apps & Google Business Tools ИЗТЕГЛЕТЕ

Ето как да добавите вътрешната памет на Android без корен , много е лесно, нали? Само с едно щракване можете да добавите до гигабайта пространство. Нека опитаме този трик!

О, да, уверете се, че сте прочели и статии, свързани с GOM Lab или други интересни статии от 1S.