10 най-добри игри за офлайн спайдърмен

Тук идва най-добрата игра Spiderman на всички конзоли, която трябва да опитате като фен на супергероя. Вижте пълния списък!

Вие ли сте от феновете на супергероя Спайдърмен?

Напоследък Спайдърмен отново е във възход, след като се присъедини към Отмъстителите в последния си екшън филм.

Да не говорим, че има специални филми или самостоятелни филми , Spider-Man: Homecoming и Spider-Man: Into the Spider-Verse, които неочаквано станаха известни сред феновете на супергероите на Marvel.

Е, за феновете на този супергерой на паяк, ApkVenue е подготвил списък с препоръки за офлайн игри Spiderman, които трябва да опитате. Елате да видите изцяло!

Най-добрата офлайн игра Spider-Man, която трябва да играете!

1. Spider-Man на Marvel

Първата игра Spiderman, която ApkVenue препоръчва да опитате, е Spider-Man на Marvel, която беше пусната през 2018 г. Тази игра се очаква да бъде най-добрата серия на Spiderman.

Изключително пусната за PS4, тази игра е отлична за всички играчи, дори и да не са фен на супергерои.

Истинска графика, любопитна история и вълнуващ геймплей правят тази игра най-добрата сред другите офлайн игри Spiderman.

Подробности Информация
Платформа Плейстейшън 4
Жанр Екшън приключение
Разработчик Безсънни игри

2. Спайдърмен

Следва Spider-Man, който беше пуснат през 2002 г. на различни конзоли. Тази игра е базирана на филма и взема различни вражески герои от комикса.

Разположен в Ню Йорк, точно както филмът Питър Паркър е ухапан от паяк и има супергеройски способности.

Той също така влезе в конфликт с Норман Осборн и се опита да се бие с него завинаги. Тази игра е доста забавна за игра и има доста интересна история.

Подробности Информация
Платформа Game Boy Advance, GameCube, Microsoft Windows, PlayStation 2, Xbox
Жанр Екшън приключение
Разработчик Treyarch
ИГРИ ИЗТЕГЛЕТЕ Gameloft Games

3. Спайдърмен 2

Е, Spider-Man 2 е продължение на първата игра и филм по-горе, момчета. Тази игра разказва историята на приключението на Петър срещу Dr. Ото Октавий, известен още като Доктор Октопод.

Spider-Man 2 е издаден за първи път през 2004 г. за различни конзоли. В тази игра можете да изследвате по-широк район, а именно Манхатън, Рузвелт, Елис и остров Либърти.

Ще се биете и с въоръжени престъпници, които са готови да се бият с вас. Не само това, ще се биете със специални врагове като Shocker, Rhino, Mysterio, Doctor Octopus и специален враг Calypso.

Хайде, играйте играта, момчета!

Подробности Информация
Платформа Game Boy Advance, GameCube, Microsoft Windows, Nintendo DS, PlayStation 2, Wii, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable
Жанр Екшън приключение
Разработчик Treyarch

4. Спайдърмен 3

Все още продължение на историята за Спайдърмен, тази една игра е третата и последна инсталация за офлайн поредицата игри за Спайдърмен, базирана на филма.

Spider-Man 3 беше издаден за първи път през 2007 г. на различни конзоли, една от които е PS 3. Както във филма, ще се биете срещу много силни врагове като Venom и Sandman. Не само това, има и други силни врагове.

Хайде, бийте се с врага в тази игра Spider-Man 3, момчета!

Подробности Информация
Платформа Game Boy Advance, Microsoft Windows, Nintendo DS, PlayStation 2, Wii, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable
Жанр Екшън приключение
Разработчик Treyarch

5. Спайдърмен: Разбити размери

Освен историята на филма, Spider-Man: Shattered Dimensions е най-уникалната игра сред останалите.

Тази игра се предлага на различни платформи, една от които е Playstation 3 и XBOX 360. Можете да използвате 4 форми на Spiderman с различни способности.

Разказва за битката на Спайдърмена от различни вселени с Мистерио. Тази игра е много забавна за игра и има доста добра графика, въпреки че се играе в момента. Страхотен!

Подробности Информация
Платформа Nintendo DS, PlayStation 3, Wii, Xbox 360, Microsoft Windows
Жанр Екшън приключение
Разработчик Беенокс

6. Спайдърмен: Краят на времето

Spider-Man: Edge of Time е продължение на играта Spider-Man: Shattered Dimensions и е издаден на същото поколение конзоли през 2011 година.

Разказва за битката между Спайдърмен и Anti-Venom. Историята в тази игра също се отнася до пътуването във времето.

Вълнението на геймплея е същото като серията Spider-Man: Shattered Dimensions, плюс уникални функции и по-добра графика. Не е пълно, ако не играете тази игра, момчета!

Подробности Информация
Платформа Nintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation 3, Wii, Xbox 360
Жанр Екшън приключение
Разработчик Беенокс

7. Спайдърмен и отрова: Максимална касапница

Следващите са Spider-Man и Venom: Maximum Carnage . Тази игра е най-добрата игра от старо училище, която разказва за приключенията на Спайдърмен с Venom.

Ще срещнете и други герои на Marvel, за да се биете със силен враг, а именно Carnage. Тази игра се играе от 2D гледна точка, странично превъртане на beat'em в стила на старите училищни екшън игри.

Тази игра е пусната за първи път през 1994 г. за конзолите Super NES и Genesis. Искате ли да бъдете носталгични по старите училищни игри? Играйте играта сега, момчета!

Подробности Информация
Платформа Super NES, Drive / Genesis
Жанр Разбийте ги,
Разработчик Създаване на софтуер, Acclaim Black Team

8. Невероятният Спайдърмен

Гледахте ли филма The Amazing Spider-Man , изигран от Андрю Гарфийлд?

Можете да бъдете страхотният човек-паяк като във филма в тази игра за Спайдърмен. Ще се биете с вражеския гущер и 20 мисии, които ще ви доведат до битката с носорог и игуана.

Геймплеят в The Amazing Spider-Man е доста интересен, но за съжаление графиката и историята не са толкова интересни. Въпреки това все пак можете да се насладите на играта, момчета!

Подробности Информация
Платформа Nintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation 3, Wii, Xbox 360, Android, iOS, Microsoft Windows, Mobile, Wii U, Windows Phone, PlayStation Vita
Жанр Екшън приключение
Разработчик Беенокс

9. Удивителният Спайдърмен 2

Отново продължение на предишните игри и филми, The Amazing Spider-Man 2 разказва историята на битката на Спайдърмена с Хари и Уилсън Фиск.

Ще срещнете и различни други герои на Marvel в историята, тази игра е продължение на предишната поредица.

Геймплеят и графиките вече са много подобрени и се забавляват, когато плават с помощта на паяжина.

Геймплеят също е доста забавен за игра, момчета, за съжаление задълбочаването на историята на героя е по-малко интимно. Но все пак е забавно да се играе!

Подробности Информация
Платформа Nintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation 3, Wii, Xbox 360, Android, iOS, Microsoft Windows, Mobile, Wii U, Windows Phone, PlayStation Vita
Жанр Екшън приключение
Разработчик Беенокс

10. Крайният Спайдърмен

Накрая е Ultimate Spider-Man , игра, която беше пусната през 2005 г. за различни игрови конзоли като PS2, XBOX, Nintendo DS и много други.

Тази игра е базирана на комикса със същото заглавие, който разказва историята на битката на Спайдърмен срещу симбиота.

Геймплеят е доста интересен с уникална графика в комичен стил. Историята, която беше разказана, беше много интересна, момчета, като фен трябва да опитате тази игра Spiderman!

Подробности Информация
Платформа Game Boy Advance, GameCube, Nintendo DS, Microsoft Windows, PlayStation 2, Xbox
Жанр Разбийте ги, Отворен свят
Разработчик Treyarch

Това е най-добрата игра на Spiderman, която трябва да опитате като фен на Spiderman. Кога иначе можете да станете супергерой, ако не чрез игри!

Според вас коя от 10-те игри по-горе е най-добрата? Напишете мнението си в колоната за коментари, до нови срещи в следващата статия за игра, момчета!

Прочетете също статии за супергеройски игри или други интересни статии от Даниел Кахяди .