5 начина за прехвърляне на снимки от мобилен телефон към лаптоп, лесно!

Ето как лесно да прехвърляте снимки от мобилния си телефон към лаптоп, без кабел за данни също! Вижте подробностите тук.

Как да прехвърлите снимки от мобилния си телефон към лаптоп, можете да го направите лесно и бързо, независимо дали искате да използвате кабел за данни или не.

Разбира се, това ръководство е много полезно за тези от вас, които са объркани, тъй като паметта на вашия мобилен телефон с Android е пълна с много снимки и видеоклипове, освен това трябва да почистите боклука на мобилния си телефон, така че да не се напълни с памет .

Сега тук можете да направите резервно копие, известен още като преместване на снимки от мобилния си телефон на лаптоп, за да освободите вътрешната памет на вашия Android телефон, знаете ли! Любопитни ли сте как? Хайде, вижте пълния преглед по-долу!

Как да прехвърляте снимки от HP към лаптоп

Източник на снимки: pcmag.com

Прехвърлянето на снимки от HP към компютър / лаптоп не винаги изисква кабел за данни и използва труден метод, знаете ли! Дори някои от стъпките, които ApkVenue ще прегледа този път, могат да бъдат направени без кабели. Ето прегледа!

1. Как да прехвърляте снимки от HP към лаптоп с кабел за данни

Източник на снимки: extremetech.com

Първият начин за прехвърляне на снимки от мобилния ви телефон към лаптоп е използването на USB кабел . Това ръководство е най-лесният начин за прехвърляне на снимки от HP към лаптоп.

Ето ръководство за прехвърляне на снимки от мобилен телефон към лаптоп с помощта на кабел за данни: 1. Използвайте USB кабел или от вашето зарядно, или от друг USB кабел. Но ApkVenue препоръчва да се използва оригиналният псевдоним по подразбиране. 2. Включете USB кабела от HP, след което го свържете към лаптопа. 3. По-късно на смартфон с Android ще намерите няколко опции при свързване на устройството с лаптоп. 4. Изберете Прехвърляне на файл, за да имате достъп до хранилището на смартфона и изберете папка DCIM за прехвърляне на снимки.

Свършен! Наистина лесно, нали? Този метод може да бъде полезен и когато премествате приложения от мобилния си телефон към лаптоп! Можете да прочетете статията на ApkVenue, озаглавена „ Как да премествате приложения от HP към лаптоп“ .

ВИЖТЕ СТАТИИ

2. Как да прехвърляте снимки от HP към лаптоп без кабел за данни

Освен че използвате кабел за данни, можете да прехвърляте данни и без да използвате USB кабел, нали знаете! За пълни насоки, моля, прочетете списъка по-долу!

1. Как да прехвърляте снимки от HP към лаптоп с MicroSD карта

Източник на снимки: techfrag.com

За тези от вас, които работят професионално и използват мобилни телефони за фотография, добавянето на micro SD е правилният избор.

С по-голям капацитет и облекчение можете да направите възможно най-много снимки на бандата . За MicroSD карти все още можете да използвате USB кабел за прехвърляне на данни.

Освен това можете да го премахнете от вашия смартфон и да използвате четец на карти, за да получите по-бързи скорости на трансфер на файлове.

2. Как да прехвърляте снимки от HP към лаптоп по имейл

Източник на снимки: lifefortech.com

Тогава какво, ако сте извън стаята и имате проблеми с прехвърлянето на снимки от мобилния си телефон на лаптоп? Ако имате достъп до Интернет, изпратете имейл, можете ли да разчитате, за да преместите важни файлове, които познавате .

Условието е да имате два имейл адреса, които са свързани към вашия мобилен телефон и лаптоп. Можете да използвате един и същи или различни имейл адреси.

Как да копирате снимки от мобилен телефон на лаптоп, просто направете Compose, за да създадете нов имейл и изберете опцията Attach File, за да прикачите снимки към имейла, след което натиснете Send .

3. Как да прехвърляте снимки от HP към лаптоп с помощта на Google Drive

Източник на снимки: neurogadget.net

Облачните услуги или облачните изчисления станаха много популярни в наши дни. Само въоръжени с интернет, можете лесно да mem- архивиране важни данни таблици. Както при движещите се снимки, можете да използвате няколко облачни услуги.

Можете да разчитате на Google Drive , Dropbox или Microsoft One Drive при прехвърляне на снимки от мобилни телефони към лаптопи.

Просто създайте нова папка и добавете файлове със снимки, можете да получите достъп до тях на вашия лаптоп, стига да сте свързани с интернет. Това е най-сложният начин за изпращане на снимки от мобилни телефони към лаптопи според ApkVenue.

Ако е обобщено накратко, ето как да прехвърлите снимки от мобилен телефон към лаптоп с помощта на Google Drive:

  1. Инсталирайте и отворете Google Drive на вашия смартфон.
  2. Качете снимките, които искате да преместите, в Диск.
  3. Отворете и влезте в уебсайта на Google Drive на вашия лаптоп. ApkVenue препоръчва използването на Google Chrome, защото е по-бързо.
  4. Изберете папката, където снимките от мобилния телефон се съхраняват по-рано.
  5. Отворете снимката и изтеглете както обикновено. Свършен!

4. Как да прехвърляте снимки от HP към лаптоп с Flashdisk или външен твърд диск

Източник на снимки: digitaltrends.com

И накрая, ако не държите лаптоп и имате проблеми с интернет сигнала, архивирането на снимки във външно хранилище може да бъде решение. Можете да използвате флаш или външен твърд диск, за да направите това.

Условието е смартфонът, който използвате, да поддържа функцията USB On-The-Go (USB OTG) .

Просто го включете в мобилния си телефон и първо прехвърлете снимките във външно хранилище. След това веднага го преместете в лаптопа на бандата .

Как да прехвърля файлове от HP към лаптоп

Освен преместване на снимки, можете също да премествате важни файлове от мобилния си телефон към лаптопа си. Методът всъщност също не се различава много от това как да прехвърляте снимки от мобилния си телефон към лаптопа, който ApkVenue е описал по-горе.

Е, за повече информация ApkVenue е написал ръководство в статия, озаглавена „ Как да прехвърля файлове от HP към лаптоп“ . Моля, прочетете и погледнете внимателно водача, банда!

ВИЖТЕ СТАТИИ

ВИДЕО: 5 приложения за камера Bokeh, за да направите размазани снимки от клас DSLR!

Това е колекция от лесни начини за прехвърляне на снимки от мобилни телефони към лаптопи. Коя използваш най-много?

Или дори имате други начини, които ApkVenue не е споменал? Така че нека споделим в колоната за коментари по-долу!

Прочетете също статии за компютри или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .