как лесно да проникна facebook на други хора най-новата 2020

Как да проникна Facebook на някой друг е много възможно. Това е най-лесният и най-новият начин за хакване на Facebook през 2020 г., който хакерите обикновено правят.

Начинът на хакване на FB на други хора, направен от хакери, се оказва различен и като знаете по-подробно за този метод, можете по-добре да защитите поверителността на вашите данни в социалните медии, особено Facebook.

Кой не знае името Facebook (FB) ? Като една от най-популярните социални медии в света, ApkVenue гарантира, че много от вас имат акаунт в тази услуга.

За съжаление тази популярност се обърна, защото Facebook се превърна в разсадник за злонамерени хакери да крадат чувствителни данни от своите потребители, банда!

За вашите лоялни потребители на Facebook трябва да сте наясно как да хакнете Facebook, който най-често се използва от хакери .

Как да проникна Facebook за други хора Последни 2020

Ако обърнете внимание, има много ценна лична информация, която можете да намерите във Facebook, стига да знаете как да я използвате.

Не малко от нас все още използват рождените дни като пароли или ПИН кодове и тези данни са едни от най-често крадените от хакери .

Така че, много хакери вече имат много креативен FB метод за хакване и няма да се поколебаят да го практикуват във вашия акаунт.

Е, един от най -простите и често срещани хакове на FB акаунти, които използват, е да се използва методът на забравена парола , банда!

Как да хаквам FB акаунти от хакери чрез метода Забравена парола

Източник на снимки: medium.com

По принцип методът за отвличане на FB забравя паролата се прави, когато собственикът на акаунта във Facebook забрави паролата и все още иска да влезе и да получи достъп до нея.

Как да отвлечете FB всъщност е малко трудно, защото трябва да имате достъп до имейла или телефонния номер на целта. Причината е, че има няколко етапа на идентификация, свързани с истината на собственика на Facebook.

Обърнете внимание на стъпките, които ApkVenue ще обсъди, за да бъде акаунтът ви по-защитен, нека просто видим стъпките за това как да проникна пълен акаунт във Facebook по-долу, банда.

Note:


Pembahasan Jaka di sini bukan untuk mengajari kalian bagaimana cara hack Facebook orang lain tapi hanya sebagai edukasi saja.

Стъпка 1 - Изберете „Забравен акаунт?“

 • Първо, хакерите се нуждаят от достъп до имейл адреса и телефонния номер, използвани от жертвата, за да се регистрират за акаунт във Facebook.

 • Хакерите ще влязат в полето Имейл или Телефон и щракнат върху Забравения акаунт? в долната част на колоната за вход , както е показано по-долу.

Стъпка 2 - Изберете опцията за нулиране на паролата от различни методи

 • Освен това хакерите ще могат да изберат три метода, използвани за нулиране на акаунта във Facebook на човека, който иска да бъде хакнат .
 • След това той ще избере една от опциите, след което щракнете върху Продължи, за да продължите, банда.

Стъпка 2А - Влезте с имейл

 • Първият метод може да се въведе директно чрез имейл, било то Yahoo или Gmail. Тук се уверете, че вече знаете паролата за имейл от жертвата, бандата.

Затова се уверете, че не предоставяте имейл адреса, който използвате за достъп до Facebook, на никого, винаги защитавайте поверителността си добре.

Стъпка 2B - Подаване на код за сигурност

 • Почти същият като преди, извършителят може също да изпрати код за защита, за да нулира паролата на акаунта на жертвата във Facebook, използвайки имейл или телефонен номер.

 • За метода на използване на имейл, човекът, който се опитва да извърши отвличането, трябва да може да влезе в използвания имейл.

 • За тези, които използват метода на телефонния номер, Facebook ще изпрати код за защита на регистрирания телефонен номер. Следователно, не позволявайте на хората да виждат регистрационните файлове на SMS и телефоните на вашия мобилен телефон.

Стъпка 3 - Ами ако нямате достъп?

 • Ако нямате достъп и до трите, извършителят може също да избере „ Няма повече достъп до тях? разположен в дъното, за да опитате други методи.

Стъпка 4 - Опитайте да влезете и да познаете паролата

 • За разлика от предишните версии, в момента Facebook вече не предлага опции за нулиране на пароли чрез имейл за възстановяване , въпроси за сигурност или изпращане на кодове за сигурност чрез трима приятели .
 • Този път извършителят ще бъде помолен да отгатне паролата за Facebook, използвана от жертвата, като щракне върху бутона Enter Password to Login . Може да е дата на раждане и т.н.
 • Ако всички методи не работят, той може да щракне Не мога да вляза в имейл акаунта си .

На този етап е ясно, че как да хакнем Facebook с метода за препълване с парола всъщност е много трудно да се направи , той изисква достъп до имейла или телефонния номер на целта, за да го стартирате.

Затова се уверете, че винаги пазите личните си данни в поверителност . Не позволявайте на личния ви акаунт да се показва свободно в интернет, дори ако това е само телефонен номер и имейл адрес.

Винаги защитавайте личните данни, за да сте сигурни, че никой не може да приложи метода на FB пиратство към акаунта, който използвате.

Колекция от начини за хакване на Facebook Други хора без парола

Както беше казано по-рано, как да хакнем Facebook чрез компютър с метода за забравяне на парола вероятно ще бъде трудно в този момент.

Въпреки това, в допълнение към горните методи, има много повече методи за това как да проникна Facebook без парола , които често се използват от истински хакери , банди.

Те използват специален софтуер, за да ускорят действието. Познавайки този метод, ще бъдете по-образовани за защита на сигурността на използвания акаунт.

Като цяло този метод е често срещан и често използван от хакерите , така че какви са стъпките? Ето пълния преглед!

1. Как да проникна Facebook с Keylogger

Първият и най-лесният за хакери да направите е да се използва за Keylogging техниката , където GeekHack метод лицето е станала доста популярна в наши дни.

Хакерите просто инсталират софтуер за кейлогър на компютъра или лаптопа на жертвата и тази програма ще запише всичко, което жертвата напише в дневник .

По-късно този дневник ще може да бъде изпратен на хакери или чрез мрежата за прехвърляне на файлове (FTP), или чрез имейл адрес.

Как да хакнем Facebook с помощта на софтуер за кейлоггер стана много популярен и самият кейлоггер вече е включен в категорията на зловредния софтуер .

2. Как да проникна Facebook с фалшив вход

Използвайки техники за фишинг , е много лесно да подведете потребителите да подадат доброволно информацията си за вход.

Чрез хакване на Facebook, жертвата ще бъде привлечена, използвайки същата фалшива страница за вход като Facebook, но всъщност има различен URL , банда!

Подобно на всяка стъпка за влизане , жертвата ще въведе имейл адрес и парола, които след това ще бъдат записани в текстовия файл на хакера .

След това този запазен текстов файл ще бъде запазен като начин за хакване на Facebook лесно и бързо, защото имейл и парола вече са налични, банда.

3. Как да проникна Facebook с Termux

Един от методите за хакване на FB , който се е превърнал в тенденция през последните години, е методът за хакване на Facebook чрез Termux .

Като приложение, което предоставя функционалност на Linux за Android, което позволява на потребителите да стартират скриптове за хакване на FB акаунти.

Този метод е труден, защото въпреки че е доста технически, потребителите могат лесно да изпълняват скриптове, създадени от други потребители.

Как да проникна Facebook Termux също е много опасно, защото може да се направи без да се използва корен мобилен телефон и може да се направи от всички, банда!

4. Как да проникна Facebook с идентификатор на профила

На хакерски начинаещи обикновено ще отидат за услугите на сайта , за да проникна Facebook разпръснати в света на интернет, като например използването на FaceSpy или Сам Hacker.

На тези сайтове обикновено трябва само да предоставите потребителското име на акаунта на жертвата във Facebook и то ще бъде обработено от услугата автоматично.

Тази хакерска общност има собствен форум за хакване на FB акаунти и други социални медии, така че вие ​​като потребител трябва да сте по-внимателни при достъпа до социалните медии.

Но за щастие, как да хакнем Facebook, използвайки това потребителско име, е доста трудно достъпно и често изисква такси от кандидата , банда.

Как да проникна Facebook без друга парола ...

Освен трите стъпки по-горе, има няколко други метода, които хакерите обикновено използват за хакване на акаунти във Facebook. Можете да прочетете повече в следната статия:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Методи за защита на акаунтите във Facebook от хакерски атаки на FB (гарантирано ефективно)

След като знаете, че хакерите имат начин да хакват Facebook на други хора без имейл и парола , разбира се, трябва да сте по-внимателни, банда.

Преди това ApkVenue също беше обсъждал неща, които не бива да правите във Facebook и потенциално би могъл да покани хакери .

Освен това има и някои технически стъпки, на които трябва да обърнете внимание, за да запазите профила си във Facebook, включително:

1. Не използвайте лични имейл адреси

Първото нещо, което можете да направите, за да избегнете хакване на FB акаунт, е да не използвате личен имейл адрес, за да се регистрирате за Facebook.

Целта е ясна, за да се избегне възможността най-близките ви приятели да използват имейла за опити за хакване .

За да промените личния си имейл адрес, можете да отидете в менюто Настройки> Общи> Контакт и да добавите нов имейл адрес, който се използва за влизане във Facebook.

Ако нямате резервен имейл, следвайте ръководството за това как първо да създадете имейл на мобилен телефон и на лаптоп от Jaka, банда!

2. Скриване на имейл на дисплея

Освен това можете да скриете показването на имейл в данните за контакт на акаунта във Facebook , който използвате, така че хакерският акаунт във Facebook да не работи за вас.

Освен че избягвате фишинг и нежелани съобщения на вашия имейл адрес, можете също да сведете до минимум хакерските атаки във вашия акаунт във Facebook.

За да го скриете, отидете на страницата на профила> Информация> Контакт и основна информация> Имейл и след това изберете опцията Скрито от хронологията , след което запазете промените.

По този начин за другите хора ще бъде по-трудно да знаят имейл адреса, който използвате за достъп до Facebook, така че няма да бъдете лесна цел за тях.

3. Добавете доверени контакти

След това можете да научите и за методите за възстановяване на акаунта чрез най-близките си приятели, като по този начин акаунтът ви във Facebook може да бъде много по-безопасен.

Можете да изберете от три до пет приятели, с които Facebook да се свърже, когато загубите достъп до вашия акаунт във Facebook.

За да добавите доверени контакти, можете да отидете в менюто Настройки> Защита и влизане> Изберете 3 до 5 приятели, с които да се свържете, ако сте блокирани и изберете препоръчания списък с контакти.

4. Използвайте проверка в две стъпки

За да защитите акаунта си от хакване на Facebook със софтуер, можете да добавите проверка в две стъпки за по-сигурна защита, банда.

За да активирате тази функция, трябва само да отидете в менюто Настройки> Защита и влизане> Използвайте двуфакторно удостоверяване и следвайте указанията, които Facebook предоставя.

Този метод е допълнителен метод, който Facebook разработи сам, за да накара своите потребители да се чувстват по-сигурни при достъп до техните услуги.

С този метод хакерите ще се затруднят да приложат метода за отвличане F B към вашия по-защитен акаунт.

5. Сменяйте паролата периодично

И накрая, можете да предприемете предпазни мерки, като редовно променяте паролата за акаунта си във Facebook, например месец или дори веднъж седмично, банда.

Освен това се уверете, че сте направили и парола, която е безопасна и според критериите, които ApkVenue е прегледал тук:

ВИЖТЕ СТАТИИ

CATATAN:


Umumnya langkah teknis untuk mengamankan akun Facebook di atas dapat diakses melalui menu Settings dan pada menu Security and login.

Е, това е начинът да хакнете Facebook лесно и бързо, което често се използва от хакерите, както и метод за защита на вашия собствен акаунт във Facebook.

Надяваме се, че можете да отговорите разумно на тази статия и да не използвате горната информация за отрицателни цели, а.

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да е полезна за всички вас и ще се видим отново в следващите статии.

Прочетете също статии за Facebook или други интересни статии от Epi Kusnara