7 начина за добавяне на абонати на YouTube през 2020 г.

Как да добавяте абонати трябва да е известно на всички YouTube, които искат да имат хиляди абонати бързо. Следвайте урока тук!

Влизането в кариера като YouTuber не е лесно. Защото тази професия може би е доста зависима от броя на абонатите.

Без абонат е трудно да се направи канал в YouTube популярен, защото никой не гледа и споделя съдържанието.

Междувременно голям брой абонати могат да създават вирусно съдържание и да правят каналите в YouTube обещаващо поле за пари.

Тогава, какво ще кажете за начинаещи YouTube, чиито абонатни номера все още са ниски? Тихо! Просто следвайте метода за добавяне на следните 2020 абонати на Youtube !

Как да добавите абонат безопасно

Всички потребители на YouTube ще искат да имат голям брой абонати. Но получаването на много абонати не е лесно, банда.

Въпреки това има няколко начина, по които можете да увеличите броя на абонатите. Например, например как да добавите безплатен абонат по-долу.

1. Създайте интересно съдържание

Да бъдеш YouTuber със сигурност не може да бъде отделено от съдържанието, качено в канала на YouTube. Съдържанието обаче не може да бъде произволно.

За да станете успешен YouTuber с богат брой абонати, трябва да можете да създавате възможно най- креативно интересно или убийствено съдържание .

В сравнение с това как да добавите абонати с Termux, което е много рисковано, трябва да създадете съдържание за вирусни неща. Гарантирано съдържанието ви ще бъде гледано много!

Сега, след като вашето съдържание започне да привлича общественото внимание, не е невъзможно много хора след това да натиснат бутоните за абонамент и харесване.

2. Качвайте рутинно

Не можете да получите много абонати, ако имате само един или два видеоклипа в канала си в YouTube, банда.

За това начинът да добавите абонати на Android и следващия компютър е редовното качване на интересно съдържание, така че каналът ви да изглежда жив и да не е самотен.

Колкото по-креативен и продуктивен е един канал в YouTube, толкова повече ще бъдат абонатите. Това е така, защото посетителите ще чакат новия ви видеоклип.

Можете да качвате видеоклипове в Youtube всеки ден, на всеки 3 дни или максимум на седмица. По-късно хората ще преценят дали вашият канал е достоен да бъде абониран.

3. Обърнете внимание на SEO

За добре познатите потребители на YouTube, внедряването на оптимизация за търсачки в YouTube (SEO) може да не е толкова важно, тъй като те вече имат много абонати.

Но за тези от вас, които са нови в тази платформа, започнете, като се съсредоточите първо върху SEO, вместо да се опитвате да получите абонат на робот в YouTube.

Например можете да създавате заглавия, описания и тагове, които съответстват на популярни ключови думи, свързани с вашето видео, банда.

По този начин алгоритъмът на YouTube може да помогне на вашите видеоклипове да се виждат от много хора и да има потенциал да увеличи абонатите, за да можете да получавате пари от YouTube.

Как да добавите други абонати безопасно ...

4. Възползвайте се от други социални медии

Как да получите 1000 абонати може да се направи и чрез популяризиране на вашето съдържание чрез други социални медии. Всъщност броят на абонатите може да бъде много по-голям, знаете ли!

Например можете да споделяте съдържанието си в социални медии като Instagram . Можете също така да споделите съдържанието си в най-доброто време за публикуване.

Опитайте се да увеличите максимално платформата за популяризиране на вашето съдържание и канал след качване на видеоклип.

Ако последователно правите това, вашият канал в YouTube ще има много абонати малко по малко. Трябва да се пробва!

5. Научете съветите на YouTube

YouTube предостави пълен урок за всеки, който иска да бъде успешен създател на съдържание и да получи безплатни абонати на тази платформа.

Вместо да хакнете абонатите на YouTube, трябва да изучите предоставените уроци за съвети за създаване на качествени видеоклипове и как да увеличите броя на посетителите.

Не само това, този урок е полезен и за увеличаване на знанията за това как да добавите харесвания в Youtube, така че вашето съдържание да стане по-вирусно.

За да видите урока, можете да влезете в менюто на таблото за управление . След това започнете да ги изучавате и прилагате техните предложения на практика.

6. Оптимизация на YouTube Channel

YouTube каналите, които винаги са оптимизирани, са по-склонни да привлекат потенциални абонати.

И така, как бързо да добавите абонати на Youtube, един от които е да редовно променяте иконата , описанието на канала и таговете, така че вашият канал да изглежда винаги актуализиран.

Освен това можете да създадете 60-секунден трейлър за канал и веднага да обсъдите ключови думи за ниша в първите 3 секунди, банда.

Направете ремаркетата кратки, кратки и ясни с приложението за редактиране на видео в YouTube. Колкото по-ясно е видеото, толкова повече хора ще искат да го гледат.

7. Използвайте сайта Addmefast

За тези от вас, които все още са объркани как да станете успешен YouTuber, можете също да добавите абонати, като използвате сайта Addmefast и регистрирате имейла си.

Addmefast е сайт за увеличаване на трафика , харесвания и абонати , не много различен от това как да добавите абонати с YouLikeHits .

Този сайт използва точкова система, която се получава, след като харесвате или следвате други потребители. По-късно тези точки могат да се използват за увеличаване на абонатите.

Но имайте предвид, че как да добавите безплатен абонамент с Addmefast трябва да се прави правилно. Така че, не е нужно твърде много, а!

Това бяха 7 начина да добавите абонати на YouTube през 2020 г., което ще ви отвори нови възможности за получаване на пари от YouTube.

По този начин можете да увеличите броя на абонатите безплатно и безопасно. След като имате много абонати, вашият канал определено ще бъде известен!

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Tia Reisha .