забранено да се инсталира! Това е 8 оригинални андроид приложения за детектор на духове

Любопитни ли сте за натрапчивите фигури около вас? Изтеглете оригиналното приложение за откриване на призраци за следните телефони с Android.

Преди това JalanTikus беше писал за приложение за откриване на призраци, наречено Ghost Radar . Оказва се, че освен Ghost Radar има и няколко други приложения, които могат да се използват за откриване на присъствието на спиртни напитки.

Ако сте любопитни, искате да знаете колко духове са около вас. Можете да опитате едно от следните най-точни приложения за истински откриване на духове за Android.

Но ApkVenue не носи последиците, които ще ви засегнат, след като го инсталирате. Ето пълния преглед:

Най-точното приложение за Android Real Ghost Detector

1. Ghost Radar Ultimate Prank

Ghost Radar Ultimate Prank е приложение за откриване на духове за Android, създадено за намиране на призраци и откриване на паранормална активност, където и да са те.

Използвайки различни сензори за смартфон за сканиране , това приложение може бързо да открие присъствието на духове близо до вас.

Приложението Ghost Radar Ultimate Prank за детектор на призраци Android е с размер 4,6 MB и е изтеглено повече от 1 милион пъти в Play Store.

2. Призрачна камера Радарна шега

Ghost Camera Radar Joke е приложение за Android, което ще превърне камерата ви с Android в призрак. Призраците, които се виждат от камерата, ще бъдат много реални. Така че, уверете се, че не се страхувате, когато го използвате.

Това приложение за откриване на призраци Ghost Camera Radar Joke е с размер 11 MB и е изтеглено в Playstore повече от 1 милион пъти.

3. Ghost Radar Camera

Ghost Radar Camera е приложение, което може да се използва за откриване на призраци от снимки, направени преди това. Потребителите могат също да добавят различни видове призрачни изображения във всяка снимка.

Най-точното приложение за откриване на призраци на Android Ghost Radar Camera е с размер 4,1 MB и е изтеглено повече от 100 хиляди пъти.

4. Детектор за призраци

Ghost Detector е приложение, което ще анализира различни видове енергия около вас и ще го покаже на радар. В допълнение, това приложение също така открива различни честоти на електронни елементи, като телевизори, рутери , компютри, зарядни устройства, мобилни телефони и т.н.

Приложението Ghost Detector е с размер 1,1 MB и е изтеглено повече от 1 милион пъти.

5. Радар с призрак на камерата

Camera Ghost Radar е приложение, което ще превърне камерата ви с Android в камера за улавяне на призраци. Внимавайте, призраците, които се появяват тук, могат да изглеждат както добре, така и да изглеждат наистина страшни.

Приложението за откриване на призрак Camera Ghost Radar е с размер 8,3 MB и е изтеглено повече от 5 милиона пъти.

6. Ghost Detector Pro

Ghost Detector Pro е едно от най-добрите приложения за откриване на духове на Android. Това приложение може да открива различни магнитни вълни, използвайки сензора за Android. Има различни видове кожи, които можете да опитате, когато правите откриване на духове.

Приложението за детектор на призраци Ghost Detector Pro е с размер 13 MB и е изтеглено повече от 1 милион пъти в Play Store.

7. Ghost Radar

Ghost Radar е паранормално приложение за Android, което е полезно за откриване на всички призраци около вас. Ghost Radar ще сканира около вас и ще покаже колко духове има.

Приложението за откриване на призраци Ghost Radar е с размер 4,8 MB и е изтеглено повече от 5 милиона пъти в Play Store.

8. Сензор за призрак - детектор EM4

Накрая е Ghost Sensor - EM4 детектор . Това приложение за откриване на духове е направено от Nextep Ent. Това приложение ще осигури сензор, ако около вас има призраци. Колкото по-близо е призракът, толкова по-силен ще бъде сензорът.

Това са различните видове най-точни приложения за Android за откриване на духове, които можете да опитате. Ако имате други приложения, можете да ги споделите в колоната за коментари.

Трябва да знаете, че приложенията по-горе са предназначени само за шега на приятели. Тези приложения не могат да се използват за откриване на истински духове. Късмет!

Уверете се също, че сте прочели статии, свързани с духове или други интересни писания от Em Yopik Rifai .