10 най-добри приложения за редактиране на песни за android 2020, направете го според вкуса си!

Искате да изтеглите приложение за редактиране на песни за мобилен телефон, но сте объркани кое да изберете? Тук ApkVenue дава някои препоръки за най-добрите приложения за редактиране на песни за Android 2020.

Кой от вас харесва музиката? Джака е сигурен, че всички ще отговорят така, нали? В наши дни музиката се превърна в основна необходимост, която може да забавлява слушателите.

Така че не е изненадващо, че в момента има толкова много приложения за стрийминг музика, които се пускат в магазините за приложения.

Особено сега, когато музиката присъства и в много разнообразни жанрове, така че да може да се адаптира към вашите индивидуални вкусове.

За тези от вас, които са истински меломани, понякога има желание да създадете песен, която слушате, за да я направите още по-добра.

Е, ако сте един от тях, в тази статия ApkVenue ще обсъдим някои от най-добрите приложения за редактиране на песни, които могат да направят това, банда. Хайде, просто разгледайте цялата статия по-долу!

Най-добро приложение за редактиране на песни за Android 2020

Ако в миналото дейности по редактиране на песни можеха да извършват само професионални хора, използващи специални инструменти, сега това може да се направи от всички, включително и от вас, банда!

Също така не се нуждаете от 8GB RAM лаптоп или други разширени спецификации, защото всичко, от което се нуждаете, е мобилен телефон с Android и приложение за редактиране на песни.

Е, за тези от вас, които искат да изтеглят приложение за редактиране на песни за мобилни телефони с Android, тук ApkVenue дава някои от най-добрите препоръки.

1. Тембър: Изрязване, присъединяване, конвертиране на Mp3 Audio & Mp4 Video

Първото най-добро приложение за редактиране на песни е Timbre, направено от разработчика на Xeus, което е изтеглено от повече от 1 милион потребители.

Чрез това приложение можете да изрязвате, комбинирате и дори да конвертирате аудио и дори видео файлове много лесно, така че вече няма нужда да изтегляте приложение за видео конвертор отделно.

Не само това, Timbre е снабден и с функция за смяна на скоростта на аудио / видео , която наистина ще ви помогне при редактиране на песни, банда.

Както и да е, за тези от вас, които търсят приложение за редактиране на песни и видео, това приложение Timbre наистина си заслужава да го използвате!

Подробности Тембър: Изрязване, присъединяване, конвертиране на Mp3 Audio & Mp4 Video
Разработчик Ксеус
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 15MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Timbre: Cut, Join, Convert Mp3 Audio & Mp4 Video тук:

Производителност Xeus Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Music Maker JAM

Търсите ли приложение за смесена песен на Android, което предлага пълни функции? Ако е така, просто опитайте да изтеглите приложение, наречено Music Maker JAM !

Това приложение ви позволява да създавате, редактирате, споделяте и откривате голямо разнообразие от готина музика от различни жанрове.

В допълнение, това приложение също предоставя повече от 300 Mix пакета със 100 хиляди цикъла от библиотеки и 8 смесителни канала, които можете да използвате.

С тези пълни и интересни функции приложението Music Maker JAM наистина е малко трудно да се работи за начинаещи.

Подробности Music Maker JAM
Разработчик JAM Just Add Music GmbH
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Music Maker JAM тук:

Производителност на приложения JAM Просто добавете Music GmbH ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Music Changer Changer

Не сте доволни от бавните песни , които ви заспиват или обратно? Искате ли да бъдете редактирани според вашия вкус? Мога!

С помощта на приложение за редактиране на песни, наречено Music Speed ​​Changer , можете да промените скоростта на песента според вашия вкус в музиката, банда!

Освен че може да ускори или забави скоростта на песента, това приложение предлага и различни други интересни поддържащи функции, които могат да направят редактираната песен още по-добра.

Има и функция за еквалайзер, която функционира за контрол на баланса на звука, който се редактира.

За съжаление, според някои потребители, това приложение все още има грешка, при която запазените файлове с песни понякога не се съхраняват с пълния псевдоним.

Подробности Music Speed ​​Changer
Разработчик Single Minded Productions, LLC
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Music Speed ​​Changer от тук:

Apps Video & Audio Single Minded Productions, LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

4. MP3 Cutter и Ringtone Maker

Разработено от разработчика InShot Inc., MP3 Cutter и Ringtone Maker е препоръка за най-доброто приложение за редактиране на песни за следващия телефон с Android, банда.

Това приложение, изтеглено от повече от 10 милиона потребители, ви позволява да изрязвате или смесвате най-добрите части на песента, така че да отговарят на това, което искате.

Освен това, за тези от вас, които търсят приложение за комбиниране на песни, можете също да използвате MP3 Cutter и Ringtone Maker, за да комбинирате няколко песни в една.

Да не говорим за различните други интересни функции и опростеният външен вид, който няма да обърка потребителите, са други предимства, предлагани от това едно приложение за редактиране на песни.

Подробности MP3 Cutter и Ringtone Maker
Разработчик InShot Inc.
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 10.0MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението MP3 Cutter и Ringtone Maker тук:

Приложения Видео и аудио InShot Inc. ИЗТЕГЛИ

5. Lexis Audio Editor

Следващото най-добро приложение за редактиране на песни за Android е Lexis Audio Editor от разработчика Pamsys.

Това приложение предоставя различни полезни инструменти за редактиране на песни като изрязване , копиране , поставяне , намаляване на шума , изрязване , вмъкване на тишина , избледняване , избледняване и много други.

В допълнение, Lexis Audio Editor също ви позволява да променяте темпото, скоростта и височината на песента според вашия вкус.

Въпреки това, някои от функциите, предоставени от това приложение, за съжаление могат да се използват само след като го купите, банда.

Подробности Lexis Audio Editor
Разработчик pamsys
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Lexis Audio Editor тук:

Приложения Видео и аудио ИЗТЕГЛЯНЕ pamsys

Други най-добри приложения за редактиране на песни ...

6. MP3 Cutter и Audio Merger

Мързел да редактирате песни онлайн, защото функциите са много ограничени? Ако е така, просто изтеглете това приложение, наречено MP3 Cutter and Audio Manager , банда!

Поддържайки различни файлови формати като MP3, WAV, ACC / MP4, 3GPP / AMRR и OGG, това приложение, направено от разработчика на Clogica, може не само да се използва за изрязване на песни, но и за други функции за редактиране, които са не по-малко полезни.

Можете да комбинирате няколко песни в една, да правите аудио записи за процеса на редактиране и много други.

Интересното е, че потребителският интерфейс на това приложение е направен възможно най-опростен, за да не обърка потребителите си.

Подробности MP3 Cutter и Audio Merger
Разработчик Clogica
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 17MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението MP3 Cutter и Audio Merger тук:

Приложения Видео и аудио Clogica ИЗТЕГЛЯНЕ

7. AudioLab - Audio Editor Recorder & Ringtone Maker

Все още не сте намерили приложение за редактиране на песни, което да отговаря на вашите нужди и възможности? Ако е така, може би това приложение AudioLab може да бъде друга алтернатива, банда.

Заявена за най-модерната, модерна, бърза и професионална, AudioLab предлага разнообразие от функции, необходими за редактиране на песни.

Тези функции като рязане, комбиниране, запис на аудио, промяна на формати, промяна на темпото и скоростта и други.

Интересното е, че това приложение за редактиране на песни също е оборудвано с функция за смяна на гласа, която можете да използвате, за да направите забавни мелодии.

Подробности AudioLab - Audio Editor Recorder & Ringtone Maker
Разработчик HitroLab - най-доброто приложение за аудио редактор и приложение за създаване на мелодии
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 17MB
Изтегли 500 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението AudioLab тук:

Изтеглете приложенията за видео и аудио HitroLab

8. WaveEditor за Android Audio Recorder & Editor

Следващото приложение за редактиране на песни е WaveEditor за Android Audio Recorder & Editor, което е изтеглено от повече от 1 милион потребители в магазина за приложения на Play Store.

Като едно от професионалните приложения за редактиране на песни, WaveEditor е оборудван с много интересни функции, които могат да ви помогнат по време на процеса на редактиране.

Някои от функциите, които предлага, включват смесване и редактиране на много писти , мащабиране , панорамиране , измерване на амплитуда , ефект на автоматична настройка на височината и други.

Не само това, това приложение предлага и повече от 20 мелодични ефекта, които за съжаление, някои от които могат да се ползват само от потребителите на платената версия.

Подробности WaveEditor за Android Audio Recorder & Editor
Разработчик Sound-Base Audio, LLC
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 14MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението WaveEditor тук:

Apps Video & Audio Sound-Base Audio, LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Mstudio

Оборудван с много пълни функции и изчистен и опростен външен вид , Mstudio е следващото приложение за редактиране на песни, което трябва да имате предвид.

Това приложение е оборудвано с функции като MP3 резачка, MP3 плейър, Mp3 сливане, Mp3 екстрактор, Mp3 конвертор, Mp3 пропускател, Mp3 сплитер и много други.

Не само това, Mstudio ви позволява също да променяте темпото, височината на звука, да заглушавате звука и да записвате висококачествен звук.

С това приложение може би няма да имате нужда и от приложение за изтегляне на песни, защото можете да създадете свое собствено според вашия вкус.

Подробности Mstudio
Разработчик Мобилни приложения за самокодиране
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 15MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Mstudio тук:

Приложения Видео и аудио Самокодер Мобилни приложения ИЗТЕГЛЕТЕ

10. Музикален редактор

Последното приложение за редактиране на песни е Music Editor, направено от разработчика на Pony Mobile.

Както подсказва името, това приложение ви позволява да редактирате песните, които имате, като използвате основните функции, предлагани в него.

Освен изрязване на песни, чрез това приложение можете също да създадете свои собствени мелодии, мелодии за аларма и дори тонове за известяване на съобщения в WhatsApp.

Не само това, Music Editor също предлага функции за аудио компресия, аудио разделяне и усилвател на силата на звука, което е доста важно в процеса на редактиране на песента.

Подробности Музикален редактор
Разработчик Pony Mobile
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 22MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Music Editor тук:

Pony Mobile Video & Audio Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

Е, това бяха някои препоръки за най-добрите приложения за редактиране на песни за Android, които можете да използвате в момента, банда.

С помощта на горните приложения, сега песните, които чувате, могат да бъдат трансформирани в по-добри, както желаете.

Не се колебайте! По-добре е просто да изтеглите приложението за редактиране на песни на HP по-горе!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Shelda Audita .