3 начина за актуализиране на най-новата Android 10 2021

Искате ли да актуализирате Android 10, но объркани как? Това е лесно. ApkVenue има 3 начина да актуализирате Android лесно и бързо за всички мобилни телефони.

Търсите ли как да актуализирате Android 10? За потребителите на мобилни телефони с Android наистина трябва да се извършат актуализации на Android 10.

Причината е, че освен да получите много от най-новите функции, ще получите и повишен комфорт и сигурност с актуализацията на Android 10, знаете ли.

Е, оказва се, че има няколко начина, по които можете да актуализирате Android на мобилния си телефон.

И така, ApkVenue ще обсъди как да актуализирате Android, така че мобилният ви телефон да е по-актуален и усъвършенстван.

Как да актуализирате Android 10 бързо и лесно

Има няколко начина, по които можете да актуализирате Android на мобилния си телефон.

Просто трябва да изберете метода, който според вас е най-лесният и бърз начин да го направите.

Трябва обаче да обърнете внимание и на интернет връзката, защото в процеса на актуализиране на Android се изисква стабилна скорост на интернет.

Как да надстроите Android чрез OTA на HP

Обикновено ще получите известие от OTA (по въздуха), когато има нова актуализация или актуализация на Android .

Оттук можете да щракнете върху известието, за да актуализирате най-новата версия на Android.

Ако обаче известието не се появи или случайно бъде изтрито, можете да направите следното:

За протокол, това е начин за актуализиране на Android като цяло, така че можете просто да го настроите според марката на вашия мобилен телефон, а.

1. Актуализирайте Android 10, като изберете Настройки на менюто

Щракнете върху менюто Настройки, след което щракнете върху Актуализации на софтуера / Актуализации на системата / За телефона .

2. Щракнете върху Проверка за актуализации

След това щракнете отново Проверка за актуализации и изберете Актуализиране, за да изтеглите и инсталирате най-новата версия на Android.

3. Вашият мобилен телефон ще инсталира най-новата версия на Android автоматично

Изчакайте мобилният ви телефон да изтегли най-новата версия на Android. След това мобилният ви телефон ще се рестартира (на екрана има изображение на робот Android), за да го инсталира.

Когато процесът на инсталиране приключи, мобилният ви телефон ще се включи отново.

Sangat disarankan sebelum kamu melakukan upgrade pastikan HP kamu terkoneksi ke Wi-Fi. Pasalnya, upgrade OS terbaru sangat menguras kuota internet.

Актуализирайте Android 10 чрез софтуер на компютър / лаптоп

Освен че преминавате през OTA, можете също да актуализирате вашата Android OS чрез компютър или лаптоп с официален софтуер от вашия доставчик на мобилни телефони с Android .

Ако сте потребител на мобилен телефон Samsung, можете да инсталирате софтуера Samsung Kies на компютър . За тези от вас, потребители на мобилни телефони Samsung, ето как да актуализирате операционната система Android с Kies.

1. Инсталирайте Samsung Kies

Изтеглете Samsung Kies на вашия компютър / лаптоп. Изчакайте, докато процесът на инсталиране завърши, преди да свържете мобилния си телефон с компютър / лаптоп.

Можете да изтеглите Samsung Kies от тук:

Производителност на приложенията Samsung Electronics Ltd ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Свържете мобилния си телефон към компютъра

След като Kies бъде инсталиран, отворете Samsung Kies, след което свържете мобилния си телефон към компютъра и изчакайте, докато Kies може да прочете вашия мобилен телефон Samsung.

3. Започнете да актуализирате Android 10

След като мобилният ви телефон бъде прочетен, първо архивирате данните на мобилния си телефон. Когато приключите с архивирането, ще разгледате информацията за фърмуера .

Ако има известие за нов фърмуер, просто щракнете върху надстройка на фърмуера. След това просто следвайте инструкциите, докато процесът на надстройка завърши.

В края на процеса на актуализация на Android мобилният ви телефон ще се рестартира.

Sebelum melakukan upgrade Android di PC, pastikan PC/laptop kamu terkoneksi ke jaringan internet. Waktu yang dibutuhkan untuk meng-upgrade OS Android tergantung kecepatan internet.

Актуализирайте Android чрез вкореняване на ROM

Този последен метод е малко труден. ApkVenue препоръчва, ако никога преди не сте вкоренявали този метод, да бъде пропуснат.

Страхът е, че по-късно вашият мобилен телефон с Android дори ще получи грешка и вкореняването за някои производители на HP означава анулиране на гаранцията.

Как обаче да изкорени Android, за да актуализира версията на Android, има много други предимства.

При вкореняване ще получите супер администраторски достъп до подсистемата на вашия мобилен телефон с Android, знаете ли.

За да бъде всичко добро и безопасно, просто използвайте метода ApkVenue, споменат по-рано, за да актуализирате вашата версия на Android.

Но ако искате да изпробвате този метод, ето стъпките.

 1. Изтеглете и инсталирайте основното приложение на вашия компютър.
 2. Свържете мобилния си телефон към компютъра чрез USB кабел.
 3. Започнете вкореняване в съответствие с инструкциите. Ако няма инструкции, можете да намерите урок за това как да се изкорени.
 4. Рестартирайте телефона си, за да получите достъп до най-новата версия на Android OS.

Ако все още сте объркани как да актуализирате своя Android чрез кореновата система, вижте видео урока по-долу:

Списък на Android OS от най-старата до най-новата

Може би не наблюдавате често развитието на технологията, базирана на Android, и ще имате затруднения с разпознаването на версията на Android OS.

Е, тук ApkVenue споделя списък на Android OS от най-старата до най-новата по ред:

 • Пончик за Android (v1.6)
 • Android Eclair (v2.0)
 • Android Froyo (v2.2)
 • Android Gingerbread (v2.3)
 • Android пчелна пита (v3.0)
 • Android сандвич за сладолед (v4.0)
 • Android Jelly Bean (v4.1)
 • Android KitKat (v4.4)
 • Android Lollipop (v5.0)
 • Android Marshmallow (v6.0)
 • Android Nougat (v7.0)
 • Android Oreo (v8.0)
 • Android Pie (v9.0)
 • Android Q (v10.0)

За информация в момента мобилните телефони, които могат да бъдат надстроени до Android 10, са предимно най-новите мобилни телефони. Има обаче някои стари мобилни телефони, които поддържат Android 10.

Сега знаете как да актуализирате Android 10 чрез обяснението на ApkVenue. Просто изберете метода, който ви подхожда най-много. Не забравяйте да споделите тази статия с приятели, които искат телефонът им с Android да бъде актуализиран.

Късмет!

Прочетете и статията за Tech Hack от Nabila Ghaida Zia