как да използвам wps connect за разбиване на пароли за wifi

Искате да се свържете с WiFi, но не знаете паролата? Ето как да използвате WPS Connect, гарантирано WiFi се отваря автоматично!

Има само начини да можете да сърфирате както от смартфон, така и от лаптоп, включително когато квотата изтече , един от които е чрез търсене на WiFi връзка .

Е, проблемът не е, че всички WiFi могат да се използват просто така. Има и много обществени WiFi, които все още трябва да използват парола като достъп за влизане. Сложно ли е?

За това този път ApkVenue ще представи WPS Connect, приложение, което обикновено се използва за разбиване на WiFi. И така, как използвате WPS Connect? Безопасно ли е? Хайде, гледайте заедно!

Как да използвам WPS Connect за прекъсване на WiFi

Интернет изглежда е станал част от живота ни. Без интернет животът ни ще се чувства като изоставен с десетилетия, като в пещера. Ето защо много доставчици предоставят услуги за мобилен пакет данни , плюс WiFi пакети, които се развиват навсякъде.

Всъщност има много начини за разбиване на пароли за WiFi . Един от начините е да използвате AndroDumpper.

Просто този път ApkVenue ще ви каже как да разбивате WiFi пароли на Android с помощта на приложението WPS Connect . Любопитен? В крак с рецензията на Джака, добре!

Как да разбия парола за wifi на Android с WPS Connect

Самият WPS Connect е доста лесен за използване. Методът е много лесен и бърз, наистина! Всичко, което трябва да направите, е просто да следвате следния урок, докато завърши. Ето как да използвате WPS Connect!

Стъпка - 1 : На първо място, уверете се, че вашият Android смартфон е в коренно състояние . Можете да използвате приложението Android Root, което ApkVenue написа тук .

Но не се притеснявайте, WPS Connect все още може да работи на смартфони, които не са вкоренени.

Стъпка - 2 : След това изтеглете WPS Connect, който ApkVenue е предоставил по-долу. Можете да го получите и в Google Play , банда.

Приложения Производителност FroX ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка - 3 : След като инсталирате, стартирайте приложението WPS Connect , след което ще изглежда по-долу. Щракнете върху Scan бутона , за да сканирате за налични Wi-Fi мрежи.

Стъпка - 4 : Ако се появи целевата WiFi мрежа, кликнете върху целевата WiFi .

Стъпка - 5 : Ще се появят няколко опции, в опцията Избор на ПИН можете да изберете ПИН според вашите желания (TechMint използва първата).

За тези от вас, чийто Android е вкоренен, можете да поставите отметка в полето Използване на коренния метод . Междувременно за тези, които не са вкоренени, оставете го празно. След това щракнете върху TRY, за да стартирате процеса на проследяване на паролата .

Стъпка - 6 : Ако се появи предупредително съобщение, както е показано по-долу, просто изберете Разрешаване .

Стъпка - 7 : Изчакайте няколко минути, този процес отнема само около 10 до 20 секунди .

Проработи! Ето как да използвате WPS Connect за разбиване на пароли за WiFi на вашия телефон с Android.

Сега паролата за WiFi, която сте счупили, се появи на вашия любим екран на Android . Освен това автоматично се свързвате и с WiFi мрежата.

Този метод е много лесен и е доказано успешен за проникване в WiFi. Разликата между вкоренени и некоренни смартфони е в дисплея на паролата.

За тези, които не са вкоренени, вашият Android ще бъде директно свързан с WiFi мрежата, но паролата не се показва на екрана на Android.

По-различно е, ако вашият Android е вкоренен, целевата парола за WiFi ще се появи на вашия екран на Android. Разбира се, това зависи от вашите нужди, ако наистина искате да получите парола, тогава трябва да изкорени Android.

Нарушаването на пароли за WiFi, безопасно ли е?

С разпространението на най -добрите приложения за хакерство на WiFi в киберпространството се наблюдават все повече и повече случаи на WiFi пробиви . Въпреки че на пръв поглед това е опасно за тези, които имат WiFi, но ефектът е не по-малко опасен за вас, знаете ли!

Разбира се, освен че ще навредите на други хора и доставчика, когото прониквате в мрежата, не е невъзможно личните ви данни на мобилния ви телефон да бъдат случайно откраднати по време на процеса на разбиване.

Освен това има опасност от злонамерен софтуер или вируси, които могат да влязат в мобилния ви телефон, особено ако проникнете в WiFi на обществени места, където сигурността не е толкова гарантирана.

Следователно ApkVenue не препоръчва този метод да се използва , освен ако наистина не се налага да сте свързани с интернет. Можеш ли да го разбереш, банда?

Толкова много съвети и как да използвате приложението WPS Connect. За пореден път ви напомням, това е Jaka, който просто споделя съвети, в крайна сметка също трябва да изберете разумно кога да използвате тези съвети и кога не.

ApkVenue се надява, че тази статия е полезна за тези от вас, които четат. Не забравяйте да споделите с приятелите си, за да могат и те да разберат.