как да влезете в акаунт в Instagram с помощта на Facebook

Instagram има функции, които го правят лесен за използване, една от които е влизане с акаунт във Facebook. Ето как да влезете в акаунт в Instagram с помощта на Facebook

Instagram е социална медия за споделяне на снимки, която сега е много популярна. Функциите, които Instagram има, също са разнообразни и улесняват много потребителите му. Една от тях е функцията за влизане с помощта на акаунт във Facebook.

За тези, които са свързали своя акаунт в Instagram с акаунт във Facebook, този метод е много ефективен. Знаеш ли как? Ако не, тогава ApkVenue дава съвети как да влезете в акаунт в Instagram с помощта на Facebook .

  • 10 най-нови функции на Instagram, които трябва да използвате, ако искате да станете знаменитост!
  • Това са 5 сайта за доставчици на автоматични последователи на Instagram | 100% безплатно!
  • 6 най-нови начина за хакване на Instagram 2020 на други хора и как да го предотвратим

Как да влезете в Instagram чрез Facebook

Този метод наистина може да ви помогне в някои случаи, например когато забравите паролата си . Можете лесно да влезете в Instagram, използвайки вашия акаунт във Facebook. Ето как:

  • За да можете да влезете в Instagram чрез Facebook, първо отворете приложението Instagram на вашия смартфон. На началната страница ще намерите 2 опции, изберете Вход .
  • Второ, на страницата за вход изберете опцията Вход с Facebook в долната част.
  • След това ще се появи изскачащ прозорец, за да можете да влезете в Instagram с акаунт във Facebook. Въведете вашия имейл или телефонен номер и парола от вашия акаунт във Facebook. След това докоснете Enter .
  • Изчакайте, докато процесът на зареждане приключи и вие автоматично ще влезете в страницата на хронологията на акаунта в Instagram.

Това е всичко, момчета съвети как да влезете с помощта на Facebook Instagram акаунт . Този метод ще работи, ако преди това сте свързали профила си във Facebook с акаунта си в Instagram.

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Chaeroni Fitri .