8 проблеми с bluestacks и как да ги поправите

BlueStacks е приложение за емулатор на Android в операционната система Windows. Може би има много подобни емулатори, които познавате от преди, но в момента BlueStack е най-широко използваният. Използвайки това приложение сякаш

BlueStacks е приложение за емулатор на Android в операционната система Windows. Може би има много подобни емулатори, които познавате от преди, но в момента BlueStack е най-широко използваният. Използването на това приложение изглежда прави всички системи на Android интегрирани с Windows на компютъра, който използваме. Можем да инсталираме всички приложения в Play Store и да ги стартираме на нашите компютри.

Но за съжаление подобни приложения на емулатора не могат да бъдат избегнати от грешки или грешки . Има различни грешки, с които потребителите често се сблъскват и този път ще обсъдим поне 8 проблема или грешки , които най-често се срещат от потребителите на BlueStacks и как да ги поправим. По-долу е как да се реши грешката BlueStacks.

 • Лесни начини за преоразмеряване на резолюцията на Bluestacks, за да играете игри по-гладко!
 • Как да показвам колекции от изображения в BlueStacks
 • Как да инсталирате BlueStacks на компютър с Windows

Отстраняване на грешки при BlueStacks

Има поне 8 проблема, които често се срещат от потребителите на BlueStacks. Този проблем е не само със самото приложение BlueStacks, но и с използвания компютър. Е, по-долу е как да отстраните грешките на BlueStacks в най-често срещаните проблеми.

Грешка 1406 (Неуспешно потвърждаване)

Тази грешка обикновено се показва от появата на системна грешка, проверете дали имате достатъчен достъп до този ключ или се свържете с персонала за поддръжка . Това обикновено се дължи на неуспешна проверка по време на инсталирането, така че BlueStacks не може да бъде инсталиран на компютъра. Решението за решаването на този проблем с грешката на BlueStacks е доста лесно, вие се опитвате да инсталирате BlueStacks отново на вашия компютър. Ако все още има грешка, стартирайте Regedit и потърсете BlueStacks. След това изтрийте всеки ключ, свързан с BlueStacks. След това затворете Regedit и изтрийте всички папки BlueStacks, инсталирани в C: \ Program Files и C: \ ProgramData.

Грешка 25000 (VGA грешка)

Тази грешка се появява поради проблем с VGA. Минималните спецификации, които трябва да бъдат изпълнени, за да инсталирате BlueStacks, са най-новата VGA и поне 2 GB RAM. Тази грешка 25000 е доста срещана от потребителите. Решението на този проблем с грешката BlueStacks е, че трябва да опитате да замените вашия VGA с най-новия или поне по-добър модел. Ако използвате лаптоп, използвайте настройката High Performance в Power Settings, за да увеличите максимално VGA производителността. След това деинсталирайте BlueStacks с помощта на Revo Uninstaller, за да го направите по-чист. След това опитайте отново да инсталирате BlueStacks.

Производителност на приложенията срещу Revo Group ИЗТЕГЛЯНЕ

Грешка при изтегляне на данни по време на работа

Тази грешка възниква, защото когато инсталирате BlueStacks и сесията за изтегляне на данни по време на изпълнение не работи. Тази грешка не се дължи на проблем с компютъра, но проблемът е в самия Bluestacks, така че процесът на изтегляне на данни по време на изпълнение не работи перфектно и не завършва. Е, най-лесното решение за решаване на този проблем с грешки в bluestacks е: Спрете процеса на инсталиране и го инсталирайте отново след известно време.

Неуспешна връзка на сървъра

Обикновено тази грешка се посочва от появата на писане; Не е намерено приложение. Моля, проверете връзката си с интернет и опитайте отново . Обикновено тази грешка се появява, когато инсталирате приложения чрез Play Store. Всъщност тази грешка на Bluestacks е причинена поради проблеми с връзката на използваното устройство. Решение за разрешаване на този проблем с грешката на BlueStacks: можете да рестартирате интернет мрежата, която използвате. Или можете също да рестартирате устройството, което имате. Ако този знак за грешка все още се появява, трябва да опитате да преинсталирате BlueStacks.

Грешка във физическата вътрешна памет

Едно от условията за използване на BlueStacks е компютърът да използва минимум 2 GB RAM. Много потребители казват, че имат голям капацитет на твърдия диск и твърдят, че могат да работят добре с BlueStacks. Въпреки че най-важното е не капацитетът на твърдия диск, а капацитетът на RAM. Ако искате да сте в безопасност, можете да използвате компютър с 4GB RAM или поне повече от 2GB.

Грешка при активиране на Viber

Viber е едно от най-опитваните да инсталирате и използвате приложения на BlueStacks. След като потребителят инсталира това приложение, разбира се, има код за активиране, който трябва да бъде въведен, за да може да се използва. Сега, обикновено при опит за въвеждане на този код се появява съобщение за грешка, че е възникнала грешка по време на процеса на активиране на viber . Решението, първо трябва да изтриете инсталираното приложение Viber. След това изчакайте поне 24 часа и след това опитайте да инсталирате отново. Освен това трябва да опитате да въведете различен номер, когато сте на път да активирате.

JalanTikus Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

Информация за грешка от сървъра (RPC: S-5: AEC-0)

Тази грешка или грешка също често се срещат. Начинът за решаване на този проблем BlueStacks е доста лесен. Трябва само да направите следните стъпки:


Отидете в Настройки >> Изберете Приложения >> Управление на Приложения >> и след това изберете "Всички" .


След това превъртете и изберете Google Play Store. След това натиснете Force Stop и OK . След това натиснете Clear Data и OK . След това се върнете към предишното меню и потърсете Google Service Framework . Изберете Force след това OK . След това изберете Clear Data и натиснете OK . След това рестартирайте BlueStacks.

Грешка при зареждането

Тази грешка или грешка на BlueStacks също често се среща от потребителите, а именно спиране, когато се показва екранът за зареждане . За да се преодолее този проблем, трябва да се предприемат няколко стъпки, а именно:

 1. Влезте като администратор.
 2. Отидете на C: \ ProgramData, след това щракнете с десния бутон и изберете Properties.
 3. Изберете раздела Защита .
 4. След това изберете потребителското име, което използвате в Windows.
 5. Изберете Редактиране .
 6. Изберете Избор на потребител и потребителско разрешение за потребител , след това изберете Избор на пълен контрол и попълнете всички полета с отметка.
 7. Натиснете Приложи и OK .
 8. Рестартирайте BlueStacks.

Така че 8-те проблема и методите по-горе са най-често срещаните при използване на BlueStacks като емулатор. Ако намерите по-добър и лесен начин, можете да го споделите и тук. Надявам се да помогне: D