гледайте филма Matt and Mou (2019) пълен филм

Любопитни ли сте да гледате един от тийнейджърските романтични драматични филми, Мат и Моу? Можете да го гледате безплатно тук, знаете ли! (Целият филм)

Повдигайки лека любовна история, тясно свързана с ежедневието, филмът Мат и Моу може да бъде опция за онези от вас, които не искат да се забъркват със сложността на тийнейджърските любовни истории, банда.

Освен това филмът, адаптиран по бестселър роман , си сътрудничи и с редица известни млади актьори и актриси, които не бива да пропускате.

Е, за тези от вас, които искат да гледат филма за Мат и Моу, по-добре първо да прочетат, нека тръгнем, следния пълен конспект!

Синопсис Филм Мат и Моу

С участието на талантливи млади актьори и актриси, филмът "Мат и Моу" разказва за приятелството на Матю "Мат" (Максим Бутие ) и Мурет "Моу" (Прили Латуконсина), което съществува от детството.

Въпреки че са приятели от дълго време, Мат и Моу имат противоположни черти. Мат, който е хладен, тих и мръсен, е противоположността на веселата и развълнувана фигура на Моу.

Когато и двамата пораснат, Моу харесва идеалния й мъж на име Реза (Ирсядила) . Но, от друга страна, Мат се чувства неудобно с тях двамата и дори има тенденция да бъде над защитния на Mou.

Отношението на Мат, за което се смята, че възпрепятства процеса на PDKT, накрая кара Реза да планира да приближи Мат до братовчедка си Рета (Жозефин Фирмстоун) .

Вместо да бъде щастлив, защото Мат вероятно няма да попречи на връзката му с Реза, Моу всъщност се чувства неудобно да вижда най-добрия си приятел близо до друго момиче.

Когато двама сдържани чувства изпитват вътрешна борба, как тогава Мат и Моу се справят с това състояние?

Забавни факти за филма на Мат и Моу

В допълнение към вълнуващата история за романтиката на Мат и Моу, която беше представена на екрана на бисокопа, разбира се, има няколко интересни факта зад производствения процес на този филм, които хората рядко знаят.

Искате ли да знаете нещо? Хайде, вижте пълните следващи интересни факти, банда!

  • С нежелание да действа в сравнение със сапунените опери, които е правил, Мат и Моу се превръщат в първия драматичен жанров филм с участието на Прили.

  • Въпреки че Prilly е щастлива, защото в този филм тя е сдвоена с истинския си любовник, това е за разлика от Максим, който се притеснява да се състезава в актьорството със собственото си гадже.

  • Мат и Моу първоначално е историята на Wattpad на Wulanfadi, която е била прочетена успешно милиони пъти, след това е превърната в нова версия и накрая е заснета.

  • Разказва се, че във филма се харесват, оказва се, че Ирсядила е „врагът“ на Прили в реалния свят, знаете ли, банда. Ершад, който е съученик и дори е в същата група като Прили, често се бие поради различия в мненията.

  • Не само Прили и Ершад имат връзки извън този филмов проект, оказва се, че Максим и Жозефин също са имали приятели, когато и двамата са ходили на училище в Бали.

Гледайте филма Мат и Моу

Информация Мат и Моу филм
Отзиви (Брой рецензенти) 3,3 (79)
Продължителност 1 час 36 минути
Жанр Комедия


Романтика

Дата на излизане 24 януари 2019 г.
Директор Монти Тива
Играч Prilly Latuconsina


Кевин Бзезовски

Като един от индонезийските филми с тема за тийнейджърска романтична драма, филмът Мат и Моу показва не само любовната история на главния герой, но и семейните конфликти, пред които е изправен Моу.

Е, за тези от вас, които са любопитни за цялата история на този филм, можете да гледате филма на Мат и Моу по-долу, банда. Виж това!

>>> Гледайте филма Мат и Моу <<<

Това беше резюме и някои интересни факти за тийнейджърския романтичен драматичен филм Мат и Моу, банда.

Какви други интересни филми бихте искали да гледате? Напишете отговора в коментарите по-долу, да!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Shelda Audita .