12 най-добри ps2 игри за всички времена от всички жанрове

Много от най-добрите игри за PS2 все още си струва да се играят и днес. Този ред игри може да се играе и с помощта на емулатор. Вижте препоръките тук!

Много от най-добрите игри за PS2 все още си струва да се играят през 2020 г. Тази линия игри има предизвикателен геймплей, както и интересна история, дори и за днешните стандарти.

Въпреки че за някои хора PlayStation 2 е много остаряла по отношение на графиката, това може да бъде подпомогнато от уникални концепции и интересни истории, които няма да получите в други игри.

Игрите на Playstation 2, които ApkVenue ще обсъди този път, са игри, които са били много успешни по това време. Почти всички в Индонезия играят тази игрална конзола , банда.

Естествено, все още има много хора, които все още играят на PS2. И така, това е най-добрата PS2 игра 2020 , която все още заслужавате да играете днес. Слушай, нека!

Най-новите препоръки за 2020 г. и най-добрите препоръки за PS2 за всички времена

Много от вас може би се чудят защо трябва да играете PS2 приключенски игри или някакъв стар скул жанр? Всъщност има много съвременни игри, които могат да се играят днес.

Отговорът е прост, а именно защото този списък с игри за PS2 е публикуван в златната ера на видео игрите. PlasyStation 2 се превръща в една от най-продаваните конзоли, правени някога.

За тези, които не са имали възможност да играят най-добрите игри на PlayStation 2, можете да използвате емулатора на PlayStation 2 на вашия лаптоп или компютър, за да го играете.

Вече не е нужно да бъдете дълги, ето препоръките за най-добрите PS2 игри за всички времена , които все още са много подходящи за вас, за да играете днес.

1. Grand Theft Auto: Сан Андреас

За поредицата игри PS2 GTA, всяка версия винаги ще се продава добре. Особено с поредица, която издига град Сан Андреас като фон на тази игра.

Grand Theft Auto: San Andreas е една от игрите с най-голям брой играчи. Тази игра е любима на много хора дори и днес.

Всичко това се дължи на геймплея, който е много плавен и можете да го използвате по различни начини. Резултатът? Не разочарова.

Една от игрите за PS2 с най-добра графика, ApkVenue все още ви препоръчва да играете, защото геймплеят и историята, представени в тази игра, са доста интересни.

Подробности за играта Информация
Жанр Екшън-приключение / игра с пясък
Страна на произход Съединени Американски щати
Дата на излизане 25 октомври 2004 г.
Издател Rockstar Games
Рейтинг М за зряла кръв и кръв, интензивно насилие, силен език, силно сексуално съдържание, употреба на наркотици
Блокове памет 408 KB
Тип играч Местен мултиплейър - Кооператив: 2
Приключенски игри Rockstar Games ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Китарен герой

Песни като Audioslave's Like a Stone, to Metallica може да успеят да украсят живота ви чрез следната игра за сръчност, банда.

Guitar Hero винаги е била една от най-популярните алтернативни игри в индонезийското общество, обхващаща всички възрасти.

Тази популярна PS2 игра може да бъде още по-забавна, ако я играете с готин контролер за китара . Гарантирана зависимост, де!

Подробности за играта Информация
Жанр Музика
Страна на произход Съединени Американски щати
Дата на излизане 1 ноември 2005 г.
Издател Активиране
Рейтинг T за тийнейджъри
Блокове памет 204 KB
Тип играч Локален мултиплейър - срещу: 2

3. Наруто: Крайната нинджа 3

Следващата най-добра игра за PS2 е Naruto: Ultimate Ninja 3 . Любимият на всички нинджа на този свят има много други серии от игри, които са не по-малко вълнуващи за игра.

Тази игра заема фонова история, почти подобна на историята на Наруто от ерата преди Шипуден, като първоначалната сцена на мачовите практики на Наруто срещу Какаши или Саске Учиха.

Тази игра Наруто може да бъде алтернативна игра за феновете на бойни игри като Tekken или Mortal Kombat.

Подробности за играта Информация
Жанр Бойна игра
Страна на произход Япония
Дата на излизане 22 декември 2005 г.
Издател Намко Бандай
Рейтинг T за тийнейджъри

4. Resident Evil 4

Влизайки в четвъртата позиция, има игра, в която ApkVenue е сигурен, че много са играли и разбира се, заглавието вече е много популярно. Особено ако не е Resident Evil 4 .

Тази игра на тема зомби все още е популярна, тъй като франчайзът с името Resident Evil винаги предлага много напрегнати приключения, банди.

Вземайки различна и по-тъмна градска обстановка от преди, тази приключенска игра на ужасите на PS2 ще ви запознае със скритата фракция на Los Illuminados .

Подробности за играта Информация
Жанр Страшен ужас, приключение, стрелец от трето лице
Страна на произход Япония
Дата на излизане 11 януари 2005 г.
Издател Capcom
Рейтинг М за зрели: Кръв и кръв, интензивно насилие, език

5. Final Fantasy X

Франчайзът за PS2 RPG игри също се превърна в прима, не само на конзолата Playstation 2, но и на PS1 до Gameboy Advance.

Нищо чудно, че 10-та серия от игри беше пусната на една от най-популярните конзоли в света. Final Fantasy X беше финансово успешен, както и успя да привлече повече фенове за този франчайз.

Името на тази PS2 приключенска игра винаги е успешно благодарение на много трогателна история, караща много хора да бъдат изумени от нея, банда.

Поради практиката си Final Fantasy X е обявен за една от най-продаваните игри за всички времена, тъй като е продал до 8 милиона копия по целия свят.

Подробности за играта Информация
Жанр Ролеви видеоигри
Страна на произход Съединени Американски щати
Дата на излизане 18 декември 2001 г.
Издател Квадрат
Рейтинг T за тийнейджърска кръв, насилие
Блокове памет 64 KB
Тип играч -

Други най-добри игри за PS2. . .

6. Kingdom Hearts

Какво се случва, ако героите от Final Fantasy се комбинират с героите на Дисни? Със сигурност бъдете уникална и интересна игра.

Това направиха Kingdom Hearts , игра, направена от Square Enix. Kingdom Hearts включва герои от вселената на Дисни, както и Final Fantasy.

Въпреки че тази PS2 игра за деца има уникален геймплей , със сигурност името й ще продължи да се чува сред възрастните играчи на PlayStation 2, знаете ли.

Поради популярността си, тази най-добра игра PS 2 е продадена до 4,78 милиона копия по целия свят. Въпреки че приятелите на Джака казват, Kingdom Hearts II е много по-вълнуващ и известен.

Подробности за играта Информация
Жанр Екшън ролева игра
Страна на произход Съединени Американски щати
Дата на излизане 17 септември 2002 г.
Издател Квадрат
Рейтинг E за всеки: Насилието
Блокове памет 64 KB

7. Need for Speed: Underground 2

Една от най-добрите мултиплейър игри за PS2 е продължение на поредицата Need for Speed: Underground, а именно Need for Speed: Underground 2, която беше не по-малко успешна при старта си.

Мисията на играта също е същата, където играчите трябва да модифицират автомобилите си, за да участват в улични състезания. Това го прави най-популярната PS2 игра, която се търси на пазара, банда.

Отделно от това, Need for Speed: Underground 2, за която се казва, че е една от най-добрите графични PS2 игри, има доста актуализации в сравнение с предишната игра.

Актуализациите включват по-разнообразен избор на модификации, има няколко нови състезателни режима и режим "роуминг" (подобно на Midnight Club), в голям град, известен като "Bayview".

Подробности за играта Информация
Жанр Състезание
Страна на произход Съединени Американски щати
Дата на излизане 15 ноември 2004 г.
Издател Електронни изкуства
Рейтинг E за всеки: Леки текстове, сугестивни теми

8. Воини от династията

Dynasty Warriors е много интересен от гледна точка на концепцията, защото историческите фигури от Китай са преработени с различни физически характеристики и форми.

Тази военна приключенска PS2 игра се опитва да съживи жанра на хак и наклонена черта, като добави обрат от исторически фигури към нея.

Тези герои са оборудвани с разнообразие от уникални дрехи и оръжия, което води до страхотни комбинации от движения. Страхотен!

Подробности за играта Информация
Жанр Действие
Страна на произход Япония
Дата на излизане 11 ноември 2007 г.
Издател KOEI
Рейтинг T за тийнейджъри: насилие
Блокове памет -
Тип играч Локален мултиплейър - срещу: 2

9. Tekken 5

Най-добрата игра PS 2 всъщност привлече вниманието на играчите с остри бойни игри, особено любителите на бойните игри от дните на PS1.

Влизайки в конзолата на PS2, тази игра все повече настройва своите зъби в състезанието по бойни игри чрез по-готина графика и по-богата комбинация от бойни стилове.

Състезавайки се с Mortal Kombat, изглежда, че тази игра е по-последователна при представянето на по-тактическа типична битка, банда.

Подробности за играта Информация
Жанр Бойна игра
Страна на произход Япония
Дата на излизане 25 февруари 2005 г.
Издател Namco
Рейтинг T за тийнейджърски език, сексуални теми, употреба на алкохол и тютюн, насилие
Блокове памет 57 KB

10. Победа 11

Може би Winning 11 е най- играната игра от най- препоръчваните игри за PS2, които ApkVenue обсъди този път.

Футболните игри ще продължат да бъдат търсени в Индонезия, защото повечето от нашето население харесва най-популярния спорт в света.

Winning 11 е една от най-добрите мултиплейър PS2 игри за всички времена. Неговото присъствие украси детството на хиляди и дори милиони геймъри в Индонезия.

Преди да стане известен като Pro Evolution Soccer, който е обичан от потребителите на компютри, Winning 11 е основният избор за потребителите на конзоли от ерата на PlayStation 1.

Подробности за играта Информация
Жанр Спорт
Страна на произход Япония
Дата на излизане 7 февруари 2005 г.
Издател Конами
Рейтинг E за всеки: Леки текстове, сугестивни теми

11. Сенките на Колоса

Това може да е PS2 приключенската игра с най-добрата графика някога! Причината е, че тази игра е създадена специално от Sony, за да увеличи данните за продажбите на тази игрова конзола.

Самата Сянка на Колоса разказва за приключенията на принц, който се опитва да съживи мъртвия си любовник, банда.

За да направи това, принцът трябва да се бие с жесток титан, който ще смуче живота на принца в замяна на това, че е възвърнал любовника си към живота.

Подробности за играта Информация
Жанр Екшън приключение
Страна на произход Япония
Дата на излизане 27 октомври 2005 г.
Издател Sony Computer Entertainment
Тип играч Един играч

12. Бог на войната II

Следващата най-добра препоръка за игра на PlayStation 2, която ApkVenue ще обсъди, е God of War II . Хей, кой не е играл тази игра?

Тази страхотна приключенска игра с хак и наклонена черта наистина е много вълнуваща за вас, въпреки че не може да се играе в мултиплейър.

Тази игра разказва историята на конфликта между Кратос и древногръцките богове като Зевс, Посейдон и други, банди.

Тази приключенска игра за PS2 стана предшественик на една от най-популярните игри на PlayStation 4, четвъртата God of War.

Подробности за играта Информация
Жанр Екшън приключение
Страна на произход Япония / Америка
Дата на излизане 13 март 2017 г.
Издател Sony Computer Entertainment
Тип играч Един играч

Как да изтеглите PS2 игри на Android / PC

За тези от вас, които искат да играят PS2 игри отново, не е необходимо да купувате конзолата. Защото можете да го пуснете на вашия мобилен телефон или лаптоп с Android, знаете ли!

Тогава, как играете PS2 игри на Android или PC? За пълно обяснение K = можете да прочетете статията на ApkVenue:

ВИЖТЕ СТАТИИ

За версията на емулатора можете също да го изтеглите по-долу тук! Гарантирано да го пропуснете отново, след като го играете!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Освен PS2, можете да играете и PSP игри на телефони с Android и лаптопи. Можете първо да изтеглите играта PPSSPP, преди да играете PSP игри на двете устройства.

Е, това беше препоръката за най-добрата PS2 игра за всички времена, която ApkVenue обобщи за вас, банда.

Въпреки че е издаден в продължение на много години, тази линия игри все още е наистина достойна за вас да играете дори и днес.

Сигурно си носталгичен с тези игри, нали? Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за PlayStation или други интересни статии от Naufal .