как да изтеглите изгубения / изтрития игрален магазин

Как да изтеглите и инсталирате Play Store е представен изцяло тук. Пълно с връзка, така че да не е сложно при изтеглянето на Play Store.

Google Play Store е място, където потребителите на Android търсите и получавате различните приложения или игри, които искате, включително най-добрите приложения на Google за WFH .

За съжаление има случаи на телефони, при които Play Store не е инсталиран, изгубен или случайно изтрит, така че неизбежно трябва да инсталирате Play Store.

Тогава как да инсталирате Play Store за смартфони, които изпитват тези случаи? Спокойно, бандата, докато е с Джака, всичко има решение. Ето ръководство за това как да изтеглите и инсталирате Google Play Store, най -лесният и сложен!

Как да изтеглите Play Store безплатно на Android

Този път ApkVenue ще ви каже как да изтеглите Play Store, който не е бил инсталиран, загубен или изтрит случайно. Начинът на инсталиране е горе-долу същият като страхотните и сложни приложения на телефоните с Android .

Не е нужно да се притеснявате, ако на вашето устройство Android няма инсталиран Play Store. ApkVenue също ще обясни как да инсталирате Play Store на вашия Android смартфон.

Как да изтеглите Play Store, както и как да го инсталирате на вашия Android смартфон? Ето няколко алтернативни начина, по които можете да изберете да изтеглите Playstore.

Изтеглете Play Store Via Jalan Tikus

За тези от вас, които нямат Play Store на своя смартфон с Android, можете да изтеглите Play Store директно чрез уебсайта Jalan Tikus .

Файлът, който ApkVenue качва, гарантирано е много безопасен и няма да съдържа злонамерен софтуер или вируси в него, тъй като ApkVenue го е тествал и преди.

Форматът на приложението Play Store също е APK, а не XAPK файл, така че процесът на инсталиране е много по-лесен.

Ето как да изтеглите Google Play Store чрез JalanTikus:

 1. Изтеглете и инсталирайте APK на Play Store.
 2. Когато приключи, докоснете APK файла.
 3. Свършен! Процесът на изтегляне започва автоматично.

Изтеглете приложението Google Play Store тук:

Изтегляне на приложения и интернет Google Inc. ИЗТЕГЛИ

Първият начин за инсталиране на безплатния Play Store е гарантирано най-лесният и прост, така че не е нужно да го използвате дълго време, просто щракнете върху връзката по-горе, за да започнете незабавно процеса на изтегляне.

За по-пълна информация, моля, прочетете специалната статия на ApkVenue, озаглавена „ Изтеглете най- новия Google Play Store APK 2021“ .

Изтеглете и инсталирайте Play Store чрез приложението Pure APK

Този един метод е алтернативен начин за изтегляне на Playstore, само в случай, че не можете да използвате първия метод . Същото като първия метод, можете да се насладите на този втори метод безплатно.

Как да инсталирате този алтернативен Play Store изисква допълнителни приложения, които функционират чрез връзки на трети страни.

Това приложение също е тествало своята сигурност и също така е надежден източник за изтегляне на приложението Play Store.

Методът наистина е малко по-дълъг от първия и ето как да го завършите:

 1. Отворете приложението Pure APK .
 2. Въведете "Play Store" в полето за търсене и Enter .
 3. Щракнете върху бутона Изтегляне, за да стартирате процеса на изтегляне на Play Store.
 4. Когато приключите, инсталирайте чрез това приложение или ръчно чрез File Explorer .

Изтеглете приложението Pure APK тук:

Apps Utilities Apkpure ИЗТЕГЛЯНЕ

Какво ще кажете, банда? Лесно е, нали, как да инсталирам втория Play Store, който ApkVenue споделя този път? Освен Play Sotore, APK Pure предоставя различни други интересни приложения , които също можете да изтеглите безплатно.

За разлика от APK Pure, който открито предоставя APK файлове на своите конкуренти, Google Play Store не предоставя приложението Pure APK на страницата им за изтегляне.

Ако наистина се интересувате от използването на приложението Pure APK в бъдеще, трябва да го изтеглите ръчно чрез връзката, която ApkVenue сподели по-горе.

Как да инсталирате изтегления Play Store

След като изтеглянето на Playstore приключи, има няколко стъпки, които трябва да направите първо, ако искате да инсталирате това приложение ръчно .

Тъй като Play Store, който искате да инсталирате, идва от друг източник, първо трябва да дадете допълнително разрешение, за да можете да инсталирате APK файла, който сте изтеглили.

Преди да инсталирате безплатния Play Store, не забравяйте да активирате опцията Неизвестни източници в настройките на вашия Android смартфон. Как:

 1. Отворете Настройки .
 2. Превъртете надолу, за да изберете раздела Допълнителни настройки .
 3. Изберете Поверителност, за да изведете нов прозорец за избор.
 4. След като се отвори нов прозорец, активирайте опцията Неизвестни източници .

С това можете свободно да инсталирате Play Store и други приложения или игри, които изтегляте от трети страни.

Уверете се, че сте инсталирали само приложения, които имат гарантирано ниво на сигурност, така че вашият мобилен телефон да може да бъде защитен от вируси или злонамерен софтуер .

Catatan: Jangan lupa untuk menonaktifkan Unknown sources setelah menginstal Play Store.

Как да актуализирате Play Store (периодично)

След успешно изтегляне на приложението Play Store и без проблем да го инсталирате на мобилния си телефон, разбира се, искате винаги да поддържате това приложение актуално .

Всъщност, процесът на обновяване обикновено се прави автоматично, но някои потребители могат да изпитат проблеми, които трябва да meng- актуализация Play Магазин ги ръчно.

Ето как ръчно да актуализирате Play Store, който можете да практикувате. Този метод е полезен и за тези от вас, които имат проблеми с Play Store и искат да актуализират до най-новата версия. Ето стъпките.

 1. Отворете приложението Play Store.
 2. Докоснете тройната икона, разположена в горния ляв ъгъл.
 3. Изберете менюто Настройки .
 4. Превъртете надолу, потърсете опцията за версията на Play Store .
 5. Щракнете, за да започнете да изтегляте най-новата версия от Play Store.

Когато натиснете тази опция, приложението Play Store ще предостави информация дали е адаптирало най-новата версия или не. За пълна информация, моля, прочетете статията на ApkVenue, озаглавена „ Как да актуализирате най-новата версия на Google Play Store“ .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Ако сте адаптирали най-новата версия, не е нужно да правите нищо, но ако вашият Play Store е все още стара версия, ще се появи опцията за актуализация .

Щракнете върху опцията за актуализация, за да стартирате процеса на актуализация автоматично. Изчакайте няколко минути и вашият Play Store автоматично ще се промени на най-новата версия.

Ето как да изтеглите Play Store безплатно на устройства с Android , които не са инсталирани, загубени или случайно изтрити. Как Много лесно, нали?

Вече не е нужно да се паникьосвате и да се обърквате, за да търсите и намирате милиони от любимите си приложения и игри, защото вече имате Play Store.

Ако имате нужда от друго приложение или игра под формата на APK или XAPK файл, можете да го изтеглите директно чрез Jalan Tikus, банда.

Прочетете също статии за Google или други интересни статии от Рейналди Манасе .