10 най-добри приложения за смяна на глас на телефони с Android

Най-доброто приложение за смяна на глас на Android за игри на живо, от това да бъдеш жена, телефон, робот, до забавни гласови ефекти!

Приложенията за смяна на глас са все по-търсени напоследък, особено когато играете компютър на живо или игри на Android, въпреки че те също могат да се подиграват на вашите приятели като създаването на фалшиви чатове на WA .

Сега, въоръжени с мобилен телефон с Android или компютър, можете да изпробвате някои от най-добрите приложения за смяна на глас, които могат да се използват в реално време, докато сте онлайн.

Можете да го използвате, когато предавате игри на живо на Android и PC, което може да добави вълнение, знаете ли.

Заинтригувани какви са препоръките? Хайде, просто вижте пълния преглед по-долу!

Най-добро приложение за смяна на глас 2020

Тази линия приложения за смяна на глас в реално време за Android и PC , както каза ApkVenue по-горе, може не само да се използва за невежи трикове, но може да се използва и като забавление, когато се излъчват на живо или играят онлайн игри заедно.

Можете да получите повече звукови ефекти. Например, гласове на роботи, гласове на катерички , женски и мъжки гласове, до гласовете на известни герои от комикси или филми, банди.

Вместо да се бавите и да ви прави още по-любопитни, просто погледнете препоръките за най-добрия чейнджър по-долу. Виж това!

1. Voice Changer с ефекти

Първо, за да промените оригиналния глас при запис, можете да използвате приложение, наречено Voice Changer with Effects, което можете да изтеглите за смартфони с Android.

Е, интересно е, че това приложение за смяна на глас на Android е в състояние да промени гласа ви до различни филмови герои от Междузвездни войни. Като се започне от звуковите ефекти на Дарт Вейдър, Чубака и много други, банди.

И така, искате да опитате да промените гласа си? Затова побързайте и изтеглете приложението Voice Changer with Effects на мобилния си телефон!

Подробности Voice Changer с ефекти
Разработчик Бавио
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 9.5MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Voice Changer с ефекти тук:

Baviux Video & Audio Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

2. TikTok (Най-популярното приложение за Android Voice Changer)

Когато разглеждате истории в Instagram или хронологията на Twitter, със сигурност сте виждали видеоклипове с весели вибриращи звукови ефекти, нали?

Всъщност можете сами да направите тези звукови ефекти със забавното видео приложение TikTok . Трябва само да запишете видео и да извършите редактиране, като добавите звуковите ефекти по подразбиране в приложението.

Можете да изберете да публикувате видеоклипове или да изтегляте видеоклипове на TikTok, за да използвате звука, който сте дали на други социални медии, банда.

Подробности TikTok
Разработчик TikTok Pte. ООД
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 85MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете TikTok тук:

Приложения Видео и аудио TikTok Pte. ООД ИЗТЕГЛИ

3. RoboVox Voice Changer

След това можете да опитате и приложение, наречено RoboVox Voice Changer . Можете да изтеглите това приложение безплатно, въпреки че има и платена версия.

За платената версия можете да получите повече от 32 уникални и страхотни възможности за избор на звук. Това приложение за смяна на глас в реално време на Android също е доста напреднало.

Подобно на функцията Parrot Mode , която ще имитира гласа ви, след като приключите с изговарянето му, а също и интерфейс, който има сложни и футуристични впечатления.

Подробности RoboVox Voice Changer
Разработчик микрозвуков
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 10MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 3.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете RoboVox Voice Changer тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Други най-добри приложения за смяна на глас ...

4. IntCall - Call Call Chaner (приложение за смяна на глас при обаждане)

Ако искате да играете на шеги на приятелите си, приложението IntCall - Call Voice Changer може също да бъде приложение за смяна на гласа при обаждане, което можете да използвате, банда.

Защо? Тъй като това приложение ще промени гласа, който говорите в реално време, така че събеседникът ви определено ще бъде объркан.

Освен промяна на гласа ви, има и няколко ефекта, които могат да направят другия човек подозрителен. Като например ефектите от пърдене, целуване, смях и плач на бебета. Гарантирано вашите невежи усилия няма да са напразни, така или иначе!

Подробности IntCall - Call Call Changer
Разработчик Телестар
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 16MB
Изтегли 500 000 и повече
Рейтинг 3.6 / 5.0 ( Google Play )

Изтеглете IntCall - Call Voice Changer тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Промяна на глас с хелий

Поглъщали ли сте някога вятър от балон с хелиев газ? Или да гледате YouTube на хората, които го правят? Със сигурност гласът ви ще се окаже весел, банда!

Сега, тъй като това е малко опасно, по-добре използвайте Helium Voice Changer, който дава подобен ефект и е не по-малко забавен.

В допълнение, това забавно приложение за смяна на глас предлага и няколко други звукови ефекти, които можете да използвате, за да споделите с вашата група за чат . Искам да опитам?

Подробности Промяна на глас с хелий
Разработчик Androidsx
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 11MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Helium Voice Changer тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

6. Voice Changer

Voice Changer е приложение, разработено от разработчика AndroidRock, което може лесно да преобразува гласа ви в различни видове глас.

Започвайки от гласа на робот, гласа на бурундука , гласа на децата, гласа на родителите, до гласа на извънземните в това приложение за звукови ефекти, банди.

Можете лесно да получите достъп до това приложение за промяна на гласа, когато играете онлайн игри на Android с относително прост потребителски интерфейс . Само веднъж натиснете бутона за запис и изберете желания режим на звука.

Подробности Voice Changer
Разработчик AndroidRock
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 6.6MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Voice Changer от тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

7. Voice Changer Mic for Gaming (приложение за смяна на глас при онлайн стрийминг на игри )

Ако търсите приложение за смяна на глас, когато играете онлайн игри на Android, PS4, Xbox или PC, това приложение, наречено Voice Changer Mic for Gaming, може да бъде опция.

Това приложение има няколко опции за звукови ефекти от известни герои във филма, като Дарт Вейдър, Кайло Рен, Бейн, Батман, до Оптимус Прайм, бандата.

Поради някои ограничения, за да го използвате, се нуждаете от допълнително оборудване, като аудио сплитер и AUX кабел .

Но разработчикът предоставя пълен урок за това как да управлявате Voice Changer Mic за игри, който може да бъде проследен лесно, наистина!

Подробности Voice Changer Mic за игри - PS4 Xbox PC
Разработчик StereoMatch
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 6.9MB
Изтегли 500 000 и повече
Рейтинг 2.9 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Voice Changer Mic за игри тук:

Voice Changer Mic за игри - PS4 Xbox PC чрез Google Play Store

8. Промяна на гласа по време на разговор от мъж на жена

Още едно приложение за смяна на глас при обаждане, което можете да използвате, е Voice Changer по време на разговор от мъж на жена, което може да се използва за jahilin на вашето гадже, тук.

Както подсказва името, това приложение се препоръчва за преобразуване на мъжки гласове в женски с различни опции. Като гласовете на момичета, тийнейджъри и жени.

Voice Changer по време на разговор От мъж на жена също функционира като приложение за запис на телефон, тъй като предоставя тази функция в приложението. Така че, можете да го включите отново, след като игнорирате хората.

Подробности Промяна на гласа по време на разговор от мъж на жена
Разработчик Колекция от приложения PIPER
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 7.2MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 3.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Voice Changer по време на разговор от мъж на жена тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ видео и аудио приложения

9. Звукови ефекти на Voice Changer

Voice Changer Sound Effects предоставя опцията ви да промените гласа си в множество уникални и интересни ефекти, за да опитате себе си, банда.

Почти като всяко друго приложение за смяна на глас с псевдоним, можете да промените нормалния глас до богат избор от предоставени звукови ефекти.

Като хелий, хексафлуорид, бърз, бавен, пещерен, катеричен, чудовищен и много други. Освен да записвате собствения си глас, можете също да добавяте звукови ефекти към песни, съхранявани на мобилния ви телефон.

Подробности Voice Changer звуков ефект
Разработчик 9xgeneration
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 6.8MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Voice Changer Sound Effect тук:

Baviux Video & Audio Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

10. VoiceFX

Следващото приложение за смяна на глас на Android, можете също да използвате VoiceFX, който е в състояние да променя и записва глас с различни ефекти в него.

Можете също да използвате VoiceFX като приложение за смяна на глас за жени, докато предавате на живо на Android, което ще работи автоматично във фонов режим и ще промени гласа ви.

В допълнение, VoiceFX е идеален за игра с приятели, например PUBG Mobile или Free Fire , докато правите гласов чат, докато играете.

Подробности VoiceFX
Разработчик MOBZAPP
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 17MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете VoiceFX тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Видео: Най-доброто приложение за редактиране на видео за Android за професионални редактори

И това е колекция от препоръки за най-добрите приложения за смяна на глас на телефони и компютри с Android, които можете да използвате дали да записвате, да се обаждате, да предавате на живо или да играете игри с приятели.

Коя според вас е най-добра? Или изобщо имате други препоръки? Не забравяйте да споделите мнението си в колоната за коментари по-долу. Успех и късмет, да!

Прочетете също статии за приложението Editor или други интересни статии от Satria Aji Purwoko