12 най-добри моторни състезателни игри през 2019 г.

Като превишена скорост? Ето списък на най-добрите моторни състезателни игри на Android и PC, които могат да се играят офлайн и онлайн (Moto GP, състезание с плъзгане и мотор крос).

Фен ли сте на Валентино Роси , състезател на MotoGP, чиято кариера и постижения вече не се съмняват, банда?

Може би ти се иска да си като него, нали? Вместо да се състезавате по безполезен път, по-добре следвайте метода на Джака.

Освен да не харчите пари, не е нужно и да се страхувате от риска да получите полицейски билет или дори животозастрашаваща злополука.

И така, този път ApkVenue обобщи колекция от най-добрите моторни състезателни игри 2019, които можете да играете на вашия мобилен телефон с Android и компютър или игрова конзола.

Препоръки за най-новите и най-добрите игри за мотоциклетни състезания през 2019 г.

Игрите със състезателния жанр не се доминират само от редица бързи и луксозни автомобили, като банди Lamborghini, Ferrari и Bugatti.

Има и някои хора, които са по-заинтересовани да се състезават бързо с помощта на двуколесни превозни средства, известни още като мотоциклети, които са по-пъргави и имат по-екстремна маневреност.

Любопитни ли сте какви моторни състезателни игри препоръчват този път ApkVenue? Хайде, вижте пълния списък по-долу.

Списък на най-добрите Android състезателни игри 2019

Първо, ApkVenue има списък с най-добрите моторни състезателни игри с Android , по-голямата част от които можете да играете безплатно, като ги изтеглите от Google Play Store.

В допълнение, повечето от това, което ApkVenue препоръчва, е офлайн състезателна игра с мотоциклети, така че нямате нужда от интернет квота, за да я играете. Любопитни ли сте

1. Трафик ездач

За тези от вас, които искат да си накарат адреналина, Traffic Rider може да бъде една от моторните състезателни игри с Android, които трябва да опитате.

Тук трябва да бъдете добри в избягването на превозни средства, които минават пред вас, докато карате велосипеда си възможно най-бързо и далеч.

Тук можете да изберете различни видове мотоциклети със звукови характеристики и външен вид като истински мотор. От гледна точка от първо лице, това със сигурност ще направи тази игра още по-реална.

Подробности Traffic Rider
Разработчик Сонер Кара
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 100 000 000 и повече
Жанр Състезание
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Soner Kara Racing Games ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Кафе състезател

Ако търсите офлайн Android състезателна игра с мотоциклети, която е лесна за игра, Cafe Racer е задължително за вашата библиотека с игри!

Предлаганият геймплей не е много по-различен в сравнение с Traffic Rider. Това, което го прави лек, е графиката, която използва мрежа анимация, стил на 64-битови игри.

Но не се заблуждавайте, въпреки че разработчикът обещава предизвикателна игра с агресивен AI и криволичещи писти, а не само прави пътища.

Подробности Cafe Racer
Разработчик PiguinSoft
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр Състезание
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

Други игри за мотоциклетни състезания с Android ...

3. Пробен Xtreme 4

Следва игра, наречена Trial Xtreme 4, която изисква да булдозирате различни трудни препятствия с мотор за гребла.

Една от функциите в тази игра е режимът за много играчи , където можете да играете и да се състезавате с други играчи в реално време .

Този кръст мотор състезателна игра със сигурност ще помпа адреналин с 3D графики, които изглеждат реални и развалят очите.

Подробности Пробна Xtreme 4
Разработчик Deemedya INC
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр Състезание
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Deemedya Racing Games ИЗТЕГЛЕТЕ

4. MotoGP Racing '19

Говорейки за моторни състезателни игри, разбира се, не бива да пропускате MotoGP Racing '19, който се адаптира директно от най-популярната мотоциклетна серия в света, банда.

Представен за платформата Android, тази безплатна игра за състезания с мотоциклети има контроли, които са малко по-сложни.

Тук трябва да се съсредоточите върху натискане на газта за спиране по време на състезанието. Освен това има режим на кариера за тези от вас, които са пионери да бъдат професионални състезатели от нулата.

Като една от мултиплейър онлайн състезателните игри с мотоциклети , разбира се, MotoGP Racing '19 се нуждае от интернет мрежа за данни или WiFi, за да я играе!

Подробности MotoGP Racing '19
Разработчик WePlay Media LLC
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 52MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр Състезание
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук: MotoGP Racing '19 от Google Play Store

5. Истински състезания с велосипеди

Ако искате олекотената версия, има и игра, наречена Real Bike Racing, която също така приема мото gp състезателна игра с различни схеми, които можете да опитате.

Тази игра също осигурява онлайн мултиплейър режим, за да играете с други играчи от цял ​​свят.

Тук трябва да завършите състезанието, за да получите пари, които могат да бъдат използвани за надграждане на вашия характер и мотоциклет.

Уникално, Real Bike Racing също поддържа режим VR, известен още като виртуална реалност, така че състезанието ще се чувства още по-реално, банда.

Подробности Истински състезания с велосипеди
Разработчик Италиански игри
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 21MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Жанр Състезание
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

6. Top Bike: Street Racing & Moto Drag Rider

Както подсказва името, Top Bike: Street Racing & Moto Drag Rider представя концепцията за улични състезания.

В този драг мотор състезателна игра , вие ще се изправят 1vs1 на права отсечка и трябва да бъде най-бързият за да стигнат до финала, за да излезе като победител.

В тази игра има повече от 70 модифицирани мотоциклети, от които можете да избирате. Геймплеят също е сравнително лесен, просто преместете мотоциклетната екипировка нагоре при определен обороти в минута, за да се превърнете в най-бързата банда.

Подробности Top Bike: Street Racing & Moto Drag Rider
Разработчик T-Bull
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 5 000 000 и повече
Жанр Състезание
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук: Top Bike: Street Racing & Moto Drag Rider чрез Google Play Store

Списък на най-добрите компютърни игри за мотоциклетни състезания 2019

В допълнение към големите имена Need for Speed ​​и Gran Turismo, има PC състезателни игри за мотоциклети, които са не по-малко от двата най-големи франчайза за игри .

Тук ApkVenue ще препоръча най-добрите моторни състезателни игри на компютър и други игрови конзоли, които трябва да играете, банда.

1. MotoGP 19

MotoGP 19 идва като най-новата серия от най -добрия франчайз за състезателни игри за компютърни компютри, който вече има задоволителен опит от пускането му в края на 2000 г.

Преминавайки между разработчиците до най-накрая сега с Milestone, играта MotoGP очевидно получава различни разработки, както по отношение на графика, геймплей , така и други допълнителни функции.

Дори през 2016 г., Milestone отправи и спин-оф версия на MotoGP право Валентино Роси: The Game , който също е знак на почит към живата легенда на този MotoGP, банда.

Подробности MotoGP 19
Разработчик Milestone srl
Издател Milestonr srl
Дата на излизане 6 юни 2019 г.
Жанр Състезание
Рейтинг Много положителни - 86% ( Steam ) | *
Цена Rp.104,999, - ( Steam )

2. MXGP 2019

Когато MotoGP се състезава по асфалтовата верига, то е различно от MXGP, който използва моторно кръстосване, което се състезава в терен, доминиран от земя, банди.

Идвайки от същия разработчик , а именно Milestone, разбира се, играта MXGP 2019 има качество, което е не по-малко от MotoGP 19.

Освен адаптиране на пистите към състезателите от Световното първенство MXGP, ще ви бъдат представени и функции за изграждане на собствена писта.

Подробности MXGP 2019 - Официалната видеоигра за мотокрос
Разработчик Milestone srl
Издател Milestonr srl
Дата на излизане 27 август 2019 г.
Жанр Състезание
Рейтинг Много положителни - 81% ( Steam ) | *
Цена Rp.104,999, - ( Steam )

Други компютърни състезателни игри за мотоциклети ...

3. Каране 3

Milestone, разработчик на игри от Италия, има различни портфолио в разработването на популярни състезателни игри в света.

Включително Ride 3, която много геймъри наричат ​​версията "Forza Horizon" на двуколесното превозно средство.

В Ride 3 можете да намерите 230 мотоциклета, излизащи от 1966 г. до момента. Има и 30 парчета, които могат да бъдат избрани и възпроизведени върху него.

Подробности ПЪТЯ 3
Разработчик Milestone srl
Издател Milestonr srl
Дата на излизане 30 ноември 2018 г.
Жанр Състезание
Рейтинг Предимно положителни - 76% ( Steam ) | *
Цена Rp 83,999, - ( Steam )

4. TT Isle of Man: Ride on the Edge

Искате ли да изпитате да играете диви състезателни игри с мотоциклети по селски пътища? Е, може би ** TT Isle of Man: Ride on the Edge ** може да бъде лекарството.

Тук ще ви бъде представено състезание, въоръжено със състезателен мотоциклет от 1000 кубика, в булдозинг на типични селски пътища, които са криволичещи, неравен и дори заобиколен от дерета.

Разбира се с подобно поле, трябва да разчитате на концентрация, за да запишете най-бързото време и да спечелите титлата TT Champions, банда.

Подробности TT Остров Ман
Разработчик KT Състезания
Издател Bigben Interactive
Дата на излизане 27 март 2018 г.
Жанр Състезание
Рейтинг Предимно положителни - 71% ( Steam ) | *
Цена Rp136 499, - ( Steam )

5. Откупуване на пътища

Фен ли сте на най-добрата игра на PlayStation 1, озаглавена Road Rash? Може би тази брутална състезателна игра с мотоциклети ще бъде наистина носталгична игра!

Road Redemption наистина е игра, която се вдъхновява от Road Rash и предоставя няколко промени, като например качеството на графиката в геймплея .

Ако на Road Rash ще бъдете въоръжени само с меле оръжия , тогава в Road Redemption има и огнестрелни оръжия, като пистолети, пушки и ракетни установки .

Подробности Откупуване на пътя
Разработчик EQ-Games, Pixel Dash Studios
Издател Tripwire Interactive
Дата на излизане 4 октомври 2018 г.
Жанр Състезание
Рейтинг Много положителни - 81% ( Steam ) | *
Цена Rp 43399, - ( Steam )

6. Изпитания Fusion

Ако можете да играете Trial Xtreme 4 на мобилна платформа , тогава можете да изпитате и версията за компютър в игра, наречена Trials Fusion .

С графиката в стил конзола от следващо поколение , Trials Fusion също се очаква да бъде една от най-добрите моторни състезателни игри, която е силно препоръчителна за вас.

Започвайки от осветлението до околната среда, гарантирано ще ви развали очите и ще ви пристрасти към играта!

Подробности Изпитания на Fusion
Разработчик RedLynx
Издател Ubisoft
Дата на излизане 25 април 2014 г.
Жанр Състезание
Рейтинг Смесено - 65% ( Steam ) | *
Цена Rp 77760, - ( Steam )

Бонус: Колекция от най-добрите 2019 автомобилни състезателни игри за Android и PC

В допълнение към темата за моторните състезания, можете да играете и състезателни игри за автомобили, които са не по-малко вълнуващи и напрегнати от списъка с препоръки по-горе.

За препоръки за най-новите и най-добрите 2019 автомобилни състезателни игри за Android и PC, можете да видите изцяло статията по-долу, банда.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Видео: Списък на най- добрите офлайн състезателни игри на Android, Безплатна онлайн квота!

Това са едни от най-добрите препоръки за състезателни игри с Android и PC за тези от вас, които обичат превишена скорост, но по безопасен начин.

Помня! Горните игри са само за развлекателни медии и не ги изпробвайте в реалния свят без експертен надзор. Късмет!

Прочетете също статии за състезателни игри или други интересни статии от Fanandi Prima Ratriansyah .