10 изискани и естетични приложения за подаване на Instagram

Приложението за подаване на Instagram може да направи вашия IG емисия фин. За да не се объркате кой да изберете, ApkVenue има препоръчителна програма за инсталиране за IG емисия!

Инсталируемото приложение за създаване на спретнати Instagram емисии е наистина много популярно в момента. Храненето на естетиката също има потенциала да ви накара да следите много хора.

Но ако смятате, че поръчката ви за подаване на IG е объркана и искате да я направите подредена, сякаш е собственост на известни личности, ApkVenue има решение, банда!

Можете да регулирате външния вид на вашата емисия в Instagram с помощта на няколко допълнителни приложения, които имат различни функции.

Следователно този път ApkVenue ще ви даде препоръка за най -доброто приложение за подаване на Instagram с пълни функции, които можете да използвате! Нещо, а?

Най-доброто приложение за подаване на Instagram

ApkVenue събра някои от най -добрите приложения за подаване на IG, които можете да опитате. С това приложение можете да правите различни схеми за подаване на Instagram.

Някои могат да променят цветовия тон , някои могат да направят граница , други могат да направят изображението да изглежда свързано и т.н.

И така, какви текущи приложения за емисии в Instagram би ви препоръчал ApkVenue? Хайде, разгледайте отзивите по-долу!

1. Планолия

Банда, искаш ли ApkVenue да ти разкрие тайна защо знаменитостите могат да имат толкова изряден и естетичен вид на емисията ?

Една от причините е, че те използват приложение за управление на емисии в Instagram. Пример е Планоли .

За тези от вас, които са любопитни за това как да спретнат на Instagram храната , която е била качена , това Instagram план фуражите заявление е решение, бандата.

С това приложение можете да плъзгате и пускате снимки, така че да изглеждат правилно. Можете също да планирате кога да бъде качена снимка.

Като бонус, това приложение за планиране на Instagram може също да анализира степента, до която публикациите ви се ангажират от последователите ви . Готино, нали?

Информация Planoly
Разработчик Planoly
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (14 203)
Размер 25 MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 6.0

Изтеглете Planoly на линка по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

2. Pic Стич

Приложение Pic Stitch е бариерно приложение, което храни Instagram, което можете да използвате, за да създадете облика на фуража, който става интересен.

Най-малкото приложението за подаване на iPhone и Android на Instaram има 245 оформления и 15 пропорции, които могат да бъдат избрани според модела на подаване на Instagram , който искате.

Не само това, Pic Stitch включва също така и Instagramable приложение за редактиране на снимки , че има десетки филтри и ефекти, за да снимките ви да изглеждат още по-очарователна.

Информация Pic Стич
Разработчик Ние сърцето
Отзиви (Брой рецензенти) 3,5 (17 539)
Размер 57 MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете Pic Stitch на връзката по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

3. Afterlight

Afterlight е бариера за приложения, която захранва Instagram, така че да можете да използвате своя Instagram все по-чист и удовлетворяващ.

Това приложение има 77 различни типа граници. Освен това, това приложение е придружено от инструменти за настройка за редактиране на снимки, които ще бъдат публикувани.

С малко докосване можете да придадете на вашите снимки драматичен ефект. Не забравяйте, приспособете го към идеите за подаване на Instagram , които сте приложили, а!

Информация Afterlight
Разработчик Afterlight Collective, Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (56 755)
Размер 35 MB
Инсталирайте го 5 000 000+
Android Минимум 4.0.3

Изтеглете Afterlight на връзката по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Други приложения. . .

4. Решетки за Instagram

Търсите ли свързано приложение за подаване на емисии в Instagram, за да направите вашата емисия още по-готина? Трябва да инсталирате приложението Grids for Instagram на това, банда!

Можете да използвате това приложение, за да изрязвате изображения пропорционално, така че да можете да създавате множество непрекъснати емисии .

Как да направите свързана Instagram естетична емисия с това приложение също е много лесно. Има няколко размера, от които можете да избирате, от 3x1 до 3x5, дори 2x1 до 2x3.

Информация Решетки за Instagram
Разработчик ходани
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (74 935)
Размер 3.7 MB
Инсталирайте го 5 000 000+
Android Минимум 4.0

Изтеглете Grids за Instagram на връзката по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

5. Pixaloop

Ако искате да приложите една и съща цветова концепция към вашата емисия , опитайте да използвате това приложение Pixaloop .

С това бизнес и лично приложение за подаване на Instagram можете много лесно да придадете ефект на цветови тон, който съответства на снимките, които ще бъдат публикувани.

Изборът на цветове също е доста разнообразен, така че имате много възможности, ако един ден се почувствате отегчени от цветните тонове, които често използвате.

Можете също да правите анимации с това приложение, така че вашата емисия да е по-интересна, банда! Наистина ли не искате да изтегляте?

Информация Осветете Pixaloop
Разработчик Лайтрикс ООД
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (182 423)
Размер 103 MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 7.1

Изтеглете Enlight Pixaloop на връзката по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

6. Оформление

Ако искате да направите фотоколаж за по-атрактивна емисия външен вид , опитайте да използвате тази Разпределение приложение .

Това инсталационно мрежово приложение предоставя богат избор от типове колажи, които можете да изберете, за да комбинирате снимките, които искате да публикувате в емисията на Instagram.

Да не говорим за многото ефекти, които можете да използвате. Използвайки колаж, гарантирано външният вид на вашата емисия ще бъде по-уникален и интересен, банда!

Информация Оформление
Разработчик Instagram
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (927 459)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум Варира според устройството

Изтеглете оформлението на връзката по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

7. Цветна история

Друго приложение за подаване на IG, което е не по-малко забавно за използване, е A Color Story . Това приложение е доста популярно за хора, които наистина обръщат внимание на това как изглеждат техните емисии .

Color Story включва и приложение за редактиране на Instagram Story, тъй като има доста добри настройки на кривите, за да направи получената снимка по-привлекателна.

Поне има 300+ филтъра, които можете да използвате в това приложение за шаблон на емисия на Instagram. Има и други ефекти, които са не по-малко интересни.

Информация Цветна история
Разработчик Цветна история
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (12 791)
Размер 17 MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете цветна история на връзката по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

8. Наслагване

Следва приложението Overlay, което може да осигури интересни филтри за вашите снимки. В допълнение, това приложение също има типография, която е идеална за хилядолетното поколение.

Така че, ако искате да давате писания върху снимки, това приложение е идеално за вас. Всъщност това може да увеличи броя харесвания и коментари.

Можете също да изберете наслагване за вашата снимка. Има много различни видове наслагвания, от които можете да избирате. Подходящ е и за онези от вас, които търсят приложение за пъзел за подаване на Instagram!

Информация Наслагване
Разработчик Кодирайте мозъка ми
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (36 803)
Размер 23 MB
Инсталирайте го 5 000 000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете Overlay на връзката по-долу:

Снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

9. VSCO

Като Instagramable приложение за камера , VSCO ясно ще направи вашите снимки Instagram дори по-хладни и причудливи , банда.

Лесният начин за използване на VSCO прави това приложение избор на известни личности. Освен това това приложение може да бъде изтеглено безплатно.

Това приложение за редактиране на снимки на емисии в Instagram също има много опции за филтриране, които можете да изберете според темата на дисплея на вашата емисия в Instagram.

Информация VSCO
Разработчик VSCO
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (1,131,144)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете VSCO на връзката по-долу:

Приложения Снимки и изображения VSCO ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Adobe Lightroom CC

Ако сте запознати с приложението Adobe Photoshop на компютър, тогава може би можете да използвате приложението Adobe Lightroom CC .

Как да използвате Adobe Lightroom също е относително лесно и по-практично от версията за настолни компютри. Гарантирано да се чувствате като у дома си за редактиране на снимки за дълго време!

В допълнение, това инсталируемо приложение за снимки има функции за редактиране, подобни на версията за настолни компютри, така че се нуждаете само от няколко корекции.

Изборът на инструменти е може би много пълен, така че можете да персонализирате снимките свободно според вашия стил.

Информация Adobe Lightroom
Разработчик Adobe
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (784 347)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете Adobe Lightroom CC на връзката по-долу:

Adobe Systems Inc. Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ

Това е препоръката за приложението за подаване на Instagram от ApkVenue. С помощта на приложението , което може да се инсталира , вашият гарантиран_фид_ ще бъде много по-привлекателен.

Ако искате да използвате дисплея на емисията като какво, банда? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah .