как да прекъсна wifi с wifi карта на android & iphone 2021

Въоръжени с приложението WiFi Map, можете да опитате как да разбиете WiFi без корен на телефони с Android и iPhone, знаете ли! Вижте повече в тази статия (Актуализация 2021)

Как да прекъснете WiFi може да бъде решение за онези от вас, чиято интернет квота винаги е на изчерпване, въпреки че сте опитвали различни начини за запазване на квотата.

Е, безплатната WiFi връзка, достъпна на обществени места, със сигурност е правилното решение. За съжаление, не всички обществени WiFi мрежи могат да бъдат лесно достъпни. Много от тях са заключени с парола .

Трябва да сте чували как да проникнете в WiFi с лаптоп чрез команден ред (CMD), което обикновено се прави от хакери . Това трябва да е много сложно за обикновения човек.

Е, за тези от вас, които отчаяно искат безплатен WiFi, ApkVenue ще ви каже как да проникнете в заключен WiFi, като използвате най-доброто приложение за WiFi крекинг, WiFi Map .

ApkVenue също ще раздели урока на 2, а именно за потребители на мобилни телефони с Android и също за потребители на iPhone (iOS). Нямам търпение, а? Ако е така, просто погледнете, да тръгваме!

Как работи приложението за разбиване на WiFi, Wifi Map

Всъщност WiFi Map не е приложение за проникване или хакване на WiFi на други хора. Действието е незаконно и е в ущърб на други хора, банди.

WiFi Map е приложение за споделяне на WiFi информация. В това приложение хората от цял ​​свят допринасят за актуализирането на информация за близкия WiFi достъп до други потребители.

Това приложение е ефективно за познаване на WiFi връзки, които са заключени с парола , WiFi съседи и наличен обществен WiFi, като в кафенета в молове.

Да предположим, че искате да споделите вашата WiFi връзка с хората около вас. Можете да въведете вашата WiFi връзка в списъка заедно с най- новата парола .

Можете също да добавите информация за WiFi на други хора, която познавате. Готиното е, че базата данни WiFi Map винаги се актуализира всяка минута от милиони други потребители.

За съжаление, може да не успеете да отключите всички WiFi, като прекъснете този WiFi без корен .

Проблемът е, че приложението WiFi Map е форум за споделяне на пароли за WiFi , което може да не е валидно, ако собствениците на WiFi редовно сменят паролите си .

Как да разбия WiFi с WiFi карта на телефон с Android

На първо място, ApkVenue ще ви обясни как да хакнете WiFi на други хора с приложението WiFi Map на мобилен телефон с Android. Методът е доста лесен, наистина!

Jaka също е включил изображение, за да можете лесно да следвате този урок.

1. Изтеглете най-новото APK приложение за WiFi Map

 • Изтеглете и инсталирайте WiFi Map първо на вашия Android телефон чрез връзката по-долу:
Farproc Мрежови приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка :

>>> Изтеглете най-новата версия на WiFi Map <<<

2. Отворете Wifi Breaking Application

 • Отворете това приложение и приемете Условията за ползване, като докоснете бутона I Accept .
 • За първи път ще се запознаете с характеристиките и предимствата на WiFi Map. Можете да го пропуснете, като докоснете бутона Напред, за да стигнете до главната страница.

3. Включете GPS

 • Активирайте GPS, като докоснете Разрешаване на местоположение и се съгласите с разрешенията, като докоснете Разрешаване .
 • WiFi Map автоматично ще търси WiFi мрежи около вашето местоположение.

4. Изберете WiFi мрежа

 • Превъртете нагоре и намерете WiFi мрежата, към която искате да се свържете. Докоснете едно, след което изберете Отключване на парола, за да изведете паролата .
 • След това ще ви бъдат показани наличните WiFi пароли . Просто трябва да копирате и поставите и да опитате да се свържете с WiFi мрежата по нормалния начин.

Как да разберете WiFi паролата на вашия съсед с WiFi Map на iOS

Потребителите на iPhone (iOS) не трябва да се притесняват. ApkVenue ще ви каже и как да проникнете в WiFi с WiFi Map за iPhone.

Методът не се различава много от този на мобилен телефон с Android. Няма обаче нищо лошо в това ръководство, за да не се объркате. Вижте го !

 • Изтеглете приложението WiFi Map за iOS от App Store или чрез връзката по-долу:

>>> Изтеглете най-новата версия на WiFi Map за iOS <<<

 • Инсталирайте приложението както обикновено. След това отворете приложението.

 • Активирайте GPS, така че приложението да може да открива WiFi връзки около вас.

 • Изберете един от WiFi , който искате. Информация за WiFi като местоположение, скорост и парола ще се покаже от приложението.
 • Потърсете колона с информация за паролата за WiFi по-долу.
 • Отворете Настройки на мобилния си телефон, след което потърсете името на WiFi, което съответства на това, което намирате на WiFi картата.

 • Въведете паролата, посочена в приложението. Ако имате късмет, можете директно да се свържете с WiFi връзката.

 • Ако например разстоянието ви е твърде далеч от WiFi, който искате, щракнете върху Навигация . Приложението за карти ще се отвори автоматично и ще ви даде указания до местоположението.

Опасности и рискове от разбиване на WiFi, можете ли да получите атака на зловреден софтуер ?

Източник на снимки: vyprvpn.com (Практиката за разбиване на WiFi не винаги е изгодна, има и много рискове и опасности. Нещо?)

Въпреки че е доста забавно, когато можете да се насладите на безплатен интернет с двата метода по-горе, но зад него, разбира се, има някои недостатъци, които дори могат да ви застрашат, знаете ли.

Така че, преди да опитате и двете, първо трябва да разберете опасностите и рисковете от проникване в WiFi, както в следващите точки.

 1. Нестабилна интернет връзка ; Това е така, защото използвате всяка мрежа, уловена от мобилния ви телефон, възможно е сигналът да е блокиран от стена или сграда, което прави WiFi сигнала нестабилен.
 2. Склонни към злонамерен софтуер и вирусни атаки ; Особено ако използвате обществени WiFi или такива на обществени места, които могат да бъдат проникнати от зловреден софтуер или вируси за определени цели.
 3. Внимавайте с кражбата на данни ; Ако попаднете в капана на хакера , възможно е по този начин да бъдат откраднати важни данни като акаунти в социалните медии, банкови приложения и други чувствителни неща.
 4. Нанесете вреда на другите и доставчиците ; Очевидно, защото го използвате без разрешение, което ще намали FUP или дори ще увеличи сметката на собственика на WiFi, която трябва да бъде платена на доставчика .
 5. Порицани от съседите ; Ако само WiFi на целевия ви съсед греши, може да се ядосате. Защото се оказва, че можете да разберете и кой е свързан с WiFi мрежата, където ако има IP адрес, който не е разпознат, разбира се хората около къщата са най-подозрителни, нали?

Бонус: Как да разбия WiFi с приложението WiFi Warden

Ако методът с WiFi Map не работи, можете да следвате следващия урок тук! Разликата тук е, че ще се възползвате от пропуската WPS ( WiFi Protected Setup ) , открита в няколко мрежи.

Въоръжени с приложението WiFi Warden, което може да се използва без root , можете лесно да разбивате пароли за WiFi и да се свързвате незабавно, банда.

За съжаление този метод се отнася само за потребители на Android. Ако искате да сърфирате безплатно, като знаете WiFi паролата на съседа си, ето пълните стъпки:

1. Изтеглете най- новия APK на WiFi Warden

 • Изтеглете и инсталирайте приложението WiFi Warden, което можете да получите на линка, който ApkVenue е предоставил по-долу.
Ramtin Ardeshiri Apps Utilities ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка :

>>> Изтеглете WiFi Warden за Android <<<

2. Отворете приложението WiFi Warden

 • Отворете приложението и първо се съгласявате с Общите условия за използване, като докоснете Приемам . След това активирайте разрешенията, като докоснете Дайте разрешение и следвайте следващите стъпки.

3. Търсене и свързване на WiFi

 • WiFi Warden автоматично ще показва наличните WiFi мрежи около вас. Уверете се, че сте избрали WiFi мрежа, която е маркирана с WPS, за да можете да проникнете в нея.
 • Изберете Свързване и изчакайте малко.

4. Изберете Метод чрез WPS

 • Изберете метода Connect with WPS , за да започнете да прониквате в WiFi. Не използвайте Connect чрез парола, защото трябва да въведете парола .
 • Изберете опцията Изчисляване на ПИН за разбиване на пароли за WiFi.

5. Изберете ПИН и изчакайте Мрежата да се свърже

 • Ще ви бъдат дадени различни опции за ПИН, които можете да опитате. Изберете опцията Try All PINs и изчакайте няколко минути, за да се свърже мрежата.
 • Ако този метод е успешен, a Вие сте свързани! и можете веднага да опитате интернет от WiFi мрежата.
 • Ако това не успее, можете да опитате същия метод и в други WiFi мрежи, обозначени с WPS.

Наистина лесно, нали? По този начин можете лесно да се свържете с WiFi мрежа по всяко време и навсякъде, въпреки че WiFi мрежата около вас използва парола , банда.

Освен това, може би можете да намерите начин да разбиете широко използвания днес Wi-Fi Indihome, знаете ли. Успех и късмет!

Е, това е начинът да се проникне в WiFi, който е заключен с парола на мобилен телефон с Android, без първо да се изисква корен достъп , банда.

Междувременно за тези от вас, които търсят начин за разбиване на пароли без приложение, досега ApkVenue не е намерил начин, освен ако сами не поискате паролата от собственика.

Дано информацията от ApkVenue помогне! Не забравяйте да споделите своя опит в графата за коментари!

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от JalanTikus.com.

Прочетете също статии за WiFi или други интересни статии от Naufaludin Ismail