pubg мобилен ранг от бронз - завоевател

Това е най-пълната поръчка за PUBG Mobile, Bronze to Conqueror. Хайде, проверете своя PUBG ранг сега!

PUBG Mobile е една от игрите на битката, която Android в момента е популярна сред индонезийските геймъри.

Преди това тази игра постигна голям успех чрез PC и Xbox платформите . Подобно на други конкурентни мобилни игри, PUBG Mobile също има система за класиране.

В допълнение към разделящите касти, системата за класиране функционира и за допълнително стимулиране на ентусиазма на играчите. Но знаете ли вече за системата за поръчки на PUBG Mobile Rank?

Преди да натиснете ранга, по-добре вижте статията на ApkVenue по-долу относно системата за подреждане на ранг PUBG Mobile заедно с изискванията за постигането му. Вижте го !

Система за класиране в PUBG Mobile

PUBG Mobile, особено в класически режим, предлага три режима на игра, Solo , Duo и Squad, които имат свой собствен ранг или класиране. Изчисленията могат да се видят и в менюто Rank на главната страница на играта на PUBG Mobile.

Поне сега PUBG Mobile има 4 класа, а именно Общо класиране, Класиране на оцеляването, Класиране на убийствата и Класиране на сезона.

  • Общо класиране , се определя въз основа на общото представяне на играча по време на игра, от рейтинг за оцеляване, рейтинг за убиване до време за оцеляване.
  • Класиране на оцеляването , базирано на броя на печалбите, които могат да бъдат получени в сравнение със загубите. Тук точките за изчисление започват от коефициента на печалба и общата печалба.
  • Kill Rating , идеален за носене на играчи, които изпълняват много мисии за убиване в играта. Това се изчислява от най-много убийства, съотношение K / D и общо убийства.
  • Оценка на сезона , изчислена въз основа на представянето на играта през всеки сезон в зависимост от резултатите от всеки режим в PUBG Mobile.

Тогава каква е системата и редът за PUBG Mobile? Същият ли е с порядъка на ранга на Mobile Legends? Останете на линия!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Пълен списък на ранг / ранг PUBG Mobile

Виждали сме изчисляването на ранга на всеки раздел, както Jaka обясни по-горе. Разбира се, освен режимите Solo, Duo и Squad, все още има и други изчисления, които правят класацията ви по-добра в играта PUBG Mobile.

Тогава какви са нарежданията за ранг в най-добрата игра на Battle Royale в тази? Вместо да ви е любопитно, ето пълната последователност от нива на PUBG Mobile .

Игри за стрелба Tencent Mobile International Ltd. ИЗТЕГЛИ

1. Кръвен бронз (бронз)

Най-ниският ранг и началото в играта PUBG Mobile. Иконата за бронзов ранг все още използва Pan, най -доброто меле оръжие в тази една игра.

Редът на ранга Bronze PUBG Mobile
Бронз V - Бронз IV - Бронз III - Бронз II - Бронз I

2. Неразгъващо се сребро (сребро)

Освен това играчите могат да достигнат до втория ранг, а именно сребърния ранг, който е описан като използване на пистолет. О, да, за самия пистолет може да се каже, че е началното оръжие в PUBG Mobile.

Редът на ранга Silver PUBG Mobile
Сребро V - Сребро IV - Сребро III - Сребро II - Сребро I

3. Хероично злато (злато)

За играчите от средната класа със сигурност ще намерите златен ранг в него. Този ранг е описан от пушка, която е ефективно оръжие за близък бой.

Редът на ранга Gold PUBG Mobile
Злато V - Злато IV - Злато III - Злато II - Злато I

Други PUBG Mobile Rank / Rank Order

4. Здрава платина (платина)

Следващият PUBG Mobile ранг , има Platinum ранг, който обикновено се попълва от играчи, които вече са професионалисти. За оръжието, което го описва, разбира се има UMP, който ApkVenue често използва също.

Редът на ранга Platinum PUBG Mobile
Платина V - Платина IV - Платина III - Платина II - Платина I

5. Безсмъртният звезден диамант (Diamond)

Ако сте достигнали този ранг, изглежда много добре играете PUBG Mobile. Е, подходящо е само AKM и M16A4 да станат икони с диамантен ранг .

Редът на ранга Diamond PUBG Mobile
Diamond V - Diamond IV - Diamond III - Diamond II - Diamond I

6. Славна корона (корона)

Въпреки това, Crown rank е най-високият ранг в настоящата игра на PUBG Mobile. Нищо чудно, че се превърна в иконата Kar98k, едно от най-болните снайперски оръжия в тази игра.

Редът на ранг Crown PUBG Mobile
Корона V - корона IV - корона III - корона II - корона I

7. Super Ace (Ace) и непобедим Бог на войната (Conqueror)

Досега рангът Super Ace (Ace) или Invincible God of War (Conqueror) е най-високият ранг в играта PUBG Mobile. Уау, обикновено е изпълнен с богати геймъри!

Е, това е начинът да получите пълния ранг и ред на PUBG Mobile. Така че побързайте и вземете най-добрия резултат, за да влезете в класацията на най-добрите играчи в тази игра.

Е, да, какъв ранг си в себе си, банда? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за PUBG Mobile или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .