най-лесният начин за излизане от линията на мобилни телефони и компютри (актуализация 2020)

Искате ли да знаете как да излезете от LINE, без да изтривате чата? Можете да проследите как да излезете от Line на телефони с Android, iPhone и компютри от ApkVenue по-долу.

Искате ли да знаете как да излезете от LINE на мобилен телефон или компютър, без да изтривате приложението? Това нещо, което звучи почти невъзможно, се оказва лесно.

Искате ли да излезете от вашия LINE Messenger, защото той виси ? Избягвате контакт / чат с някого по LINE за известно време, така че трябва временно да излезете от LINE?

LINE може да е популярен сред много хора заради своите интересни и забавни функции на стикери, но определено има неща, които трябва да ви накарат да излезете от вашия LINE акаунт.

Ако искате да знаете как да излезете от вашия LINE акаунт на вашето устройство, това е перфектно! Този път ApkVenue ще обсъди изцяло как да излезете от LINE, без да изтривате приложението!

Как лесно да излезете от LINE на всички устройства

LINE Messenger се предлага както за Android, iPhone, така и за компютри! Това приложение за чат наистина е много и е обичано от много хора!

Въпреки че е в голямо търсене, известно е, че това приложение е доста тежко за работа на мобилен телефон поради многото функции, които предлага.

За да го изядете, трябва да знаете как да излезете от LINE на мобилен телефон или на компютър , така че когато тази програма се чувства достатъчно тежка, можете временно да я затворите, без да се налага да я изтривате.

По принцип, това приложение е се предоставя възможност да излезете от менюто си , но с няколко ощипвам от ApkVenue лесно можете да излезете от LINE.

Как да излезете от LINE, без да изтривате чатове

Не само LINE, други приложения за чат като WhatsApp обикновено изтриват данните за разговор, когато потребителят излезе от приложението.

Така че, накратко, няма начин да излезете от LINE, без да изтриете приложението. Можете обаче да запазвате резервни копия на вашите разговори на мобилния си телефон или на специален носител от LINE .

Като направите резервно копие първо, данните от разговора ви, които са запомнящи се и не искат да бъдат изтрити, могат да бъдат запазени .

Тогава как правите резервно копие на данните от LINE разговор? Просто погледнете тази статия от ApkVenue, която конкретно обсъжда този трик.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да излезете LINE Android

За разлика от приложенията в социалните медии като Facebook или Twitter, вие не можете да излезете от LINE в тези приложения .

Този метод за излизане от LINE на Android се възползва от пропуските в системата Android, за да направи приложението да изглежда така, сякаш току-що е изтеглено.

Методът е много лесен за изпълнение. Ето стъпките, които трябва да предприемете, за да излезете от вашия LINE акаунт:

Стъпка 1 - Влезте в менюто за настройки

За да излезете от LINE, първо влезте в менюто Settings. След това изберете Инсталирани приложения.

ApkVenue се опита да излезе от LINE на мобилни телефони Xiaomi за тази статия и разбира се работи на всички други телефони с Android.

Стъпка 2 - Изтриване на данни като начин за излизане от линия на телефон с Android

Намерете и изберете приложението LINE, за да изтриете данни, след което изберете менюто Изчистване на данни.

Изгледите на други Android могат да се различават, но са малко или много еднакви на стъпки.

Стъпка 3 - Проверка на изтриване на данни

Ако вече изтриете данните / изчистите данните LINE, тогава, когато отворите приложението LINE обратно, тогава вече сте в позиция, която най-много излиза

Как да излезете от LINE на iPhone

Ако искате да знаете как да излезете от LINE на iPhone, без да деинсталирате, това е нещо, което не е правено досега .

Единственият начин да излезете от вашия LINE акаунт на iPhone е да изтриете приложението. Една от слабостите на iPhone е , че няма ясна система за данни като на Android .

Така че, за да излезете от LINE на вашия iPhone, трябва само първо да деинсталирате приложението, след което можете да го инсталирате отново и да влезете отново, както обикновено.

Комбинацията от по-затворена iOS система без избор как да излезете от LINE на iPhone HP прави невъзможно излизането на потребителите на iPhone без изтриване на приложението.

Как да излезете от LINE на компютър

За да улесни потребителите си в достъпа до създадените от тях услуги за чат, LINE пусна и компютърна версия на тяхното приложение.

LINE PC е програма, която е като разширение, тъй като можете да използвате LINE на компютър и на мобилен телефон едновременно , без да се налага да излизате от някое от устройствата.

За разлика от начина на излизане от линията на мобилен телефон с Android или iPhone, потребителите на LINE PC могат да намерят по-лесно излизане, тъй като тази опция е налична в програмата.

Стъпките, които трябва да предприемете, за да излезете от LINE PC, са много лесни. Ето пълните стъпки.

Стъпка 1 - Щракнете върху логото с три точки

Щракнете върху логото с три точки в долния ляв ъгъл на LINE за компютър.

Стъпка 2 - Излезте от LINE акаунт от компютър

След това просто трябва да изберете менюто Изход, което вече е налично там. Свършен! Много лесно, нали?

Това беше начинът за излизане от LINE, който можете да направите на Android, iPhone и PC / Laptop.

Много е лесно, нали? От известно време е тихо, точно сега, защото вашата LINE е излязла?

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за LINE Messenger или други интересни статии от Naufal .