най-точният начин за проследяване на номера на мобилни телефони и без да ви хванат

Често ли се притеснявате да сте далеч от приятеля си? Искате ли да знаете как да проследите нечий номер на мобилен телефон? Тук ApkVenue има съвети и трикове как да проследявате номера на мобилни телефони на хората, които не можете да разберете.

Чудили ли сте се къде в момента се намират най-близките ви хора? Оказва се, че можете да разберете къде се намират само за няколко минути.

С много бързото развитие на технологиите, а също и качеството на интернет връзката, която е много по-стабилна, процесът на проследяване на нечие местоположение вече не е нещо, което може да се прави само от полицията.

Въпреки това, не много хора знаят как да проследят този номер на мобилен телефон, тъй като тази функция рядко е необходима и все още има малко разработчици, които се фокусират върху това поле.

Но просто се успокой, банда. ApkVenue все още има някои съвети и трикове за това как да откриете местоположението на някого, което можете да приложите само с няколко стъпки.

Как да проследите номера на мобилния телефон на неизвестен човек 2020

С развитието на технологиите нарастват и триковете за това как да проследявате мобилните телефони на хората. Начинът, по който можете да го направите миналата година, не можете непременно да го приложите тази година .

В тази статия ApkVenue ще извърши търсене по няколко начина за проследяване на номера на мобилни телефони чрез интернет, или с помощта на допълнителни приложения, или без приложения с помощта на GPS устройства и други подобни.

Имайте предвид, че начинът за проследяване на номера на мобилния телефон, който ApkVenue споделя този път, има за цел да се защитава взаимно, особено в средата на членовете на собственото си семейство , а не за преследване и други подобни.

Как да проследявате номера на мобилни телефони чрез WA, Google Maps и други

Всъщност някои често срещани приложения, инсталирани на смартфони с Android, имат функции за проследяване, които можете да използвате, за да разберете къде се намира някой.

Можете да проследявате номера на мобилния си телефон чрез Google Maps, WhatsApp и други приложения, които обикновено искат разрешение за достъп до GPS устройството, което използвате.

От друга страна, можете също да се възползвате от допълнителни приложения , които наистина са предназначени да проследят местонахождението на някого, а приложения като това обикновено предоставят по-точни данни.

Без повече шум, ето някои трикове, които можете да направите, за да проследите номера на мобилния си телефон с помощта на смартфон с Android.

Как да проследявате номера на мобилен телефон чрез Интернет с помощта на приложения

Как да проследите номера на мобилния телефон на лицето, което ApkVenue ще обсъди в тази първа част, се изисква помощ от специално приложение за проследяване на номера на мобилни телефони .

Всъщност има много приложения от този вид, които можете да изтеглите от Play Store, но не всички от тях показват точни и задоволителни резултати .

Сред многото налични в момента приложения, ето няколко препоръки за приложения за проследяване на номера на мобилни телефони, които можете да използвате в момента.

Как да проследявате номера на мобилен телефон чрез Life360

Първото приложение, което ApkVenue препоръчва, е Life360 . Как да проследите номера на мобилен телефон през интернет може да се направи с това приложение , стига номерът, който искате да проследявате, да е активен .

Не само собствения си номер, с това приложение можете също да проследявате номера на мобилния телефон на вашето семейство, приятели и приятелки, стига първо да регистрирате техните монитори .

Така че, за всеки случай е добре да помолите семейството и колегите си да използват това приложение. Използвайте функцията Поканете нов член , разположена в долната част на екрана.

Въведете ги в кръга си, така че ако по всяко време мобилният ви телефон бъде изгубен, можете да помолите приятелите си за помощ, за да проследите номера на мобилния телефон!

Информация Life360 - Family Locator, GPS Tracker
Разработчик Живот360
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (1,191,557)
Размер 33MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум 6.0

Изтеглете приложението Life360 тук!

Живот360

Как да проследите номера на мобилния телефон чрез Prey Anti theft

Приложението за проследяване на втори номер на мобилен телефон, което ApkVenue препоръчва, е Prey Anti Theft. С помощта на това приложение можете точно да проследите местоположението на мобилния телефон, който сте регистрирали .

Освен мобилни телефони, можете също да наблюдавате местоположението на мобилния телефон, който се проследява чрез други устройства, като лаптопи с Windows или Linux, Prey Anti Theft е мултиплатформено приложение .

С функцията за липсващо устройство , която може да се активира, когато мобилният телефон, който сте регистрирали, внезапно изчезне, Prey Anti Theft ще събира данни за околната среда около мобилния телефон от изображения до WiFi връзки.

Информация Prey Anti Theft: Намерете моя телефон и мобилна сигурност
Разработчик Prey, Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 3,6 (61 815)
Размер 7.1MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете приложението Prey Anti Theft тук!

Apps Utilities Prey Project ИЗТЕГЛЯНЕ
Как да проследявате номера на мобилен телефон чрез Phone Tracker по номер

В допълнение към двете приложения по-горе, можете също да използвате приложението за проследяване на телефон по номер от Family Locator Inc, за да проследите номера на вашия мобилен телефон и да разберете местоположението на вашия мобилен телефон.

Това приложение е много полезно, за да разберете позицията на други хора, които са във вашия списък с контакти. Просто те трябва да приемат поканата, която сте изпратили, за да получат достъп.

Методът за регистрация е лесен, трябва само да въведете телефонния си номер . Можете също така да получавате незабавни известия, когато член на семейството се премести от едно място на друго.

За съжаление не можете да използвате това приложение като начин за проследяване на номера на мобилния телефон на Измамника, защото човекът, когото искате да проследите, първо трябва да получи покана за влизане във вашия кръг .

Информация Телефон за проследяване по номер
Разработчик Family Locator Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (552 062)
Размер 7.2MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете приложението за проследяване на телефон по номер тук!

Apps Utilities Family Locator Inc. ИЗТЕГЛИ

Ако все още имате нужда от друго приложение за проследяване на мобилни номера, можете да проверите статията по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да проследим номера на мобилни телефони през Интернет без допълнителни приложения

В допълнение към използването на поредица от приложения, които ApkVenue препоръча по-рано, можете да използвате и приложения, които обикновено са вече инсталирани, за да проследите местонахождението на някого.

С три начина за проследяване на местоположението на номера на мобилен телефон, който ApkVenue споделя, ще можете да откриете нечие присъствие доста точно, без да се налага да добавяте приложения.

Без повече шум, ето списък с начини за проследяване на местоположението на нечий номер на мобилен телефон без допълнителни приложения, които можете да използвате.

Как да проследите номера на мобилния си телефон чрез Google Maps, без да сте известни

Първият метод, който ApkVenue препоръчва, е използването на услугата Google Maps, където почти всички смартфони с Android имат инсталирано това приложение.

Можете също така да проследявате номера на мобилния си телефон чрез Google Maps, без да бъдете забелязани чрез компютърно устройство , банда, защото акаунтът ви в Google ще бъде свързан с всички устройства, които използвате.

За тези от вас, които искат да научат повече за това как да използвате Google Maps за проследяване на нечий номер на мобилен телефон, можете да проверите статията по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ
Как да проследите номера на мобилния телефон чрез WA

Освен да използвате Google Maps, можете да използвате и WhatsApp, за да разберете местоположението на някого.

С функцията за местоположение за споделяне в приложението WhatsApp можете да разберете къде се намират най-близките ви хора, дори в реално време .

Можете да използвате този начин, за да проследите номера на вашия мобилен телефон от WA, за да намерите местонахождението на членове на семейството, като по-малките ви братя и сестри или родители . Как да го направите е доста лесно, просто трябва да проверите статията по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ
Как да проследите номера на мобилния телефон на Telkomsel

Освен двата метода по-горе, можете да се възползвате и от специални услуги, предоставяни от мобилните оператори, за да разберете къде се намира някой.

С пълните съоръжения, притежавани от клетъчни оператори , да се знае местонахождението на някого не е трудно да се направи, включително за Telkomsel.

Как да проследите номер на мобилен телефон на Telkomsel от началото на обяснението до стъпките, ApkVenue обсъди подробно в статията по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

По този начин можете да проследите номера на мобилния си телефон, който можете да правите, ако се случват неща с околните, които не искате.

Освен че можете да откриете местоположението, как да проследите този номер на мобилен телефон, могат да бъдат полезни съвети за проследяване на изгубен мобилен телефон.

Това приложение е тествано, за да може да проследява числата и да получава положителни отзиви от своите потребители.

Прочетете също статии за Track или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah