Счита се, че тези 11 игри са обидили исляма! не играйте повече!

Има и някои игри, които са обидили исляма, без ние да го знаем! Какви са игрите? Нека да разгледаме следния преглед на ApkVenue!

Игрите са създадени умишлено, за да бъдат забавление за всички. Видеоигрите също са едно от най -популярните занимания в света, от деца до възрастни, всеки със сигурност наистина харесва да играе видео игри , независимо дали игри за Android, конзоли или компютри.

И тъй като сме толкова развълнувани да играем, без да осъзнаваме, игрите, които играем, имат лошо въздействие , един от най-често срещаните лоши ефекти от играта е напускането на поклонението .

Поклонението обаче е нещо, което трябва да извършваме, включително и за мюсюлманите. Освен това има и някои игри, които са обидили исляма, без ние да знаем! Какви са игрите? Нека да разгледаме следния преглед на ApkVenue!

  • 6 противоречиви приложения за Android, блокирани от Google Play Store

11 Тези игри се считат за обидни за исляма! Не е нужно да играете!

1. Принцът на Персия

Смята се, че принцът на Персия е обидил исляма, тъй като мечът, който държи, има арабска писменост, която казва, че разпространява моите учения дори в един стих . Мечът е използван за убиване в играта. Ако заключим от значението на арабската писменост, това означава, че тази игра ни учи на насилие.

2. Counter Strike условие Нула изтрити сцени

Смята се, че условието на Counter Strike Zero Deleted Scenes също е обидило исляма . Има война. Когато се опитаме да стреляме с ислямски войници, ако можете да наблюдавате внимателно, ще чуете звука на войници, разстреляни с писъци, които казват ALLAHU AKBAR и JIHAD .

3. Guitar Hero 3 Legend Of Rock

Може би докато играем Guitar Hero 3 на PlayStation, не осъзнаваме, че тази игра носи послание, което ни тормози на сцената.

Тази игра Guitar Hero 3 носи класически рок песни , блек метъл и т.н., които са мистични (дяволски) поток . Погледнете пода на сцената, когато играете тази игра, със сигурност ще видите думите на Аллах, които те потъпкват .

4. Дяволът може да плаче

Вярва се и се страхува, че Devil May Cry причинява лоши неща, които засягат вярата на играчите, защото има неща, които обиждат исляма, когато излъчват изречения като Каба и Аллах.

Тази игра кара играчите да се бият с дявола, с цел да го победят, за да проникне през 12-те врати, преди лидерът на дявола да изчака на вратата (Ka'bah).

Съвсем ясно е, че тази игра е обидна за религията, защото може да се види ясно и в думите на Аллах, които се появяват на всяка врата, контролирана от демоните .

5. Крепостен крепост

За игрите Stronghold Crusader може да не оставя следи, като тормоз на врати или други. Смята се обаче, че тази игра е обидила исляма, защото е въвела играчи в кръстоносните походи .

Персонажът на играта, който използвате, се нарича Кръстоносец , за да води война срещу арабите, по време на кръстоносните походи арабите трябваше да се бият срещу исляма .

6. Resident Evil 4

Трябва да знаете играта Resident Evil 4, чиято мисия е да спаси дъщерята на президента, отвлечена от зомбита ? Въпреки че беше наистина забавно да се играе, те несъзнателно обиждаха исляма, това се вижда от символите в тази игра.

Този символ се счита за скандален, тъй като символът, който е много подобен на символа на вратата на Умар Бин Хатаб от джамията Набауи в Медина в тази игра, се използва като символ на Сатана.

7. Адът на Данте

Адът на Данте отвежда играча на мисия в ада, персонажът има възможност да унищожи и пречисти духовете на хората, които са били проклети със светлината на Кръста, за да ги предаде на небето.

Местоположението на нещото, което се счита за поредната обида в тази игра, е заради историята, която те разказаха чрез поет Данте Алигиери "1265-1321" Ад, който каза, че пророкът Мохамед Сау и неговият колега Али бин Аби Талиб са хвърлени в ниво осем ада, причинени от разрушителни жестокости.раздели обществото с неговите учения.

8. Хайде Танцувай

AyoDance е игра, която е популярна сред тийнейджърите, защото е толкова вълнуваща, че не наблюдаваме нещата в тази игра. Ако погледнете отблизо снимката по-горе, ще видите обида. Да, разбира се, това е Коранът, потъпкан от героите .

9. Царства

Това е национална детска игра, която е доста известна и популярна, но зад всичко това, независимо дали е съвпадение или нарочно, тази игра носи сюжетна сцена, която обижда религията. Има два героя от нахлуващата нация с мюсюлмански имена , а именно Фаузан и Хаким . Тези два знака са описани като арогантни, жестоки, хитри и жестоки. Въпросът е, че сякаш мюсюлманите са радикали.

10. Клайв Баркърс Неумиращ

Играли ли сте някога играта Clive Barkers Undying ? Ако е така, тогава знаете историята на тази игра. Да, историята в тази игра е за мач или битка с демони , където грешката в тази игра е поставянето на Божиите думи в дворец, населен с демони.

11. Angry Birds

За да бъда честен, грешката на тази игра не е много ясна, но има някои, които казват, че Angry Birds обиждаха исляма чрез птици, които звучаха слава Богу, когато се опитаха да убият прасета, съчетани с маскирани гласове на маймуни.

Това са 11 известни игри, които уж обиждат исляма . От 11-те игри по-горе е възможно разработчикът да не е възнамерявал да направи това, но разбира се има една игра, която наистина е преднамерена да обиди исляма, тъй като е много ясно, че играта Guitar Hero 3 Legend Of Rock, която показва думи на Аллах, след което те стъпкаха - стъпи на сцената.