как да инсталирам андроид емулатора на nox player на най-пълния компютър / лаптоп 2018

Емулаторът на Android е направен така, че да можете да използвате приложения или да играете игри с Android на компютър или лаптоп, един от които е Nox Player. Ето как да инсталирате Nox Player и как да настроите този Android емулатор на PC момчета.

Объркани сте от играта на Mobile Legends или PUBG Mobile на компютър, но все още изоставате?

Може би не сте опитали най-добрия емулатор на Android за този. Да, особено ако това не е Nox App Player, който дори е препоръчан от почти всички геймъри.

Тогава как да го инсталирате? Вместо да бъдете объркани, сега ApkVenue ще прегледа как да инсталирате Nox App Player на компютър / лаптоп, заедно с настройките, за да играете по-удобно.

Спецификации на Minimun Nox App Player Android емулатор на компютър / лаптоп!

Източник на снимки: bignox.com

Nox или Nox App Player е емулатор на Android, разработен от Nox Limited за използване на компютри или лаптопи, базирани на Windows или MacOS. Nox Player е известен и като емулатор, който е подходящ за геймърите на Android, знаете ли .

Освен че е много лек, Nox Player е оборудван и с различни функции, които улесняват играта на игри като Mobile Legends: Bang Bang и PUBG Mobile . Като автоматично картографиране на клавиши и адаптивни графични настройки.

ВИЖТЕ СТАТИИ

В най-новата версия на Nox Player 6 вече можете да изпитате емулатора на Android, базиран на най-новата Android 7.1.2 Nougat, за да стартирате най-новите приложения и игри за Android.

Разбира се, за да го използвате, разбира се, има минимални спецификации за Nox Player, на които вашият компютър или лаптоп трябва да отговаря. Ето няколко от тях!

Спецификация Nox Player 6
Процесор Двуядрен Intel или AMD 2.2GHz, който поддържа VT технология
RAM Минимум 2 GB
Памет Минимум 2 GB
VGA 1 GB графична карта или повече, която поддържа Open GL 2.0
Операционна система Windows 7/8/10 или MacOS
ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да инсталирам Nox Player на компютър / лаптоп!

В процеса на инсталиране Nox Player е доста лесен, без да се изискват някои допълнителни настройки.

Но това, което е сигурно е, първо деактивирайте антивирусното приложение в Windows и останете свързани с интернет, момчета . Ето пълните стъпки за инсталиране на Nox!

Стъпка 1 - Изтеглете инсталатора

За първи път трябва да имате офлайн инсталатор за Nox App Player, който можете да изтеглите по-долу.

Файлът също е доста голям, около 300MB, така че имате нужда от квалифицирана интернет връзка, момчета .

BigNox Emulator ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

Стъпка 2 - Подготовка за инсталиране

След това просто стартирате инсталатора на Nox Player, този път ApkVenue използва най-новия Nox Player v.6.2.1.

Първият път ще бъдете незабавно отведени до страница, съдържаща бутона Инсталиране , но не забравяйте да поставите отметка „Прочетох и приех лицензионното споразумение Nox“ .

Стъпка 3 - Изберете Разширени настройки (по избор)

Всъщност можете също да отидете на страницата Advanced или Special, за да видите повече настройки, преди да инсталирате Nox Player.

Като се започне от управление на директории, преки пътища и т.н. Ако е така, просто щракнете върху Инсталиране .

Стъпка 4 - Процес на инсталиране

Тогава ще стартира процесът на инсталиране на Nox Player на вашия компютър или лаптоп. Този процес отнема само около 10 минути.

Сега, ако има проблем по време на инсталацията, трябва да деактивирате новото антивирусно приложение и да повторите първоначалните стъпки отново.

Ако е така, ще се появи прозорец, съдържащ само бутона Старт . Кликнете върху него и Nox Player автоматично ще се отвори и стартира за първи път. Изчакайте да се появи главното меню.

Стъпка 5 - Регистрирайте акаунт в Gmail

Сега така изглежда главното меню на Nox Player на компютър или лаптоп. Но преди това трябва да регистрирате акаунта си в Gmail за достъп до Google Play Store.

Номерът е само да щракнете върху приложението Google Play Store.

Стъпка 6 - Процес на регистрация на акаунт в Gmail

След това ще бъдете помолени да добавите както съществуващи, така и нови акаунти в Google. Тук ApkVenue приема, че вече имате акаунт в Google, така че просто щракнете върху бутона Съществуващ .

Стъпка 7 - Готово

Въведете своя имейл адрес и парола, след което щракнете върху иконата със стрелка вдясно. Следвайте следващите стъпки, докато акаунтът ви бъде регистриран и не може да осъществи достъп до Google Play Store.

Поздравления до тази стъпка, можете да използвате Nox Player на компютър или лаптоп, знаете ли!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да настроите Nox App Player на компютър / лаптоп да бъде удобен за използване!

За да получите удобно потребителско изживяване, можете лесно да настроите Nox Player чрез менюто, налично в този емулатор на Android.

ApkVenue ще обсъди лесни графични настройки, така че да играете игри е още по-добре!

Стъпка 1 - Влезте в менюто за настройки

Влезте в менюто за настройки на Nox Player, като щракнете върху иконата на зъбно колело в горния десен ъгъл.

В това меню можете да настроите външния вид спрямо други неща, свързани с Nox. Тук можете просто да отидете на Advanced момчета раздела .

Стъпка 2 - Регулирайте настройките според спецификациите

В този раздел всичко, което трябва да направите, е да имате настройките за производителност според спецификациите на вашия компютър или лаптоп, настройките за стартиране в режим смартфон или таблет заедно с желаната разделителна способност.

Освен това можете да изберете режим на рендиране с препоръки OpenGL или DirextX и FPS за игра на игри като Mobile Legends или PUBG Mobile.

Стъпка 3 - Готово

Ако имате, просто натиснете Запазване на промените и тогава всичко, което трябва да направите, е да презаредите приложението Nox Player, за да приложите настройките според това, което искате.

Сега, когато е как да се инсталират Nox Player и как да се създаде тази Android емулатор на компютър или лаптоп , момчета .

За урок как да играете Mobile Legends на компютър можете да прочетете следната статия: 100% РАБОТА !!! Как да играя мобилни легенди на компютър или лаптоп без закъснение (Nox Player) .

Късмет!!!

Прочетете също статии за емулатори или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .