13 най-добри приложения за редактиране на видео 2020 на android и iphone

Приложението за видеомонтаж не е само Adobe Premier Pro. Можете да редактирате видеоклипове на мобилния си телефон чрез най-доброто приложение за редактиране на видео по-долу!

Най-доброто приложение за редактиране на видео трябва да бъде усвоено, ако имате стремеж да станете професионален видео редактор, който винаги създава интересно видео съдържание.

Може би сте чували и преди за приложения за редактиране на видео за компютър и лаптоп, като Adobe Premiere Pro , нали? Приложението наистина е много популярно, банда.

Но за съжаление, за да работите с Adobe Premiere Pro, се изискват доста високи спецификации на устройството. Но не е нужно повече да се тревожите, банда!

Сега въоръжени със смартфон , можете да правите видеоклипове, които са не по-малко готини с най-добрите приложения за редактиране на видео за Android и iPhone . Любопитни ли сте за препоръките?

Препоръчителни приложения за редактиране на видео на телефони с Android и iPhone

Източник на снимки: cellularnews.com (Можете да получите повечето приложения за редактиране на мобилни видеоклипове безплатно, на Android или iPhone.)

Едно от предимствата на използването на приложение за редактиране на видео на смартфон е, че можете незабавно да обработвате видеозаписи, без да се налага да сменяте устройства.

Особено за тези от вас, които имат мобилни телефони с най-добрата камера, просто трябва да усъвършенствате уменията при вземането на видео клипове и да ги редактирате в приложението, което ApkVenue препоръчва банда.

Е, вместо да се бавите по-дълго, по-добре е веднага да гледате и изтеглите безплатното приложение за редактиране на видео, което ApkVenue включва по-долу. Виж това!

1. Alight Motion Pro

Alight Motion Pro е най-добрият софтуер за редактиране на видео 2020, който се използва за бързо и лесно проектиране на движения .

Можете да използвате това приложение чрез смартфон или таблет. Можете също така да регулирате цветовете, да добавяте изображения и аудио и да експортирате проекта като MP4 или GIF.

Просто Alight Motion Pro е платено приложение . Затова, разбира се, притежаваните функции са много по-пълни от безплатната версия.

Но просто се успокойте! За тези от вас, които искат да изпробват всички функции на Alight Motion Pro, ApkVenue предостави версия на Mod, за да можете да използвате това приложение безплатно.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Предимствата на Alight Motion Pro:

 • Пълни функции, които улесняват редактирането на видеоклипове.
 • Може да се използва както на смартфони, така и на таблети.

Недостатъци на Alight Motion Pro:

 • За да отключите всички негови функции, трябва да платите за версията Pro.
Подробности Alight Motion Pro
Разработчик Alight Creative, Inc.
Минимална ОС Android 6.0 и по-нови версии
Размер 28MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Alight Motion Pro тук:

Приложения за видео и аудио Nordeus ИЗТЕГЛЯНЕ

2. VN Video Editor Maker - VlogNow

Най-новото, можете също да получите приложението VN Video Editor Maker с псевдоним VlogNow, което е безспорно мощно и има професионален потребителски интерфейс .

Това приложение за редактиране на видео на мобилен телефон без воден знак може да се използва както за начинаещи, така и за професионални редактори с различни безплатни инструменти .

Една от отличните характеристики на VN Video Editor е възможността да предоставите филтри или FX, които можете да настроите сами, банда.

Така че за тези от вас, които искат да направят степенуване на цветовете, както в Adobe Premiere Pro, приложението VN може да осигури гъвкавост при настройка само чрез пръсти.

Освен това, най-доброто приложение за редактиране на видео на Android, което можете да използвате безплатно и въпреки това получавате директна поддръжка от разработчика чрез официалния канал Telegram.

Плюсове на VN Video Editor Maker:

 • Може да се използва безплатно и без воден знак .
 • Директна поддръжка от разработчици, с които може да се свържете чрез официалния канал на Telegram.

Недостатъци на VN Video Editor Maker:

 • Приложението е все още сравнително ново, така че функциите не са толкова пълни, колкото неговите конкуренти.
Подробности VN Video Editor Maker - VlogNow
Разработчик Ubiquiti Labs, LLC
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 93MB
Изтегли 500 000 и повече
Рейтинг 3.9 / 5 ( Google Play )

Изтеглете VN Video Editor Maker - VlogNow тук:

Приложения за видео и аудио ИЗТЕГЛЯНЕ Ubiquiti Labs, LLC

3. KineMaster

В следващата последователност има KineMaster, което е едно от най-добрите приложения за видео редактор на Android, което сега е популярно сред потребителите на мобилни устройства .

Освен стандартните функции като изрязване и поставяне, можете да получите други функции, като например Chroma ключове , които са широко използвани от игрите в YouTube .

KineMaster предоставя безплатни и платени опции в приложението, банда. В платената опция, разбира се, предоставените функции ще бъдат по-пълни и водният знак KineMaster, който можете да премахнете.

Що се отнася до безплатните потребители, по-добре е да се приготвяте за воден знак във видеото всеки път, когато го експортирате .

Разбира се, водният знак ще намали естетиката на вашето видео. Не е чудно, че много хора търсят начини за премахване на водните знаци KineMaster.

Предимства на KineMaster:

 • Показвайте като професионален софтуер за редактиране на видео.
 • Опция Chroma key за активиране на функцията за зелен екран за правене на видеоклипове за игри .

Слабости на KineMaster:

 • Воден знак, който може да бъде премахнат само в платени опции.
Подробности KineMaster - видео редактор
Разработчик KineMaster Corporation
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 87MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете KineMaster тук:

KineMaster Corporation Видео и аудио приложения ИЗТЕГЛЕТЕ

Други най-добри приложения за редактиране на видео ...

4. FilmoraGo

Друг видео редактор, който можете да намерите на Android и iPhone, се нарича FilmoraGo, който е разработен от разработчика Wondershare.

Това приложение за редактиране на видео за iPhone, което също е популярно в Android, предоставя основни функции за редактиране . Можете да редактирате видеоклипове в съотношение 16: 9 за YouTube или съотношение 1: 1 за публикации в емисии в Instagram.

Въпреки че има няколко платени опции, това приложение за редактиране на видео все още е удобно за вас да използвате в безплатната версия и без водни знаци , знаете. Наистина ужасно, нали?

Освен това за тези от вас, които търсят приложение за редактиране на видео за Windows 10, FilmoraGo се предлага и в настолна версия с името Filmora.

Предимства на FilmoraGo:

 • Предлага се на различни платформи , от настолни до мобилни .
 • Предоставеният потребителски интерфейс е като професионално приложение за редактиране на видео.
 • Възможност за използване на различни пропорции .

Недостатъци на FilmoraGo:

 • Трябва да направите опция за плащане, за да отключите някои функции.
Подробности FilmoraGo - безплатен видео редактор
Разработчик Wondershare Software (HK) Co., Ltd.
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 35MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете FilmoraGo тук:

Wondershare Video & Audio Apps ИЗТЕГЛЯНЕ на софтуер

5. PowerDirector

Ако искате приложение за редактиране на видео в YouTube, има и PowerDirector, който има полупрофесионален външен вид, който присъства на мобилни устройства .

Това приложение за редактиране на видео на най-добрия мобилен телефон наистина е препоръчано от много YouTubers, като канала MYtakesilo.

Представеният потребителски интерфейс е доста общ с функции за редактиране, използващи концепцията за времевата линия . Можете лесно да вмъквате видеоклипове, ефекти, стикери и две аудио времеви линии наведнъж.

За начинаещи ютубъри, които търсят безплатно приложение за редактиране на видео за Android, PowerDirector мога да ви препоръчам, банда.

Предимства на PowerDirector:

 • Показвайте като приложение за редактиране на видео на компютър или лаптоп.
 • Има разнообразни професионални характеристики.
 • Възможността да правите видео редактиране до 4K качество.

Недостатъци на PowerDirector:

 • Воден знак, който може да бъде премахнат само в платени опции.
Подробности PowerDirector - Video Editor & Video Maker
Разработчик CyberLink Corp
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 59MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете PowerDirector тук:

Приложения за видео и аудио Cyberlink ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Inshot

Друго приложение за редактиране на видео на Android е InShot , което предлага доста прости функции за редактиране , което го прави подходящ за използване от начинаещи.

InShot ви позволява да подрязвате, подреждате и добавяте музика към вашите видеоклипове. Освен това има функции за въвеждане на текст, емотикони и ефекти, които го правят още по-интересен.

Това приложение е много подходящо и за леко редактиране на видео в Instagram, както за нуждите от публикуване на Instagram Feeds, така и Instagram Stories.

Плюсове на InShot:

 • Избор на различни видове стикери и филтри в приложението.
 • Направете видео с размазан фон .

Недостатъци на InShot:

 • Трудна настройка за някои условия.
Подробности InShot - безплатен видео редактор
Разработчик InShot Inc.
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 36MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете InShot тук:

Приложения Видео и аудио InShot Inc. ИЗТЕГЛИ

7. Adobe Premiere Clip

Кой не познава софтуер, наречен Adobe Premiere Pro, като лек софтуер за редактиране на видео на компютър или лаптоп?

Adobe Premiere Clip, който се предлага на смартфони с Android , предлага функции за автоматично редактиране от галериите със снимки и видео, които имате.

Можете също да редактирате ръчно, като вмъкнете различни налични инструменти, ефекти и музика. Въпросът е лек за нуждите на социалните медии, добре!

Плюсове на Adobe Premiere Clip:

 • Потребителският интерфейс е лек и достатъчно лесен за използване от начинаещи.
 • Пълна поддръжка за създаване на съдържание в социални медии, като Instagram.

Недостатъци на Adobe Premiere Clip:

 • Функцията е доста проста и по-малко от оптимална за вертикални видеоклипове.
Подробности Adobe Premiere Clip
Разработчик Adobe
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 59.1MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 3.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Adobe Premiere Clip тук:

Adobe Systems Inc Приложения за видео и аудио ИЗТЕГЛЯНЕ

8.Quik ( Най-добро приложение за редактиране на видео в Vlog )

Вие ли сте от потребителите на GoPro екшън камери за запис на екстремни дейности? Можете да използвате това приложение, наречено Quik , банда.

Може да се свърже със смартфон , тук можете да добавите до 50 снимки и видеоклипа, така че Quik автоматично редактира кратки видеоклипове за споделяне в социалните медии.

Това приложение за редактиране на видео влог предлага и голяма колекция от филтри, които можете да използвате, за да направите видеото си да изглежда още по-добре.

Силните страни на Quik:

 • Увеличен за използване на устройства, свързани към GoPro.
 • Лесен за използване с автоматично редактиране .

Недостатъци на Quik:

 • Ограничено само до правене на кратки видеоклипове.
Подробности Quik - GoPro Video Editor
Разработчик GoPro
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 99MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Quik тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ GoPro Inc Видео и аудио приложения

9. VivaVideo

Тогава, ако искате да изтеглите безплатно приложение за редактиране на видео офлайн за Android , има и VivaVideo, който е препоръчан от много потребители по целия свят.

VivaVideo предлага повече от 200 филтри, които можете да използвате с един сториборд -базирана потребителски интерфейс в редактирането на процеса .

VivaVideo също така предлага различни интересни ефекти, въвеждане на текст и поддържа бързи или забавени видеоклипове за Instagram, YouTube и TikTok, които са популярни напоследък.

Предимствата на VivaVideo:

 • Функциите за редактиране на видео са напълно завършени.
 • Лесен за използване както за начинаещи, така и за професионални редактори.
 • Опции за плащане, които можете да закупите на достъпни цени.

Недостатъци на VivaVideo:

 • Изборът на безплатна фонова музика е минимален.
Подробности VivaVideo: Безплатен видео редактор
Разработчик QuVideo Inc.
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете VivaVideo тук:

QuVideo Inc. Видео и аудио приложения ИЗТЕГЛИ

10. VideoShow

Въпреки че неговата производителност и функции все още не са сравними с приложения като PowerDirector или KineMaster, вие също трябва да опитате това VideoShow , знаете ли!

Проблемът е, че най-доброто приложение за редактиране на видео без воден знак ви освобождава от досадни изображения и обикновено се намира в ъгъла на това видео, банда.

VideoShow предлага редица стандартни функции в допълнение към голямо разнообразие от стикери, текст, ефекти и теми, които можете да изберете много лесно.

Плюсове на VideoShow:

 • Възможност за използване на богат избор от филтри и стикери.
 • Лесен потребителски интерфейс като повечето приложения за редактиране на видео за Android.

Недостатъци на VideoShow:

 • Трябва да правите месечно плащане, за да отключите всички премиум функции.
Подробности VideoShow - безплатен видео редактор с музика
Разработчик VideoShow EnjoyMobi Inc.
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 24MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете VideoShow тук:

Apps Video & Audio VideoShow EnjoyMobi Video Editor & Video Maker Inc ИЗТЕГЛЯНЕ

11. iMovie (Най-добро приложение за редактиране на видео за iPhone)

Като приложение за редактиране на видео на iPhone, което идва от самата Apple, iMovie има функции, които са доста сложни за мобилно устройство .

Тук можете да правите редакции на видеоклипове с резолюция до 4K с разнообразни шаблони и теми, предвидени в него.

Има около 14 видео шаблона , 8 уникални теми и 10 вида филтри, които можете да използвате според вашите нужди, банда. Освен iPhone, iMovie се предлага и за iPad и MacBook.

Предимствата на iMovie:

 • Приложение за видеоредактиране на Apple, което се предлага изключително за iOS до устройства с Mac OS.
 • Може да работи оптимално и гладко.

Недостатъци на iMovie:

 • Функциите са съвсем стандартни, като добавяне само на теми, филтри и анимационни шаблони .
Подробности iMovie
Разработчик Apple Inc.
Минимална ОС iOS 13.4 и по-нови версии
Размер 619.3MBMB
Рейтинг 3.9 / 5 ( App Store )

Изтеглете iMovie тук:

iMovie чрез App Store

12. Забавни

Както подсказва името, Funimate наистина е забавно приложение за редактиране на видео, което предоставя различни удобства за своите потребители.

Редактирането на видеоклипове е доста лесно и лесно, където Funimate предоставя повече от 15 видео филтъра, които можете да кандидатствате безплатно.

Funimate не предлага професионални функции за редактиране, които изискват много инструменти .

Това приложение обаче е подходящо за тези от вас, които искат да се забавляват с публикуване на видеоклипове като за Instagram Stories, банда.

Силните страни на Funimate:

 • Поддръжка за редактиране на видеоклипове с вертикален формат.
 • Съдържа голям избор от филтри и стикери, които могат лесно да се използват.
 • Може директно да се свърже и да публикува в социалните медии.

Забавни недостатъци:

 • Опциите за редактиране не са подходящи за полупрофесионални потребители.
Подробности Funimate - Effect Video Editor
Разработчик AVCR Inc.
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 98MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Funimate тук:

Приложения Видео и аудио AVCR Inc. ИЗТЕГЛИ

13. Магисто

Последният най-добър видеоредактор е Magisto, който по своята функция не е предназначен за тези от вас, които се нуждаят от най-доброто професионално приложение за видеоредактиране на Android.

Magisto може да се използва по три лесни начина, а именно избор на изображение или видео, избор на фонова музика и добавяне на заглавие без воден знак, когато експортирате .

Това страхотно приложение за Android със сигурност е подходящо за деца в социалните медии, които нямат много време да редактират видеоклип.

Плюсове на Magisto:

 • Спестете повече от вътрешната памет на устройството, защото използва облачна база .
 • Потребителският интерфейс се предоставя като професионално приложение.

Недостатъци на Magisto:

 • Нуждаете се от бърза и стабилна интернет квота, за да правите плавно редакции.
Подробности Magisto - видео редактор и създател на презентации
Разработчик Magisto от Vimeo
Минимална ОС Android 6.0 и по-нови версии
Размер 8.1MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 3.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Magisto тук:

Magisto Приложения за видео и аудио ИЗТЕГЛЯНЕ

Бонус: Най-доброто приложение за видеоредактиране на компютър

Ако по-горе ApkVenue е прегледал приложението за Android за редактиране на видеоклипове, сега ApkVenue иска да ви даде бонус препоръка за приложение за редактиране на видео от компютър, което можете да използвате лесно.

Многобройните му функции и минимални спецификации правят видео редактирането на компютър лесно с този софтуер за редактиране на видео.

Ако нямате търпение, можете да щракнете върху следната връзка, за да разберете кои са най -добрите препоръки за безплатно приложение за редактиране на видео за компютър, които да опитате!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това е колекция от най-добрите приложения за редактиране на видео за Android и iPhone през 2020 г., които можете да използвате според вашите предпочитания, банда.

Редовете от приложения по-горе със сигурност са много подходящи за използване от мобилни видеооператори за създаване на кинематографични видеоклипове и други нужди.

Коя според вас е най-добра? Или имате някакви други препоръки? Хайде, напишете мнението си в колоната за коментари по-долу!

Прочетете също статии за видео редактиране или други интересни статии от Satria Aji Purwoko