9 безплатни приложения за всички оператори, а не измама!

Кои са безплатните кредитни приложения, които могат да генерират безплатен кредит? Хайде, нека да слушаме!

Нуждата на общността от импулси наистина се увеличава . Разбира се, почти всеки, който има мобилен телефон или смартфон, се нуждае от кредит . Понякога обаче някои потребители на смартфони изпитват изчерпване на кредита.

Е, ако е така, по-добре е просто да използвате безплатното приложение за кредит, така че да е по-ефективно и ефикасно . Кои са приложенията, които могат да генерират импулси безплатно?

  • 10 от най-добрите игри с извънземна тема за Android
  • 10 най-добри тематични игри за Android за световната война

Ето 9 безплатни кредитни приложения, които трябва да опитате

Получаването на нещо безплатно, да не говорим за кредит, изглежда наистина много интересно . Вашият кредит може да се увеличи още повече, без да се налага първо да попълвате баланса си. Опитайте да използвате това безплатно приложение, за да увеличите баланса си.

1. Касово дърво

Приложения за производителност VITI GLOBAL LIMITED ИЗТЕГЛЯНЕ

За това безплатно безплатно приложение може да се каже, че е най -често използваното от обществеността. Преди време приложението Cashtree беше доста популярно сред някои хора. Много потребители на смартфони се опитват да докажат своя безплатен кредит от това приложение. Ако инсталирате това приложение, кредитът ви може да се увеличи сам.

2. OING

OING PTE браузърни приложения. ООД ИЗТЕГЛИ

Чрез това приложение можете да получите безплатен кредит, като публикувате снимка или статус. Колкото повече публикувате снимка или състояние, събраните точки също стават по-големи . Можете да конвертирате тези точки в кредитно салдо по-късно . Не се заблуждавайте, импулсите, които получавате от това приложение, са всички оператори . Това не е ли много интересно? Оказва се, че освен че можете да генерирате безплатен кредит, можете да пускате на пазара и продуктите си едновременно, без да ви таксуват никакви такси.

3. AyoSlide

Apps Productivity PT AYOSLIDE ИНТЕРАКТИВНА ИНДОНЕЗИЯ ИЗТЕГЛЯНЕ

Чрез това приложение, освен че може да има възможност да получите безплатен кредит , се оказва, че можете да получите на електроенергията ваучери , игри или за пазаруване ваучери за безплатно. Методът е много лесен , трябва само активно да отваряте рекламите, които се появяват на екрана, след като инсталирате това приложение. Не е ли достатъчно лесен този метод?

4. Шкаф за пари

Apps Browser Money Locker ИЗТЕГЛЯНЕ

Искате ли да получите безплатен кредит до стотици хиляди рупии ? Това може да се осъществи, ако инсталирате това едно приложение. Money Locker е безплатно приложение за кредит, което си сътрудничи с Facebook. Така че, съвсем естествено е това едно приложение да е доста обещаващо . Когато отключите екрана на смартфона си, балансът ви на точки също ще се увеличи. Не е ли много лесно и мигновено?

5. Кашпират

Приложения за производителност ayeT-Studios ИЗТЕГЛЯНЕ

Не искате ли просто да получите безплатен кредит? Чрез това приложение можете да получите безплатен кредит и да имате възможност да получите пари в брой . Това приложение по принцип е същото като приложението Whaff Rewards , което плаща на потребителите да изтеглят определени приложения. Колкото повече изтегляте приложението, кредитното салдо също ще се увеличи .

Едно нещо, което е много интересно за това приложение, е, че можете да обменяте този баланс в пари, които могат да отидат директно във вашата сметка. Освен това това приложение има много малък размер, който е само 1,3 MB .

6. Кубически новини

Производителност на приложенията KUBIK Developer ИЗТЕГЛЯНЕ

За разлика от други приложения, Kubik News е приложение, което позволява на потребителите да получат безплатен кредит само чрез четене на новинарско съдържание или статии. Това безплатно приложение за генериране на кредити е идеално за тези от вас, които наистина обичат да четат актуални новини и статии . Колкото повече новини прочетете, толкова повече точки можете да обменяте за кредит или пари в брой .

7. Капитан на монети

Производителност Moon Apps Active ИЗТЕГЛЯНЕ

Искате ли да получите допълнителен кредит безплатно? Това приложение наистина е много изгодно за своите потребители. Има различни начини, по които можете да получите допълнителен кредит чрез безплатното приложение за кредит Coin Master . Трябва само да отворите заключения екран , да отворите сайта и да изтеглите различни приложения, за да получите допълнителен кредит.

8. Whaff награди

Производителност на приложения ИЗТЕГЛЕТЕ WHAFF

Това приложение може да кредитира това ще плати на своите потребители в обменния курс на долара . Така че, можете да обменяте безплатния кредит, който получавате, с минимален лимит от 10 долара . Спокойно, импулсите, които получавате, могат да се обменят безплатно на всички оператори.

9. Поп слайд

Производителност на приложенията YOYO HOLDINGS PTE. ООД ИЗТЕГЛИ

Може да се каже, че това безплатно безплатно приложение има доста потребители . Чрез това приложение можете да обменяте кредит с минимален лимит от 5000 . Така че, не е нужно да чакате дълго време, за да преобразувате спечелените точки в кредитни салда.

Само за максимум пет дни можете да докажете безплатния кредит от това едно приложение.

Това са някои безплатни кредитни приложения, които могат да генерират кредит безплатно . Пробвали ли сте някога от тях? Моля, споделете своя опит в графата за коментари!