как да скриете снимки на най-новия android телефон 2020

Искате ли да знаете как да скриете неудобните си снимки и видеоклипове на мобилния си телефон? Отпуснете се, просто щракнете върху следната статия, гарантирано ще бъде в безопасност и няма да бъдете хванати!

Ей, кой досега все още обича да крие лични снимки на вашия смартфон?

В идеалния случай само ние имаме право да държим и управляваме собствените си смартфони. Но има моменти, когато нашите смартфони са взети назаем от други хора по различни причини, независимо дали става въпрос за снимане или обаждане на хора.

Не е невъзможно този човек да надникне в съдържанието на нашата галерия . Още по-лошо, ако намери частни снимки, които другите хора не би трябвало да знаят, това може да бъде максимално смущение, банда!

Не се притеснявайте, сега можете също да скриете снимки (и видеоклипове също, знаете ли!) На любимия си мобилен телефон. Как да скриете файлове със снимки на телефон с Android ? Ето как!

Как да скриете снимки на телефон с Android

Основната цел на скриването на важни снимки или файлове е да попречи на други хора да виждат, познават и дори да търсят тези файлове.

По този начин вашите тайни файлове ще бъдат в безопасност и няма да бъдат лесно открити. Не само снимки и видеоклипове, които можете да скриете, можете също да скриете директно MP3 файлове, документи и дори папки.

Има няколко начина да скриете снимки, видеоклипове и други файлове на телефон с Android. ApkVenue ще обясни едно по едно, така че продължавайте да гледате!

Как да скриете снимки на телефони с Android с приложения

На някои от най -добрите и най-новите телефони с Android вече са налични вградени приложения за скриване на снимки, видеоклипове, приложения и други файлове, например телефони Samsung или Oppo.

Когато говорим за самия iPhone, тази джаджа разполага и с най-добрата система за скриване на лични данни. Можете да го прочетете в статията, която ApkVenue написа .

Тогава, какво ще кажете за други мобилни телефони, които нямат вградени приложения? Отпуснете се, ApkVenue ще ви покаже как да скриете снимки или видеоклипове на мобилен телефон с Android с помощта на приложение, наречено Keepsafe .

Без да се налага да се бавите повече, ето ръководството!

Стъпка - 1 : Моля, изтеглете и инсталирайте приложението Keepsafe в Google Play. Вместо да бъде сложно, ApkVenue изброи приложението по-долу. Моля, изтеглете!

Производителност KeepSafe Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка - 2 : Ако е така, въведете приложението и докоснете бутона Регистрация . Ако вече имате акаунт преди, можете да докоснете Вход под него.

След това ще бъдете помолени да направите 4-цифрен щифт . Можете също да създадете шаблонна парола, като натиснете опцията в горния десен ъгъл.

Предимството на тази парола е, че приложението се заключва веднага след 30 секунди, след като вече не се използва.

Стъпка - 3 : Завършихте ли създаването на паролата си? Можете да запазите скритите си снимки, банда!

Методът е много прост. Отидете до Основния албум, след това докоснете бутона Добавяне (+) в долния десен ъгъл, след което докоснете Импортиране на снимки .

Моля, изберете снимките, които искате да импортирате в приложението, след което изчакайте, докато има изявление " Импортирането завършено ".

Много просто, нали? Можете също така да направите повече от 1 албум според темата или концепцията на вашите лични файлове.

Тогава как да върна снимките и видео файловете? Наистина е лесно, банда! Натиснете и задръжте файловете, които сте скрили по-рано, след това изберете символа за експортиране (долния панел, номер две отляво), след което докоснете Експортиране .

Свършен! Така скривате личните си файлове на мобилния си телефон.

Как да скриете снимки на телефони с Android без приложения

В Google Play има много приложения, които ви позволяват да скриете различни приложения, файлове или папки в Android.

Функциите за сигурност на приложението за скриване на снимки и видео файлове също варират, вариращи от пароли , криптиране, щифтове, шарки и дори пръстови отпечатъци .

За съжаление тези приложения обикновено са доста тежки и карат смартфона ви да работи изключително трудно, за да работи. Освен това, увеличеното натоварване на паметта ще напълни мобилния ви телефон бързо.

Следователно ApkVenue ще предостави начин за скриване на снимки или видеоклипове на мобилен телефон с Android без приложение. Ето как!

Стъпка - 1 : Отворете файловия Explorer или файловия мениджър, който обикновено използвате на мобилния си телефон. Намерете файла, който искате да скриете. Ако сте намерили, кликнете Преименуване .

Стъпка - 2 : Добавете точка (.) В предната част на името на файла. Ако сте добавили точка, щракнете върху OK . Файлът автоматично ще бъде скрит файл.

Стъпка - 3 : Ако е така, моля, вижте резултатите. Скритата снимка вече не се вижда в галерията . Готино, нали?

За достъп до скритите файлове трябва само да изберете Покажи скритите файлове .

Свършен! Ето как да скриете снимки на мобилен телефон изобщо без помощта на приложение. Много кратко и лесно, нали?

Ето как да скриете снимки на мобилни телефони, които ApkVenue представи с различни ръководства. По този начин можете да скриете различни неща, особено снимки и видеоклипове.

Ако все още сте объркани, можете да го споделите в колоната за коментари. Късмет!

Също така не забравяйте да прочетете статии, свързани с приложения или други интересни статии от Em Yopik Rifai .