ужасен! това е как се прави магьосничество онлайн

Говорейки за магьосничество, очевидно без мистично знание това може да се направи и онлайн. А, добре ли прочетохте? Нека да видим изцяло, ето как да правите магьосничество онлайн.

Една от най-известните мистични науки в Индонезия, а именно магьосничеството. Използвайки това знание, се говори, че може да играе ужасно жертвата. Например, поставянето на пирон в стомаха на жертвата е толкова страшно.

Говорейки за магьосничество, очевидно без мистично знание това може да се направи и онлайн. А, добре ли прочетохте? Нека да видим изцяло, ето как да правите магьосничество онлайн!

  • Драйвер за актуализация на Nvidia 378.78, Производителността на играта DX12 се повишава с 33%!
  • Използвайки GTX 1080, Lenovo AIO PC за игри само Rp.38 милиона!
  • Game Fallout 4, Графична актуализация от 58 GB, Минимални спецификации GTX 1080!

Ето как се прави магьосничество онлайн

Източник на снимката: Изображение: Genneva27

За разлика от истинското магьосничество, онлайн магьосничеството е компютър на някой друг. Ако направите това онлайн магьосничество, можете да направите всичко на компютъра на жертвата. Пример за един от тях е вмъкването на вирус. Пълен метод, както следва ...

Стъпки за извършване на магьосничество онлайн

Етап 1

Първо изтеглете софтуера, наречен "ProRAT" , можете да го изтеглите чрез следната връзка:

Изтегляне: най-новата версия на ProRAT

Стъпка 2

Първо се уверете, че вие ​​и жертвата сте в един и същ мрежов клас. Ако е така, отворете софтуера "ProRAT" . Щракнете върху „Създаване“ , след това върху „ProRAT Server 342 Kbayt“ .

Стъпка 3

Ще се появи нов файл с име "Server.Exe" . Манипулирайте файла, поставете го и го стартирайте на компютъра на жертвата.

Стъпка 4

Последен. На номер 1 въведете IP адреса на жертвата. На номер 2 щракнете върху „Свързване“ . В номер 3, невежеството на жертвата с различни съществуващи инструменти. Например изключване на компютъра на жертвата, изпращане на вируси, изпращане на странни съобщения и т.н.

Catatan: Tutorial ini Jaka tujukan bagi kamu yang sudah memiliki kemampuan minimal IT tingkat lanjut. Karena untuk memakai RAT (Remote Administration Tool), butuh kemampuan IT yang beragam.

Ако сте усвоили тази техника, моля, използвайте я разумно. Не го използвайте за странни неща. Късмет!

О, да, не забравяйте да прочетете статии, свързани с Hack или други интересни статии от 1S.

Банер: SlumberGhost

ВИЖТЕ СТАТИИ