как да изрежете mp3 песни за мелодии за мобилни телефони, това е лесно!

Искате ли да нарежете любимата си песен като мелодия на мобилен телефон? Не е нужно да се бъркате, можете да следвате урока как да изрежете MP3 песни на мобилния си телефон, за да направите мелодията си.

Обичаш ли да слушаш музика? Коя е любимата ти песен? Често имаме любимите си песни и ги обичаме толкова много, че искаме да ги използваме като мелодии за мобилни телефони .

За съжаление продължителността на песента е много голяма. Междувременно предпочитаме да слушаме горната част, известна още като хоровата част.

Вие също го изживяхте? Точно така, защото този път ApkVenue ще предостави решение за вас.

Номерът е да изрежем песента само там, където искаме. Любопитен? Ето съвети как да изрежете песен, за да се превърне в тон на звънене на мобилен телефон .

Лесни начини за намаляване на песни на телефони с Android

Няма нужда да се занимавате с компютър, за да режете любимите си песни. Как да изрязвате песни на мобилен телефон с Android е много лесно, знаете ли. Можете да използвате приложение, наречено Тембър .

Всъщност има много приложения за изрязване и редактиране на песни, но според ApkVenue приложението Timbre е най-практичното и лесно за използване.

Освен за изрязване на песни, можете също да използвате това приложение за изрязване на видеоклипове, конвертиране на аудио формати, комбиниране на 2 файла наведнъж и т.н.

Това приложение за изрязване на песни има малък размер и лесен за разбиране интерфейс . Така че как да го използвате също е много лесно. Ето стъпките как да изрежете MP3 песен:

Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението Timbre

  • На първо място, първо трябва да изтеглите приложението Timbre от Google Play Store. Това приложение изисква малка памет за съхранение и може да бъде изтеглено безплатно, знаете ли.

  • Ако отворите Google Play Store, но все пак искате да изтеглите, можете незабавно да кликнете върху връзката по-долу, за да изтеглите приложението Timbre на телефона си с Android.

Производителност Xeus Apps ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Инсталирайте това приложение за рязане на песни както обикновено. След това изчакайте да завърши инсталационният процес.

Стъпка 2 - Отворете приложението Timbre

  • След като изтеглите и инсталирате, отворете приложението Timbre, което вече е на вашия мобилен телефон. След това в аудио раздела натиснете опцията Cut .

Стъпка 3 - Изберете песента, която искате

Третият етап от това как да изрежете песен е да изберете коя песен искате да изрежете, банда. Песни, съхранени на мобилния ви телефон, ще бъдат прочетени от това приложение. Просто трябва да докоснете песента по ваш избор.

Стъпка 4 - Редактирайте песента, както желаете.

  • Сега можете да влезете в менюто за редактиране на тембър. Можете да регулирате коя част искате да изрежете. Обяснете някои от инструментите на Jaka чрез изображението по-долу.

  • На плъзгача Избор на обхват можете да посочите коя част от песента искате да запазите и коя част от песента искате да изрежете от мелодията.

  • Можете също така да промените папката, в която се съхранява редактираната ви песен, и името на файла с песента, който току-що сте редактирали.

Стъпка 5 - Запазете песента

Когато приключите с изрязването на песни, докоснете иконата Ножица . След това ще се появи изскачащ прозорец за потвърждение, ако е подходящо, просто натиснете Запази, за да запазите.

Стъпка 5 - Готово

По този начин резултатите от изрязването на песента на Android ще отидат директно в папката, която сте посочили по-рано. Файлът е в MP3 формат , с размер, който определено е по-малък от оригиналния файл.

В допълнение към това да го направите тон на звънене, можете също да го направите аларма или тон за известяване на вашия мобилен телефон.

Как да подобрим качеството на MP3 аудиото с помощта на тембър

Освен че се използва за изрязване на песни, можете да използвате и приложението Timbre, за да подобрите качеството на MP3 , който редактирате, знаете ли.

Ако смятате, че силата на звука на мелодията, редактирана по-рано, не е достатъчно силна, можете да увеличите силата на звука.

Вижте следните стъпки:

Стъпка 1 - Как да увеличите силата на звука

Първият начин да увеличите силата на звука, отворете отново приложението Timbre. След това в аудио секцията изберете иконата за сила на звука . След това изберете мелодията, която сме редактирали по-рано, банда.

Инструментите все още са подобни на първия метод.

Стъпка 2 - Регулирайте силата на звука

След това можете да увеличите силата на звука, като плъзнете превключвателя надясно. Можете да увеличите звука до 2 пъти първоначалната сила на звука. Ако имате, докоснете иконата на високоговорител .

Когато се появи изскачащ прозорец , докоснете Запазване, за да запазите редакциите . Можете да отворите файла в папката според това, което сте избрали по-рано.

Това са съвети за това как да изрежете песни за мелодии на Android от ApkVenue, банда. Сега можете да слушате любимите си песни като мелодии или аларми, които ви събуждат сутрин.

Късмет!

Прочетете също статии за песни или други интересни статии от Chaeroni Fitri .