как да изтеглите и играете GTA 5 на телефон с Android

Можете ли да изтеглите GTA 5 на телефон с Android? Можеш, банда! Следва урок за изтегляне и възпроизвеждане на GTA 5 на мобилен телефон с Android, пълен със снимки!

Играта на GTA 5 на мобилен телефон с Android със сигурност е мечтата на много геймъри по целия свят. Как така, 7 години след първото си стартиране, тази игра все още има милиони активни играчи.

GTA V или Grand Theft Auto 5 е екшън-приключенска жанрова игра, разработена от Rockstar Games. В тази игра ще играете 3 героя, които са замесени в престъпния свят.

GTA 5 присъства на различни платформи. Започвайки от PC, PS3, PS4, XBOX 360, XBOX One, той дори ще бъде пуснат на конзоли от следващо поколение , а именно PS5 и XBOX Series X / S.

За съжаление, високите минимални спецификации за GTA 5 не ви позволяват да изтегляте или играете GTA V на Android. Не вярвайте на информацията за това как да изтеглите GTA 5 на Android, която циркулира в интернет.

Въпреки това, играта на GTA 5 на мобилен телефон с Android не е нещо, което е невъзможно. Въпреки че няма начин да изтеглите GTA 5, има трик за тези от вас, които искат да опитат да играят GTA V на мобилния си телефон. Вижте го !

Изисквания за изтегляне на GTA 5 на Android

Популярността на GTA 5 прави тази игра препоръка за хората, когато искат да закупят компютърни игри. Пренасяйки най-добрия геймплей и графика, разбира се, е необходим способен компютър, за да стартирате тази игра.

За настоящия размер минималните спецификации за GTA V не са толкова тежки за компютърните игри. Все още обаче никой мобилен телефон не може да стартира тази игра, въпреки че сте използвали десетина милиона HP игри.

Наистина е различно от GTA San Andreas, който вече можете да играете на мобилен телефон с Android. В крайна сметка графиките на GTA San Andreas все още са много основни и изискват само около 2 GB памет.

Сега, за да играете GTA 5 на мобилния си телефон безплатно, има редица неща, на които трябва да обърнете внимание и условията, които изпълнявате. Ето някои от тях:

 • Имате акаунт в Steam, който има оригиналната игра GTA V в библиотеката. Ако нямате, можете да щракнете върху връзката по-долу, за да закупите и Men - изтеглете GTA V от Steam :
Приключенски игри ИЗТЕГЛЕТЕ

или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете GTA V Steam <<<

 • Имате компютър или лаптоп, който отговаря на минималните спецификации за играта GTA 5, както е показано в таблицата, която ApkVenue прави по-долу:
Минимални спецификации GTA 5 PC
операционна система Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2 (видео карта Nvidia се препоръчва, ако работи с Vista OS)
Процесор Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPU) @ 2.5GHz
RAM 4 гигабайта
VGA Nvidia 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Звукова карта 100 процента DirectX 10 съвместим
Памет 65GB DVD устройство
 • Имате стабилна интернет връзка, така че игрите ви да могат да се прехвърлят от компютър към мобилен телефон без забавяне и без забавяне.

 • Meng - инсталирайте приложения на HP Steam Link Android. Steam Link е безплатно приложение от Steam, което ви позволява отдалечено да играете игри на вашия акаунт в Steam към вашия мобилен телефон, таблет, телевизор или друг компютър.

Как да изтеглите GTA 5 на Android чрез приложението Steam Link

След като сте изпълнили изискванията по-горе, сега можете да играете или изтеглите играта GTA 5, за да играете на вашия Android телефон.

Има много стъпки, но не толкова сложни, наистина, банда. ApkVenue е подготвил пълен урок със снимки, за да ви улесни.

 1. Изтеглете приложението Steam Link чрез връзката по-долу.
Apps Utilities Valve Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка :

>>> Изтеглете Steam Link <<<

 1. Отворете приложението Steam . Уверете се, че GTA 5 е инсталиран на компютъра, който искате да играете отдалечено .
 1. Отворете приложението Steam Link на мобилния си телефон. Щракнете върху Започнете, за да започнете.
 1. Уверете се, че вашият компютър и телефонът с Android са свързани към една и съща WiFi или Hotspot връзка за лесно сканиране.

 2. Свържете контролер или геймпад (по избор). Можете също да използвате сензорното управление, ако нямате геймпад .

 1. Отворете отново приложението Steam на вашия компютър. Щракнете върху менюто Steam в горния ляв ъгъл, след което изберете Настройки .

 2. В менюто Настройки изберете Дистанционно възпроизвеждане . След това проверете опцията Enable Remote Play .

 1. Свържете вашия компютър и телефон с Android, като изберете Сдвояване на Steam Link в менюто Remote Play на вашия Steam PC.

 2. Въведете 4-цифрения ПИН код, който се появява в приложението Steam Link в колоната Authorize Device на Steam PC. Изчакайте малко за свързване на двете устройства.

 1. Steam Link ще тества вашата интернет скорост. Колкото по-бързо, толкова по-добро е качеството на поточното предаване на игри в Steam Link.
 1. Ако е свързан, ще се появи страница, както е показано по-долу. Щракнете върху Start Playing, за да започнете да играете GTA 5.
 1. Отворете играта си за GTA 5 в библиотеката. След това изберете Възпроизвеждане .
 1. Сега можете да играете GTA V от мобилен телефон с Android. Наистина вълнуващо, нали, банда?

Как да инсталирате GTA V MOD

Е, ако скучаете с играта GTA V по този начин, можете да инсталирате MOD, от който има хиляди възможности за избор, знаете ли, банда.

Започвайки от Iron Man, като онлайн шофьор на мотоциклетно такси , MOD Tsunami и много други.

Въпреки това, инсталирането на различните GTA V модове изисква трикове за работа. Така че, за да не се объркате, ApkVenue събра няколко съвета как да инсталирате GTA V MOD за вашия компютър.

Вижте го !

1. Как да инсталирам MOD Script

 • Изтеглете и инсталирайте ScriptHookV чрез следната връзка .
 • Копирайте и поставете MOD файла с разширение .asi в GTA V.

2. Как да инсталирам MOD NET Script

 • Изтеглете и инсталирайте Script Hook V. NET чрез следната връзка .
 • Копирайте и поставете мод файловете с разширение .net или .dll в GTA V.

3. Как да инсталирам LUA Script MOD

 • Изтеглете и инсталирайте приставката LUA Script чрез следната връзка .
 • Копирайте и поставете MOD файла с разширение .lua в папката на играта GTA V.

4. Как да инсталирам MOD Auto Install (.oiv)

 • Изтеглете и инсталирайте OpenIV чрез следната връзка .
 • Отворете .oiv файла с приложението OpenIV, MOD автоматично ще бъде инсталиран в играта.

5. Как да инсталирам други MOD (автомобили, сгради и др.)

 • Изтеглете и инсталирайте OpenIV чрез следната връзка .
 • Отворете приложението, след което изберете GTA V Windows.
 • Щракнете върху Редактиране в горната част.
 • Отворете пътя / папката, както е поискано от MOD. Например искате да инсталирате MOD за автомобил, след това трябва да отворите папката, съдържаща данни за автомобили в GTA V.
 • Заменете файла според заявката от MOD, като плъзнете MOD файла в папката.

Това е статията на ApkVenue за това как лесно да изтеглите и играете GTA 5 на мобилен телефон с Android. Просто бърза интернет капитал, можете да играете GTA от вашия картофен мобилен телефон.

Ще се видим следващия път!

Прочетете също статии за GTA 5 или други интересни статии от Prameswara Padmanaba