7 от най-добрите приложения за редактиране на имена 2020, това е безплатно!

Приложението за редактиране на име е подходящо за тези от вас, които искат да качват снимки, като напишат името си. Ето списък с най-добрите приложения за редактиране на име, които да опитате.

Искате ли да имате страхотна снимка с уникално име и да я публикувате в текущия си акаунт в социалните медии, банда?

Освен че използвате шрифтовете по подразбиране в приложението за социални медии, можете също да създадете името си с помощта на приложение за редактиране на име , банда.

За да направите страхотно име и да го включите в снимка, можете да използвате приложението на снимката на смартфона, който използвате.

Е, този път ApkVenue ще предостави препоръки за най-доброто приложение за редактиране на имена със съответните им характеристики и предимства. Хайде, намерете най-доброто приложение за вас!

Най-новото готино приложение за редактиране на имена 2020

Приложението за редактиране на име, което ApkVenue ще прегледа този път, предоставя много уникални и интересни шрифтове, които можете да използвате безплатно, известни още като безплатни, знаете ли!

В допълнение към добавянето на имена към снимките, готино приложение за създаване на имена за създаване на публикации, съдържащи страхотни думи за цитати. Хайде, вижте дискусията по-долу!

1. Font Rush

Първата препоръка за готино приложение за редактиране на име е Font Rush . Това приложение има повече от 200 интересни избора на шрифтове, банда.

Освен това има повече от 250 изображения, които можете да използвате като фон . Така че, можете да изберете изображение, което да бъде фон за вашето име.

За съжаление, за да имате достъп до всички изображения, трябва да закупите пълната версия на това приложение. Въпреки това, безплатните изображения също са много, наистина!

Подробности Шрифт Rush
Разработчик Просто забавно
Минимална ОС 4.2
Размер 55MB
Изтегли 500 000+
Рейтинг 4.7 / 5 (Play Store)

Изтеглете Font Rush на връзката по-долу:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Име на изкуството с ефект на дим

Искате ли приложението да направи съкращение на име? Можете също да използвате Името на изкуството с ефект на дим . Това приложение за създаване на име може да използва различни видове дим.

Можете да избирате измежду повече от 100 шрифта за писане и над 200 ефекта на формата. За самия ефект на дим можете да избирате измежду 15 готини форми.

С това графити и друго приложение за редактиране на имена за писане можете да създадете свой собствен личен воден знак с неприложим външен вид. Гарантирано готино!

Подробности Име на изкуството с ефект на дим
Разработчик Изкуството
Минимална ОС 3.0
Размер 49MB
Изтегли 50 000+
Рейтинг 4.3 / 5 (Play Store)

Изтеглете име на изкуството с ефект на дим чрез Play Store.

3. Font Studio

Искате ли да намерите приложение за редактиране на текст на iPhone? Можете да изпробвате Font Studio, който разбира се се предлага и на Android с функции, които са не по-малко пълни.

Освен че можете да редактирате имена, можете също да използвате Font Studio за редактиране на снимки с страхотни ефекти като в популярните приложения за редактиране на снимки.

Така че, можете да разкрасите снимките си с различни интересни ефекти и шаблони, след което да включите името си с най-добрия избор на шрифт, банда.

Подробности Студио за шрифтове
Разработчик Omca2
Минимална ОС 4.1
Размер 26MB
Изтегли 500 000+
Рейтинг 3.9 / 5 (Play Store)

Изтеглете Font Studio на връзката по-долу:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Име Чл

Искате приложение за редактиране на имена на красив и красив сертификат? Name Art определено е подходящ за вас, тъй като предлага разнообразие от цветни шаблони и сладки шрифтове.

Това приложение за типография на iOS и Android предоставя различни функции като пикселни стикери , размазване на фонове на снимки , форми за сърце и много други.

Освен това изборът на шрифтове също е доста голям, така че можете да изберете любимия си шрифт, без да е необходимо да използвате приложение за шрифтове за Android, банда.

Подробности Име на изкуството - Фокус n Филтър
Разработчик VinTool Studio
Минимална ОС 4.1
Размер 54MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4.2 / 5 (Play Store)

Изтеглете Name Art чрез Play Store.

5. Име на калиграфията

Това приложение е подходящо за тези от вас, които обичат скоропис или някаква калиграфия. Без повече усилия можете да направите името си още по-артистично.

Името на калиграфията предоставя над 100 шрифта и 50 ефекта, които поддържат писането. Фонът за писане също се предоставя безплатно, знаете ли!

Разбира се, можете да поставите вашето име или псевдоним, който получавате от приложението със значение на името, и да го редактирате в това страхотно приложение за създаване на имена.

Подробности Име на калиграфията
Разработчик Джим Британия
Минимална ОС 4.0.3
Размер 17MB
Изтегли 5 000 000+
Рейтинг 4.1 / 5 (Play Store)

Изтеглете име на калиграфия чрез Play Store.

6. Font Mania

ApkVenue е сигурен, че Font Mania ще ви хареса, защото това приложение предлага много много интересни функции за стикери на шрифтове .

Това приложение за редактиране на имена на olshop на снимка също предоставя стикери за различни нужди, като благодарствени картички или други нужди.

Освен че имате много възможности за избор на шрифт и безброй други интересни функции, можете да използвате това приложение за 3D редактиране на имена без интернет мрежа, известна още офлайн.

Подробности Font Mania
Разработчик vizionaryworks
Минимална ОС 4.2
Размер 22MB
Изтегли 5000+
Рейтинг 4.1 / 5 (Play Store)

Изтеглете Font Mania на връзката по-долу:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Креативен дизайн на типография

Creative Typography Design е приложение за редактиране на имена на графити и друго писане, което може да направи името ви още по-добро.

С типографски стил , този безплатен онлайн готин редактор на име има различни ефекти и избор на страхотни шрифтове. Можете също така да регулирате типографските форми ръчно.

Можете също така да редактирате вашето FF име, след което да го включите в това приложение, когато искате да направите страхотна снимка на Free Fire, пълна с вашия псевдоним.

Подробности Творчески дизайн на типография
Разработчик A-SuperLab
Минимална ОС 4.4
Размер Варира
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4,5 / 5 (Play Store)

Изтеглете Creative Typography Design чрез Play Store.

Това беше най -добрата препоръка за приложение за редактиране на име от ApkVenue. Можете да изберете приложението според вашите нужди, банда.

Седемте приложения също имат много интересни шрифтове и са оборудвани с други функции, които са не по-малко интересни. Опитайте, нека!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Tia Reisha .