10 най-добри игри за двама играчи на телефони с Android 2019

Броят на приложенията в PlayStore често обърква кое да изтеглите. Вижте препоръките за колекция от 10-те най-добри игри за двама играчи на Android.

Често, ако си почиваме от ежедневни занимания с приятел, се чувстваме отегчени, защото няма повече теми за обсъждане.

При такива условия, разбира се, вие и вашите приятели се нуждаете от нещо ново, за да се отървете от скуката. Едно от нещата, които можете да направите, е да играете игри на смартфон или смартфон.

Броят на приложенията и игрите в PlayStore често обърква кое да изтеглите. Е, не се притеснявайте, защото този път ApkVenue има препоръка за 10-те най-добри игри за Android. Нещо? Хайде, погледнете.

10 най-добри игри за двама играчи на Android

1. HAGO

Въпреки че е сравнително ново в Индонезия, се оказва, че приложението за социални игри, HAGO , е веднага популярно и може да се играе от двама играчи. Така че, за да можете да се насладите на играта тук и да играете с други играчи по целия свят, вие също трябва да сте свързани с интернет.

Интересното е, че HAGO не предлага само една игра, но има и много други вълнуващи игри, които могат да ви накарат да се пристрастите към нея.

Освен това има и други функции, които се срещат рядко, а именно, че можете да разговаряте с приятелите си не чрез чат, а чрез глас и видео.

Изтеглете HAGO кликнете тук.

2. Светлинен хокей 2

Тази игра, направена от Natenai Ariyatrakool, носи хокей на маса за смартфони. Така че, вече не е необходимо да използвате или дори да носите широка и тежка дъска за хокей.

В тази игра има и функции, които могат да ви накарат да се биете с приятели чрез режим на двама играчи на едно устройство, докато сте изправени пред приятелите си, като да играете истински хокей на маса.

Игри Аркада Natenai Ariyatrakool ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Шах

Игра на шах с помощта на смартфон може да се направи в играта за двама играчи , шах . В тази игра можете да играете шах с приятели или роднини.

Но не се притеснявайте, ако няма противници за игра. Причината е, че можете да играете и за един играч и това е доста предизвикателно.

AI Factory Limited Спортни игри ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Докосване за тенис на маса

Представена от Yakuto Sports , тази игра предлага игри за пинг понг или тенис на маса на смартфон. Touch Touch за тенис на маса също представя няколко режима, включително кариера, забавление в мини играта и мултиплейър.

Източник на снимката: www.youtube.com

За да играете двама играчи, можете да изберете мултиплейър режим. Ако сте фен на тениса на маса, Table Tennis Touch определено си струва да го изтеглите на вашия смартфон.

Изтеглете Touch Tennis Touch натиснете тук.

5. Краен тенис

Това е може би най-пълната спортна игра за тенис на смартфони. Предлага се в различни режими и изглежда реалистично, Ultimate Tennis ще бъде игра, която ще ви пристрасти.

Освен че можете да се срещнете директно с приятелите си, в тази игра можете да правите и техники за тенис като тире , разбиване и гмуркане .

Изтеглете Ultimate Tennis кликнете тук.

6. Badland

Ако търсите игра, която е малко по-различна, Badland може да бъде опция. Badland използва силуетна графика, така че всички герои и игралното поле да изглеждат в черно.

Не само вие двамата, тази игра може да поддържа и четирима играчи наведнъж. Въпреки че мнозина смятат Badland за най-трудната игра за мобилна платформа, след като играете дълго време, гарантирано ще почувствате привързаност към героите.

Frogmind Arcade Games ИЗТЕГЛЕТЕ

7. ДВОЙНО!

Тази игра, направена от Seabaa, е може би една от най-добрите игри за двама играчи поради доста простата си игра.

В тази игра вие и вашите приятели трябва да използвате съответните им устройства. Налични са 3 функции, а именно DUEL, DEFEND и DEFLECT.

ИЗТЕГЛЕТЕ аркадни игри Seabaa

8. Мини голф мач

В тази игра вие сте предизвикани да играете голф с приятелите си. Предимствата на Mini Golf Matchup включват визуални ефекти и лесни и добри сензорни контроли.

Източник на снимки: PlayStore

Изтеглете Mini Golf Matchup, кликнете тук.

9. Плодова нинджа

Почти всички са запознати с тази игра. Как се играе, трябва да нарежете всички плодове и ако пропуснете три парчета, играта е приключила.

Можете също така да играете Fruit Ninja заедно с приятелите си. С красиви 3D визуализации и страхотни звуци, Fruit Ninja е една игра, която не бива да пропускате.

Изтеглете Fruit Ninja кликнете тук.

10. Minecraft

Представено от компания за видеоигри от Швеция Mojang , Minecraft е игра, която е доста сложна. Защото вие започвате тази игра, като живеете примитивно в пещера и също така трябва да я превърнете в замък.

Mojang Arcade Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Minecraft може да се играе от двама души на едно и също устройство. За да изтеглите тази игра обаче, трябва да похарчите около 42 500 IDR.

Това са 10-те най-добри игри за двама играчи на Android, които можете да изтеглите и да играете с приятели.

Не забравяйте, следете за информация, съвети и трикове и новини на Jalantikus.com

Прочетете също статии за игрите