как да използвам wifi главен ключ за сърфиране безплатно

Искате ли да знаете как да използвате WiFI Master, за да получите безплатен WiFi? Нека да видим как да използваме най-новата версия на WiFi Master, да попълним всички негови функции. (Актуализация 2020)

В момента WiFi се превърна във важно нещо, което не може да бъде отделено от живота на хората. Наличието на този обект е много важно за някои хора.

Функцията му като източник на интернет мрежа прави WiFi най-търсения елемент при влизане в ново място или зона, както и прави паролата на този обект много ценна.

За да не бъдете затрупани, като винаги търсите пароли за WiFi на нови места, този път ApkVenue ще сподели информация как да използвате WiFi Master, така че винаги да имате достъп до безплатен WiFi.

Пълни функции и как да използвате Wifi Master

WiFi master е приложение на доставчик, както и откриване на WiFi мрежи около вас. Не само може да открие, процесът на откриване на WiFi мрежа също се извършва бързо.

В допълнение, WiFi Master може също да картографира наличността на WiFi мрежи около вас, както и да маркира кой WiFi може да бъде достъпен безплатно.

Тази функция е резултат от развитието на система за споделяне на WiFi връзка, разработена от Wifi Master, уникална характеристика на това приложение.

Как да използвате WiFi Master също е доста лесно, когато трябва да направите само една или две команди и можете веднага да получите достъп до функциите и услугите на това приложение.

Как да използвам основния WiFi ключ без ROOT

Има 3 основни функции, на които можете да се насладите безплатно в това едно приложение, а именно WiFi търсене, WiFi картографиране и WiFi споделяне .

Това приложение не само разработва функция за откриване на WiFi, но също така има функция, подобна на социалните медии, където потребителите могат да споделят WiFi мрежи с други потребители.

С тази функция можете да получите безплатен WiFi достъп на различни места, защото други потребители са споделили паролата за WiFi в това приложение.

Без повече шум, ето как да използвате WiFi Masterkey ефективно за всяка функция, която има.

Как да използвам WiFi Master, за да получа безплатен WiFi

Първата функция, която ApkVenue ще обсъди, е функцията Get More Free WiFi , която е основната характеристика на това приложение.

Как да използвате WiFi Master за тази функция също е доста лесно. Ето стъпките, които трябва да предприемете, за да използвате тази една функция.

  • Стъпка 1 - Отворете приложението WiFi Master и изчакайте няколко минути, за да може това приложение автоматично да извърши процеса на откриване на мрежата.
  • Стъпка 2 - Ако показаният списък с мрежи не е задоволителен за вас, щракнете върху опцията Get More WiFi, за да видите други налични WiFi.

  • Стъпка 3 - Списъкът с WiFi мрежи ще бъде презареден и вие можете да изберете коя мрежа е най-силната и най-подходяща за вашите нужди.

Този процес на откриване на WiFi мрежа ще открие всички WiFi около вас, така че има и много WiFi с пароли , които ще видите на този дисплей.

Начинът за използване на основния ключ за WiFi, който ApkVenue обсъди, не е начин за хакване на WiFi, така че можете да влизате само в мрежи, които се споделят от други потребители на WiFi Master, за да получите безплатен достъп.

Как да използвам приложението Wifi Master, за да намеря най-близкия WiFi

Освен че можете да откриете най-близката WiFi мрежа, можете също да видите наличието на WiFi в района около вас, като използвате функцията WiFi Map.

С помощта на тази функция можете да видите различните безплатни WiFi, налични в района, в който се намирате, като използвате функцията GPS на вашия смартфон.

WiFi, който се появява, също е внимателно обозначен, където можете да видите най-близкото безплатно WiFi местоположение до мястото, където се намирате.

Как да използвате главното приложение WiFi за функцията WiFi Map също е доста лесно. Ето пълните стъпки.

  • Стъпка 1 - Отворете приложението WiFi Master на вашия смартфон.

  • Стъпка 2 - Щракнете върху иконата с форма на GPS и карта в горния десен ъгъл за достъп до услугата WiFi Map.

  • Стъпка 3 - Изчакайте няколко минути, докато това приложение автоматично завърши сканирането на най-близкото WiFi местоположение и веднага ще можете да видите WiFi местоположението.

След приключване на процеса на сканиране, дисплеят за местоположението на WiFi ще бъде ясно видим на вашия мобилен телефон. Тук можете също да видите кой WiFi може да бъде достъпен безплатно по цвят.

Тази функция може да бъде много полезна за тези от вас, които се нуждаят от връзка в критични моменти. С тази функция можете веднага да отидете там, където е безплатният WiFi, защото има ръководство за местоположение.

Как да използвам основния WiFi ключ за споделяне на WiFi

Ако искате да споделите WiFi мрежа с други потребители, можете да се възползвате от функцията за споделяне на WiFi в това приложение.

Като споделят тази информация с други потребители, други потребители ще могат да се свържат с WiFi, който споделяте, без да е необходимо директно да им се казва паролата.

Този метод може да е стратегия за собствениците на кафенета и терени , защото хората лесно ще намерят местоположението ви въз основа на безплатни WiFi указания.

Ето как да използвате приложението WiFi Master, за да споделяте WiFi с други потребители на приложението.

  • Стъпка 1 - Отворете приложението WiFi Master и отидете на главната му страница.

  • Стъпка 2 - Изберете WiFi, който искате да споделите, като щракнете върху името на WiFi в списъка, предоставен на главната страница.

  • Стъпка 3 - Въведете паролата за WiFi и не забравяйте да проверите опцията за споделяне на WiFi , така че по-късно тази мрежа да може да се споделя автоматично.

След като тези стъпки бъдат завършени, вашият WiFi автоматично ще влезе в базата данни на WiFi Master и други потребители ще имат достъп до нея без парола.

Ето как да използвате WiFi Master във всяка от неговите функции въз основа на последната актуализация през 2020 г.

Това приложение не е приложение за хакване на WiFi и други подобни, както се говори широко, а по-скоро платформа за откриване на WiFi, както и споделяне на WiFi между други потребители на приложения.

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да бъде полезна за всички вас и ще се видим в следващите статии.

Прочетете също статии за WiFi или други интересни статии от Restu Wibowo .