Топ 10 офлайн GPS приложения без интернет

Офлайн GPS ще ви помогне да се ориентирате, когато смартфонът ви няма достъп до интернет. Вижте статията на ApkVenue за най-доброто офлайн GPS приложение

GPS е функция, която е доста важна за всеки смартфон. С това GPS приложение, разбира се, не е нужно да се страхувате да не знаете посоката, когато отивате до определено място.

Въпреки това, повечето от текущите GPS приложения могат да се използват само онлайн, известни още като свързани с интернет. За тези от вас, които нямат връзка с интернет, разбира се, ще бъде доста трудно.

За да разрешите този проблем, този път ApkVenue ще препоръча някои от най-добрите офлайн GPS приложения, които можете да използвате. Слушай, банда!

10 най-добри офлайн GPS приложения

Офлайн GPS със сигурност ще ви помогне, когато пътувате до места, които нямат връзка с интернет, като например в отдалечени места, села или в планината.

Първо можете да изтеглите карта на района, който искате да посетите. След това картата, която сте изтеглили, ще бъде интегрирана със сателита, за да можете да разберете вашата конкретна позиция.

Не забравяйте винаги да актуализирате картата, която изтегляте, банда. Рано или късно пътният достъп винаги ще се променя според нуждите.

Без да е необходимо да губите повече време, ето препоръки за 10-те най-добри офлайн GPS приложения, които можете да използвате. Вижте го !

1. Google Maps

Производителност на приложенията Google Inc. ИЗТЕГЛИ

Картите, направени от Google, са едно от най-добрите GPS приложения, които да ви водят, където и да отидете.

Google Maps предлага и функция за офлайн режим . Тази функция ви позволява да знаете посоката, без да се налага да сте свързани с интернет.

За да използвате офлайн функцията в приложението Google Maps, първо трябва да изтеглите картата . След това можете да го използвате офлайн.

Информация Google Maps
Разработчик Google LLC
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (10 443 182)
Размер Варира в зависимост от устройството
Инсталирайте го 5 000 000 000+
Android Минимум Варира в зависимост от устройството

2. GPS навигация на Polaris

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Това приложение, направено от DS Software, е подходящо за тези от вас, които имат хоби туризъм , лов на животни, къмпинг , туризъм и други дейности на открито .

Polaris Navigation GPS също е оборудван с компас и няколко други усъвършенствани функции, като разстояние и време , магнитна посока , географска ширина и дължина и много други.

Информация GPS навигация Polaris
Разработчик DS софтуер
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (34,173)
Размер Варира в зависимост от устройството
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум Варира в зависимост от устройството

3. Sygic: GPS навигация и карти

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Следва Sygic: GPS навигация и карти . Това офлайн приложение за карти, направено от Sygic, предлага 3D офлайн карти, които можете да запазите на мобилния си телефон.

Следователно можете да използвате Sygic без връзка с интернет, банда. Картите, които се обслужват в това приложение, също се актуализират всяка година. Така че, винаги можете да разчитате на това приложение за навигация.

Информация Sygic: GPS навигация и карти
Разработчик Sygic.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (1,551,126)
Размер Варира в зависимост от устройството
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум Варира в зависимост от устройството

4. GPS навигационна система, трафик и карти от Карта

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Следващото офлайн GPS приложение е Karta GPS - офлайн навигация . Това приложение, направено от Karta Software Techologies, също ви позволява достъп до карти без връзка с интернет.

Освен безплатно, това приложение е и много практично, банда. Има функция за намиране на място за паркиране и ръководство за пешеходци, което е идеално за тези от вас, които пътуват в чужбина.

Информация GPS навигационна система, трафик и карти от Карта
Разработчик Карта Софтуерни технологии
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (70,737)
Размер 57 MB
Инсталирайте го 5 000 000+
Android Минимум 5.0

5. Офлайн карти и навигация

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Следващото офлайн GPS приложение е офлайн приложението Maps & Navigation . Приложения, направени от Navigation. има разнообразие от интересни функции, банда.

Освен офлайн указания, това приложение предлага и многоезичен , GPS, ограничения на скоростта , 3D сгради и много други. Можете да използвате това приложение за много неща.

Информация Офлайн карти и навигация
Разработчик Карти, GPS навигация
Отзиви (Брой рецензенти) 4,7 (347 120)
Размер Варира в зависимост от устройството
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум Варира в зависимост от устройството

Други най-добри офлайн GPS приложения ...

6. Navitel Navigator GPS & Maps

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Navitel Navigator GPS & Maps е офлайн GPS приложение, което е оборудвано с различни функции, включително трафик на Navitel , метеорологични условия , завой по завой , 3D картографиране и много други функции.

Първо трябва да изтеглите картата, за да използвате това най-добро GPS приложение офлайн. Не само указания, това приложение може да показва и времето, банди.

Информация Navitel Navigator GPS и карти
Разработчик НАВИТЕЛ
Отзиви (Брой рецензенти) 4,1 (190 148)
Размер 23 MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.0

7. CityMaps2Go Пътувания Пътеводител Пътеводител Офлайн Карти

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Приложението City Maps 2Go е най-доброто GPS приложение, което има уникални функции. Освен че можете да използвате GPS офлайн, можете също да резервирате хотел или квартира директно с това приложение.

Процесът на поръчка също е доста практичен и бърз, банда. Освен това функцията за търсене по категории също ще ви улесни, когато искате да намерите място, което искате.

Информация CityMaps2Go Пътувания Пътеводител Пътеводител Офлайн Карти
Разработчик Ulmon gmbH
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (68 773)
Размер 57 MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 5.0

8. КАРТИ.ME

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЕТЕ my.com

MAPS.ME е най-доброто GPS приложение, което можете да използвате офлайн. Това приложение покрива 345 държави и острови, които са оборудвани с подробни карти.

Освен това ще бъдете разглезени и с лесни навигационни функции като режими на шофиране за автомобили, пешеходци и мотоциклети, оборудвани с разстояние и приблизително време .

Освен това можете също да използвате функциите на това приложение, за да резервирате практически хотелски стаи и ханове.

Информация КАРТИ.ME
Разработчик My.com BV
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (1 076 064)
Размер Варира в зависимост от устройството
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум 4.0.3

9. Locus Map Free - GPS навигация и карти на открито

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Locus Map е следващото офлайн GPS приложение, което е подходящо за тези от вас, които обичат да правят дейности на открито , като туризъм и други.

Функциите, представени от това GPS приложение, са запис на песни и съхраняване на подробна статистика за пътуването.

По този начин ще знаете кои места сте посетили и колко време ще ви отнеме.

Информация Locus Map Free - Открита GPS навигация и карти
Разработчик Asamm Software, sro
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (41 924)
Размер 17 MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 5.0

10. MapFactor GPS навигационни карти

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

И накрая, има още едно най-добро офлайн GPS приложение, а именно MapFactor GPS Navigation Maps . Можете да използвате това приложение, направено от MapFactor, без интернет връзка в повече от 200 държави.

Превъзходните функции на приложението MapFactor GPS Navigation Maps включват интуитивен глас , навигация отсечка по завой , ограничения на скоростта и предупреждения за камерата , както и избягване на маршрута.

Информация MapFactor GPS навигационни карти
Разработчик MapFactor
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (962 222)
Размер Варира в зависимост от устройството
Инсталирайте го 1 000 000 +
Android Минимум Варира в зависимост от устройството

Това са едни от най-добрите препоръки за офлайн GPS приложения, които можете да опитате. Ако имате други препоръки за кандидатстване, не забравяйте да споделите в колоната за коментари. Успех, банда!

Прочетете също статии за GPS или други интересни статии от Andini Anissa .