как лесно да променя имейл името gmail / google

Вашето имейл име все още е прието и искате да го промените на по-професионално име? Вижте следния урок за това как да промените името на Google имейл (Актуализация 2020)

Как да промените имейл името си в Gmail или Google, разбира се, е друго важно нещо, което трябва да знаете, банда. Не ви позволявайте да създавате само имейл акаунт, без да знаете други свързани неща, включително едно от които е промяната на името на акаунта.

Тъй като не може да се отрече, че печатарската грешка много често се случва в ежедневните дейности. Не прави изключение, когато пишете нов имейл.

Не искате да бъдете етикетирани като отклонен или лепкав, само защото сте направили печатна грешка, когато сте създали имейл акаунт? Така че трябва незабавно да разберете как да промените имейл името на мобилния телефон и лаптопа, което ApkVenue ще обсъди по-долу!

Колекция от начини за промяна на вашето име на имейл в Google / Gmail лесно

В тази статия ApkVenue ще ви разкаже 2 начина да промените името на имейла си в Google или Gmail. Първо през приложението на браузъра на вашия компютър / лаптоп и накрая през приложението Gmail на вашия телефон с Android.

За ваша информация всичко, което можете да промените, е името на акаунта в Gmail . Защото досега няма начин да смените акаунта в Gmail, който преди това беше регистриран. Ако искате да промените адреса си, по-добре е просто да си направите такъв.

Методът е доста лесен, наистина. Ако сте любопитни и искате сами да опитате да промените името си, просто погледнете обяснението по-долу!

Как да променя името на Gmail на компютър / лаптоп

На първо място, ApkVenue ще обсъди как да промените името на имейл на Google / Gmail на компютър или лаптоп. За да направите това, разбира се, имате нужда от стабилна интернет връзка и приложение за браузър.

1. Отворете браузъра и Gmail за вход

 • Отворете приложението на браузъра, инсталирано на компютъра / лаптопа. След това отидете на сайта на Gmail ( gmail.com ), за да получите достъп до имейла си в Google. Влезте в Gmail, като използвате съществуващ акаунт в Google.

2. Отворете „Настройки“

 • В горния десен ъгъл на страницата за имейл изберете менюто Настройки , което има икона на зъбно колело. Изберете Преглед на всички настройки, за да видите всички опции за настройка, включително промяна на имейл адреса ви.

3. Изберете раздела „Акаунти и импортиране“

 • На новата страница, която се отваря, щракнете върху раздела Акаунти и импортиране (вижте изображението в стъпка № 4).

4. Щракнете върху „Редактиране на информация“, за да промените имейл името

 • Потърсете сегмента Изпращане на поща като , след което намерете имейл адреса, който искате да преименувате. Кликнете върху опцията за редактиране на информация .

5. Въведете ново имейл име

 • В колоната Име поставете марка върху празната колона, след което напишете името на новия имейл, който искате.

6. Щракнете върху бутона „Запазване на промените“, за да запазите

 • Запазете, като изберете опцията Запазване на промените .

Как да промените вашето име на имейл в Google чрез телефон с Android

След това ApkVenue ще ви каже как да промените името си в Google имейл само с вашия мобилен телефон с Android. Ето стъпките, които трябва да следвате:

1. Отворете приложението Gmail

 • Отворете приложението Gmail, което е инсталирано на вашия телефон с Android. Ако го нямате, можете да го изтеглите директно чрез следната връзка:
Приложения за социални съобщения и съобщения на Google ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Влезте в страницата на менюто „Настройки“

 • Кликнете върху менюто, което има икона с 3 вертикални линии в горния ляв ъгъл. Превъртете надолу и след това щракнете върху Настройки .

3. Отидете в менюто „Управление на вашия акаунт в Google“

 • На страницата с настройки изберете един от акаунтите в Google, които са били регистрирани на вашия мобилен телефон. След това изберете Управление на профила си в Google в профил раздела .

4. Преименувайте имейл на Google

 • Щракнете върху раздела Лична информация . Променете имейл адреса си в колоната Име . Въведете желаното име и фамилия в предоставените полета.
 1. Щракнете върху бутона „Запазване“
 • Щракнете върху Запазване, за да запазите всички промени.

По този начин статията на Jaka за това как да промените името на имейла на Google / Gmail И двете имат едни и същи стъпки, като се има предвид, че Gmail е услуга за електронна поща, собственост на Google.

От двата начина за промяна на имейл адреса по-горе, кой според вас е най-лесният, банда? Или и двамата са толкова лесни, колкото как да възстановите изтрити имейли, които ApkVenue обсъждаха преди?

Дано тази статия е полезна за тези от вас, които са объркани, да! Споделете вашите коментари и мнения в колоната, предоставена под тази статия.

Ще се видим отново в друга интересна статия на Jaka, банда. Чао !

Прочетете също статии за имейл или други интересни статии от Naufal .