изтеглете безплатни и легални електронни книги на различни сайтове, които предоставят тази електронна книга

Обичате да четете книги? Нуждаете се от източник на безплатни и легални изтегляния на електронни книги? Тук ApkVenue има списък с сайтове на доставчици на електронни книги, които могат да бъдат опция.

Книгите са прозорец към света . Чуваме този термин от детството. Получаването на прозрение чрез четене на книги е една дейност, която трябва да се използва като рутина.

Нещо повече, сега можете да получите достъп до книги и цифрово, банда! Много сайтове, които предоставят безплатни електронни книги.

Е, не е нужно да се бъркате откъде да изтеглите електронни книги, защото ApkVenue е събрал 5 -те най-добри сайта за доставчици на електронни книги !

Най-добър сайт за изтегляне на електронни книги 2019

Въпреки че наскоро процъфтява , електронните книги имат доста дълга история, банда!

Ако се проследи назад, концепцията за електронните книги е обсъдена от Боб Браун през 1930 г., след като е видял филм.

Няколко години по-късно Майкъл С. Харт, който работи за Xerox, успява да направи първата електронна книга през 1971 г. Оттогава можем да се наслаждаваме на електронни книги на различни устройства, от електронни четци до обикновени мобилни телефони.

Сега дори можем да четем електронни книги чрез нашите усъвършенствани смартфони, без да е необходимо да изтегляме приложения.

Хайде, вижте списъка с качествени безплатни сайтове за изтегляне на електронни книги!

1. Manybooks.net (Може да чете онлайн)

Първият сайт, който ApkVenue ще препоръча за вас, е Manybooks.net . Този сайт разполага с голяма колекция от електронни книги с различни жанрове, които могат да бъдат прочетени безплатно.

Можете да четете любовни книги , биографии, история и истории на ужасите. Освен това този сайт предлага и качествени нехудожествени книги.

Ако ви мързи да изтегляте, защото това ще намали капацитета за съхранение на вашия мобилен телефон, пак можете да го прочетете онлайн, банда!

2. Centslessbooks.com

Друг сайт с също толкова пълна колекция от електронни книги е Centlessbooks.com . Не само художествена литература, този сайт предоставя много литература като книги за изкуство и здраве.

Просто за да четете книги от тук, ви е необходимо приложението Kindle, разработено от Amazon.

Но просто се успокойте, можете веднага да изтеглите приложението по-долу!

ИЗТЕГЛЕТЕ AMAZON KINDLE: Връзка

3. Openlibrary.org

Ако имате нужда от уебсайт, който предоставя литература от университетската библиотека, трябва да се отбиете тук, банда!

Openlibrary.org ще ви даде достъп до четене на колекции от електронни книги, принадлежащи към големите кампуси в света. Подходящ за тези от вас, които търсят материал, за да напишат дипломна работа.

Трябва само да се регистрирате за акаунт като повечето други сайтове. След като се регистрирате, можете веднага да се насладите на всички колекции от електронни книги, включително редки класики!

Eits, не само вашите книги, до които имате достъп. Можете също така да видите колекция от качествени изображения, аудио и видеоклипове!

4. Pdfbooksworld.com

Друг сайт, който е не по-малко пълен в колекцията, е pdfbooksworld.com .

Можете свободно да четете електронните книги на този сайт безплатно, директно на уебсайта! Освен това колекциите, притежавани от pdfbooksworld.com, са доста пълни с различни жанрове.

Ако обаче искате да изтеглите електронни книги от този сайт за офлайн четене, първо трябва да се регистрирате за акаунт.

5. Gutenberg.org (Най-пълно)

Знаете ли кой е Гутенберг ? Той е този, който е изобретил печатната машина, за да можем да произвеждаме книгите, които сме днес.

Името Гутенберг се използва за сайта за електронни книги, който има тази супер изчерпателна колекция. Този сайт е подходящ за тези от вас, които се нуждаят от литература, за да завършат работата си в университета.

Как да изтеглите електронни книги от този сайт също е лесно. Можете да го изтеглите в облачни услуги както Dropbox, така и Google Drive .

Така че това е банда, 5 сайта за изтегляне на електронни книги, препоръчани от ApkVenue. По този начин вече няма причина да ви мързи да четете! Имате ли други предложения за сайтове за електронни книги? Ако има, коментирайте отдолу, банда!

Прочетете също статии за сайта или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah